Guest __CrIsTy__ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 saL ..Am luat no-dc de pe http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...ks-bots-guides/ Si cand dau sa instalez se blocheaza la 10% la fisierul C19H28O2.ini.... Ce fac si io sa mearga ?A si inca o intrebare ... Daca iau ban pe un server mil scoate ??
andy009 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 saL .. Am luat no-dc de pe http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...ks-bots-guides/ Si cand dau sa instalez se blocheaza la 10% la fisierul C19H28O2.ini.... Ce fac si io sa mearga ? A si inca o intrebare ... Daca iau ban pe un server mil scoate ?? cum sa iti scoata banu? crezi ca asta e cs?
Guest florin237 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ce ziceti garment sau protector,am inteles ca garment dar sunt pe protector ,,,probleme,,,
real_shadow Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ce fel de char ai florine .... daca ai str mergi pe garment - protector ... (mai indicat ar fi garment) ... daca esti pe int mergi cu armor - protector (mai indicat ar fi armor)
Guest __CrIsTy__ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 cum sa iti scoata banu? crezi ca asta e cs? ok.. dar iau ban dak folosesc NoDC Client Release?
real_shadow Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Iei ban daca folosesti orice program care iti aduce anumite avantaje in sro .... ca sa nu iei ban cumpara silk si poti folosi ce vrea muschiul tau ;) aproximativ
Guest __CrIsTy__ Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Aha deci pot lua ban dak folosesc NoDC Client Release..
Daddysady Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 nu iei ma nimic pff...sa folosesti ultima versiune totusi..astia nici botii nu i-au banat ca lumea si crezi ca baneaza playeri care folosesc no dc ..lol oricum sesiunea de banat s-a terminat :Pbanul ti-l pot scoate daca ai luat pt paypal chargeback si suni la aia de la paypal..nush exact procedura
skorpyo93 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ceva vesti despre mult asteptatul "cap 90 release" ??
Guest florin237 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 Ce fel de char ai florine .... daca ai str mergi pe garment - protector ... (mai indicat ar fi garment) ... daca esti pe int mergi cu armor - protector (mai indicat ar fi armor)full str lvl 38 fara bot
andy009 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 dc ai precizat FARA BOT? crezi ca e mare lucru ca nu ai folosit bot
Guest Darkdevil. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 voua va merge site-u de la SRO ??? EDIT : gata mere :)
Guest florin237 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 am specificat fara bot ,nu ca as fi mandru dar sa farmezi si sa ajungi la 80 fara bot e munca ,,,recunoaste
The Dash Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 vroiam sa precizez ceva despre armor dupa mine armor este cel mai nasol tip de armura si nu las folosi pe nici un tip de build. cel mai bine dak esti nuker light ice bicheon garmant si dak esti fire protector pt full str la fell garmant sau prot de pref garmant cu serverul gaia apare odata cu 9D si asta este in mai si doamne incep eu cu semnatura dinaia si tot forumul sil baga
Daddysady Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 aoleu dash ai lansat moda kreative daca vezi msg asta cauta-ma pe mess sa vb ceva :D
ciupilan Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 AS VRE SA INTREB CEVA MI SA TRSARIT DE LA SEMNATURA ACIA: O SA EXISTE 2 FELURI DE ZERCK? BLUE SI RED?app kum imi editez si eu avataru k nu gasesc ?
salam30 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://overkill-error.pytalhost.com/graph/ cat de greu poate fi ? a si in legatura cu zerk albastru...habar nu am
SimplySimple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 da va exista un nou tip de zerk albastru...aveam si un filmulet daca mai gasesc linku il pun. EDIT: asta cred
ciupilan Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 http://overkill-error.pytalhost.com/graph/ cat de greu poate fi ? a si in legatura cu zerk albastru...habar nu am eu ma refeream la tot avatarul meu k nu am nici poza:( da va exista un nou tip de zerk albastru...aveam si un filmulet daca mai gasesc linku il pun. EDIT: asta cred lol criminal acel pvp... mio placut bow are cred k 15 sageti combo de te da in spate 10 m peste 10 ani o sa vedem noi aja ceva in sro:((((((((
yonutzno1 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 da va exista un nou tip de zerk albastru...aveam si un filmulet daca mai gasesc linku il pun. EDIT: asta cred Frumos frumos.. dar poate Copilu meu o sa prinda asa ceva
The Dash Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 o sa fie un zerk cu flacari roshii si unu cu flacari albastre si astea doua o sa le potzi cumpara cu silk dar nush exact ce fac....back 2 bead.....sick
SimplySimple Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 zerk scrolls pe scurt dash...si din cate am inteles ala rosu dubleaza capacitatile ca si zerk normal...zerk albastru tripleaza deci e mai tare si mai scump.Frumos frumos.. dar poate Copilu meu o sa prinda asa cevahmmm vreo 2 ani 3 o sa dureze asta ...asa ca prob o sa prinzi :-j :P desigur la cat de in limba dupa $ e joymax s-ar putea sa le bage de la cap 90...
salam30 Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 "AS VRE SA INTREB CEVA MI SA TRSARIT DE LA SEMNATURA ACIA"pai dai la optiunile mele si dai la semnatura sper sa gasesti
Guest Darkdevil. Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 wah cred ca exista deja blue ....uitati-va aici http://www.elitepvpers.de/forum/sro-exploi...erserg-new.html nush sigur daca mere ...sau daca e clean ...deci prima data scanati-l :PP.S : asta doar a editat ala pana mea ...nu e ala oficial ..