Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest florin237
Posted

Multiclient este ilegal????

Guest florin237
Posted

stiu pe cineva care foloseste(multiclient) de ceva timp si inca merge ,,,,,,sa inteleg bot sau muliclient =ban,mai bine risc bot

Guest Marselio
Posted

salut de ce nu pot sa intru pe servere... is Crowned toate si nu imi da voie ... zice ceva de trafic:( ma ajuta cineva? pls

salut de ce nu pot sa intru pe servere... is Crowned toate si nu imi da voie ... zice ceva de trafic:( ma ajuta cineva? pls

CANNOT CONNECT DUE TO SERVER TRAFIC asta imi zice

Guest RapKid
Posted

CANNOT CONNECT DUE TO SERVER TRAFIC asta imi zice

pei downloadeaza si tu no dc-ul e in spate cu cateva pagini linku sau daca ai card poti sa cumperi silk si sa-ti iei premium ticket

Guest Marselio
Posted

pei downloadeaza si tu no dc-ul e in spate cu cateva pagini linku sau daca ai card poti sa cumperi silk si sa-ti iei premium ticket

abia mi-am facut cont...:(

Guest RapKid
Posted

abia mi-am facut cont...:(

pai intra aici te inregistrezi , iti activezi contu' downloadezi no dc-ul , il dezarhivezi si pe urma il copiezi unde ai instalat SilkRoad-ul si ii dai inlocuire , intri in joc bagi ID si pass daca nu reusesti sa te conectezi din prima asteapta cateva secunde si incerci iar ...BAFTA

P.S ca am uitat : mai bine nu folosesti nici no dc-ul pentru ca ai lag si mai mult te enervezi ...mai bine incerci de mai multe ori cu normal decat sa iei ban sau sa ai lag

Posted

btw un mic sfat pt cei care folos no d/c client...chiar daca inca functioneaza de ex no d/c 1.143 nu folositi o versiune mai veche decat cea a jocului pt ca datele sunt modificate si sunt depistate EXTREM de usor ducand la o sansa de 70% ban.

Posted

inca un sfat pentru tine marseilo orice prigram pt silk care il iei de pe net fai upload pe www.virustotal.com acolo ti -l scaneaza cu vreo 30 de antivirusi .. si iti da rezulatele daca are ceva cu rosu scris parerea mea este sa nu il folosesti daca tu vrei pe riscu tau ....

alchemy tab de deg 9 sper sa va ajute

http://img148.imageshack.us/img148/5308/9degjadetabswo2.png

http://img176.imageshack.us/img176/1732/9degrubytabsac5.png

Posted

e fain filmu cu islam sper sa fie slabi ~X( , nu stiti un sait unde pot vedea cu cat cumpar marfurile de trade si cu cat unde le vind ?

Posted

cam pana la 11 ... dar eu sper sa tina mai mult... prieteniistiu de ce.

si gm umbla fara arma ALWAYS si daca ai noroc de el ..iti da gm bless :) e misto ca are raza mare.

Posted

cam pana la 11 ... dar eu sper sa tina mai mult... prieteniistiu de ce.

si gm umbla fara arma ALWAYS si daca ai noroc de el ..iti da gm bless :) e misto ca are raza mare.

gm bless?? :-??

Posted

pentru cei interesatzi de islam

un preview sa savuratzi :P vedetzi sa nu va inundatzi in bale :P

de cand cautam info despre islam :D

mc ca ai postat

pacat ca nu a aratat caracterele noi si cateva skiluri

am actualizat si semnatura

Posted

Ba baiatule iti dau un sfat "Go and Play with your G*D D**N TOYS". Nu e de tine jocul asta, sau poate fi dar du-te si tu pe kSRO si vezi ca au acolo server special pentru Copii, poti sa te distrezi cu Hunter si Trader, thief-ul este doar NPC...serios, lasa-ne baiete cu ideile tale...macar spune-ne ceva constructiv.

Tin sa te dezamagesc pentru ca :

1. GM-ul adevarat are Armura de D8, rosie, NICIODATA nu sta cu arma la vedere. (De peste 3 ani joc SRO si niciodata, de cate ori a fost adminul ON, printr-unul dintre orase, nu SUFEREA cu arma in mana --> tipul din video sufera cu SUN glavie D9 +9..extraordinar)

2. Tot ce ne arata el, sunt niste NPC-uri si posibil niste Monstrii care nu-l ataca :)....dap, in ambele cazuri, probabilitatea ca ele sa fie din partea araba, este Mare.

P.S. Am sa caut vechile SS-uri facute la diverse ocazii....sa vezi cum arata GM-ii adevarati.

ala e sremu nu isro ksro jsro etc....adica e server de silkroad emulat unde te faci gm si iti faci ce arma si set vrei asa ca poate avea si arma de 100+255 daca vrea...oricum super filmuletu si ca grafica arata f tare noii mobi.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...