Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted
crybaby2.gif m-am intors din vacantza si am inceput sa joc silk din nou . am inventory-ul aproape plin the ALCHEMY ITEMS si nu stiu cum sa le folosesc . nu imi ies conbinatziile alea . nu vreau sa arunc alchemy pt k vreau sa invatz cum sa le folosesc . tiphat.gif
Posted

crybaby2.gif m-am intors din vacantza si am inceput sa joc silk din nou . am inventory-ul aproape plin the ALCHEMY ITEMS si nu stiu cum sa le folosesc . nu imi ies conbinatziile alea . nu vreau sa arunc alchemy pt k vreau sa invatz cum sa le folosesc . tiphat.gif

Pe ce serv joci ??

Posted

Am si eu o problem ca jocul asta. Am jucat si eu 1 saptamana..iar dupa aceea nu mi-a mers netul. MI-am reformatat calculator..si mi-am reinst. Silk.,si cand dadeam sa intru zicea aceea eroare cu SEND si DON'T SEND. Am crezut ca are ceva kitul de la el..asa ca am luat din nou de pe situ lor..si tot la fel...stie cineva ce are ? :-/

Guest -=ToAS=-SkyLord
Posted

ade' date='Aug 13 2006, 03:41 PM'] Am si eu o problem ca jocul asta. Am jucat si eu 1 saptamana..iar dupa aceea nu mi-a mers netul. MI-am reformatat calculator..si mi-am reinst. Silk.,si cand dadeam sa intru zicea aceea eroare cu SEND si DON'T SEND. Am crezut ca are ceva kitul de la el..asa ca am luat din nou de pe situ lor..si tot la fel...stie cineva ce are ? :-/

Probabil e de la driver-ul placii video.

Posted

ade' date='Aug 13 2006, 07:36 PM'] De cand mi-am pus placa video cea noua face asa... dar dc sa dea acea eroare..ca nu este asa de plauzibil.. :|

Ce placa video ai?

...incearca sa reinstalezi driveru de la ea icon_thumright.gif

Posted

@Tasica : Tu cand intrii pe server ? sa te bagam in ghild...Pm CristyROM , Zalmoxe , xxSkyNeTxx ...pe unu tot ne prinzi online smile.gif? ?

Iti dau buzz pe mess cand e...daca prind loc pe svr...ca deja incep sa ma enervez sef.gif

Asus A9250 Gamer Edition

incearca sa bagi iar driveru la ea

Posted

Care vrea sa joace cu mine pe troy sa facem amandoi lvl de la lvl 1 ca sa ma ajute si pe mine ca nu prea le am cu questurile plz eusa_pray.gif

Tu ai deja un caracter la noi in ghild....Hotaraste-te cu care joci !! Si anunta-ne si pe noi icon_thumright.gif

Posted

esti tare de tot silviu....tongue.gif.si poza e super tare....s te rog sa ma ajuti si pe mine cu ce mi-ai promis...k is in panica de gold...s nobbi nu mai gasesc....abia azi am turnat unu si am luat SOS de lvl20 cu 80K..te rog ajuta-ma...ma-m tirat din parazitii k GM-ul a tras hapca de gold angry4.gif am sa ma razbun si am sa imi fac ghild si am sa dau lupte grele cu el sef.gif

Guest accentro
Posted

M-as baga si eu intr-o guilda de romani. E nasol insa ca trebuie sa-ti faci car nou pe fiecare server. Nu se poate transfera cumva? hair.gif

Posted

M-as baga si eu intr-o guilda de romani. E nasol insa ca trebuie sa-ti faci car nou pe fiecare server. Nu se poate transfera cumva? hair.gif

pe ce server joci?

Guest accentro
Posted

Pfff, ceva cu "A" parca. Dar daca as gasi o guilda buna, as face car pe serv respectiv, chiar daca ar trebui sa o iau de la 0...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...