Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Noh.... noi am fost 3 traderi ... 4 hunteri lvl 80 chinezi si un hunter lvl 77 european .... nu am avut probleme decat cu 3 hoti chiar la intrare in hotan dar au murit extrem de repede ... am pierdut si noi un hunter nuker ca a luat crit de la un european

Trade`ul a fost constan - hotan

Posted

de ati fi wizz ce vati face trader hunter sau thief ? eu thief xD

eu sunt wiz si sunt trader!! hunter nu merge pt ca moare repede si o pateste si traderu' dak e slab.

Posted

eu sunt wiz si sunt trader!! hunter nu merge pt ca moare repede si o pateste si traderu' dak e slab.

tu parca aveai un nuker 70+ ce sa intamplat? mai joci cu el?

Posted

Parerea voastra :

Credeti ca o data cu aparitia Legend III va aparea si server nou ... si daca va aparea ve-ti incepe pe el ?

Eu am caracter pe poseidon si pe uranus dar as prefera sa incep undeva unde sa fim mai multi si sa fim uniti !

Posted

Parerea voastra :

Credeti ca o data cu aparitia Legend III va aparea si server nou ... si daca va aparea ve-ti incepe pe el ?

Eu am caracter pe poseidon si pe uranus dar as prefera sa incep undeva unde sa fim mai multi si sa fim uniti !

esti al 999999 'lea care zici asta de fiecare data cand apare un srv =))

Imo stop wasting ur life :) jucati pe un srv pana faceti max lvl si best items .

Posted

Imo stop wasting ur life :) jucati pe un srv pana faceti max lvl si best items .

asa e, dar dak se face srv nou eu as vrea.

am si o intrebare: am incercat sa descarc jocu k nu il mai aveam. si am incercat sa il descarc de pe chestia aia cu legend III si imi zicea sa revin. apoi am incercat sa descarc normal si imi scriam nick-u si parolo dadeam ''eneter'' dar in loc sa ma lase sa descarc m'a trimis inapoi in pag de start (www.silkroad.net) intrebarea e: de ce? si ce pot sa fac ca sa descarc?? :dontknow:

Posted

da dar are avantaju ca se poate face invizibil ;)

Posted

aici ai dreptate. da ai auzit de spel-u ala: detect?

aici ai dreptate . dar in fiecare 5 secunde dai detect ? :) si wizz e de la departare nu de la 1 m te loveste ;)

Posted

aici ai dreptate . dar in fiecare 5 secunde dai detect ? :) si wizz e de la departare nu de la 1 m te loveste ;)

asa e, si pota sa il prinda cu root si dupaia mana drain (e super ma bateam cu unu cu care ma tot intalneam si yo bateam mereu da eram odata in parti si i-am facut mana drain si a intrat in party el nu stia ca eu eram in acel party dar am vazut cum i se ducea mana nu mai avea aproape deloc)!!! dar chestia e ca nu am avut nici un trade. :(( :crybaby: :bye2: nu am bani sa platesc trader!!! stiu yo pe cineva trader e super rezistent da la hoti nu prea. are lv 33.

Posted

Mda ... mai mult era o invitatie din partea mea sa jucam toti cei care postati pe linkmania , ca sa avem un guild al nostru si sa fim uniti ... dar asa putem fi cei mai buni de pe un server .. si sa avem best items ...

Posted

Mda ... mai mult era o invitatie din partea mea sa jucam toti cei care postati pe linkmania , ca sa avem un guild al nostru si sa fim uniti ... dar asa putem fi cei mai buni de pe un server .. si sa avem best items ...

yo vreau, da nu cred ca se face prea devreme!!

Posted

faza cu mana drain nu mere deci mintzi la faza aia

si faza cu serverul nou no sa mearga k si eu am icnercat la inceput erau vreo 30+ si dupa am ramas 3 si dupa 0

Posted

aha... pai si eu am zis sa ma dezvolt pe un server problema e ca toti sunt foarte dezvoltati si nu pot sa fac thiefing deloc :D deci tre sa fac tradeuri de o stea pana imi vine acru :))

Posted

faza cu mana drain nu mere deci mintzi la faza aia

si faza cu serverul nou no sa mearga k si eu am icnercat la inceput erau vreo 30+ si dupa am ramas 3 si dupa 0

mana drain se foloseste atunci cand te bati cu alti playeri

Posted

aha... pai si eu am zis sa ma dezvolt pe un server problema e ca toti sunt foarte dezvoltati si nu pot sa fac thiefing deloc :D deci tre sa fac tradeuri de o stea pana imi vine acru :))

poi de cand cu euro update s-au schimbat multe mai ales cu job...acu e pt lv 80 si de obicei full farm.

Posted

:)) te duci din constantinopole in hotan inainte si-n apoi pana ajungi undeva. cu trade-uri de lv 1 cum ai zis si tu.

Guest Darkdevil.
Posted

Salut, sunt nou pe forum si nou in joc am 2 intrebari ...daca imi iau premium ticket am premiumu pe toate caracterele sau doar pe unu (adica 100% exp. helper bla bla) si a 2 daca imi fac european exista iteme de lvl mare si pt europeni cum sunt alea la chinezi ca nu am vazut niciodata lvl 70+ european

Posted

Salut, sunt nou pe forum si nou in joc am 2 intrebari ...daca imi iau premium ticket am premiumu pe toate caracterele sau doar pe unu (adica 100% exp. helper bla bla) si a 2 daca imi fac european exista iteme de lvl mare si pt europeni cum sunt alea la chinezi ca nu am vazut niciodata lvl 70+ european

pt intrebare 2. raspunsu e: DA. la 1 nu stiu sa iti raspund!

sunt primu' pe pag :cool2: :yupee:

Guest Darkdevil.
Posted

pt intrebare 2. raspunsu e: DA. la 1 nu stiu sa iti raspund!

sunt primu' pe pag :cool2: :yupee:

mersi , stii niste linkuri ceva sa le vad si yo :D ? ca pana acum nu am vazut nici un european lvl 70+ ...

si pls raspundeti-mi si mie la la prima intrebare daca pot sa am premium ticket pe mai multe caractere sau doar pe unu ...

Posted

...daca iti iei premium ticket ai premium numai pe charul pe care activezi ticketul...ar fi prea frumos sa ai pe toate,nu?...cam vrei sa iei banii de la gura Joymaxului tu,nu? :-? :P

Posted

mersi , stii niste linkuri ceva sa le vad si yo :D ? ca pana acum nu am vazut nici un european lvl 70+ ...

si pls raspundeti-mi si mie la la prima intrebare daca pot sa am premium ticket pe mai multe caractere sau doar pe unu ...

incerca pe silkroad. net sau cauta pe google la images poate gasesti. dar la prima intrebare nu stiu sa iti raspund eu nu compar de pe net.

Guest Darkdevil.
Posted

...daca iti iei premium ticket ai premium numai pe charul pe care activezi ticketul...ar fi prea frumos sa ai pe toate,nu?...cam vrei sa iei banii de la gura Joymaxului tu,nu? :-? :P

mersi , pei am vazut ca poti sa te contectezi cand e serveru full ...si am crezut ca ticketu' se activeaza pe cont ...dati-mi si mie o idee cam ce caracter sa imi fac ca nu prea le am ..sa il incep de la 0 :)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...