Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 iar ati inceput cu ideei de te doare capu daca le citesti.... singuru care moare din 1 hit de la nuker e xbow wiz daca e bufut nu moare daca xbow are cleric nu il mai omori .... xbow da de 2 ori mai departe decat un nuker .... nu prea vad eu cum reuseste nukeru sa dea in el poate printr-o lupta nedreapta il ataca pe neasteptate sau ceva de genu .... pentru cel Hegrenade LASA-NE... prietene tu crezi ca e pe forum despre silkroad inveti cum sa spargi baza de date sro si sa furi tu toate acc ...singuru sai singuri care au reusit stiuu ca au fost lilazianboy sau pompomthelece sau NOT_TO_BE toate caracterele astea sunt aceeasi persoana. iar pt baiatu care se pricepe la gramatica ...aceeasi sugestie sau fa-te profesor de romana... aci p forum se scriu cu cuvinte prescurtate sau nu mai stai sa pui liniute ca doar se intelege ce vrei sa zici... nustiu cati ani ai tu dar eu poate is mai mic ca tine ...zic doar poate ..nustiu cati ani ai tu eu am doar 14 dar asta nus cat conteaza ...dar cred ca daca te intreb ce e aia completiva indirecta aiii? vrei sa facem concurs de gramatica .. ... hai ..te rog ..sa vb despre sro chestii inteligente ... nu totate prostiile ca deasta nu sta lumea sa se uite pe forum ..... si sfat numai cereti programe gen no dc de pe forum de aci ca va sparge unu ... ori sa faca adminu un loc special unde sunt puse programe deastea dar mai intai verificate de el sa nu aiba virusi si daca functioneaza .. eu zic ca asa e mai bine ... si nu s-ar mai luat hakuri de la prieteni vostri d p forum ... si sa nu dati in special contu vostru la nimeni .. ca eu am patit-o cu ))increderea in prieteni )) de 2 ori .. un filmuletz frumos .. cu niste prieteni de ai mei cand era eDrangedu cel bun dar acu .. nu prea mai e cine stie ce
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 True .... o groaza de sp`uri iti trebe` ... si urasc chestia asta ... mai ales ca eu acum farmez cu gap 9 si trebe sa dau in cap la 2 niya guard ca sa iau 0.01 xp .... m`as duce la sniperi dar dureaza mult sa dau unu jos si nu se merita
Daddysady Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 adii eu tocmai dinaia am dat linkul la elitepvpers...ca sa se intample ceva si sa pic eu :Pno-dcul de pe elitepvpers e sigur..uitativa la scanare si la cate thanks-uri are
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Si eu am folosit no dc`ul de acolo si inca nu m`am lasat de joc pt ca as fi fost hackuit ... deci e testat ... ;)
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 iar ati inceput cu ideei de te doare capu daca le citesti.... singuru care moare din 1 hit de la nuker e xbow wiz daca e bufut nu moare daca xbow are cleric nu il mai omori .... xbow da de 2 ori mai departe decat un nuker .... nu prea vad eu cum reuseste nukeru sa dea in el poate printr-o lupta nedreapta il ataca pe neasteptate sau ceva de genu .... pentru cel Hegrenade LASA-NE... prietene tu crezi ca e pe forum despre silkroad inveti cum sa spargi baza de date sro si sa furi tu toate acc ...singuru sai singuri care au reusit stiuu ca au fost lilazianboy sau pompomthelece sau NOT_TO_BE toate caracterele astea sunt aceeasi persoana. iar pt baiatu care se pricepe la gramatica ...aceeasi sugestie sau fa-te profesor de romana... aci p forum se scriu cu cuvinte prescurtate sau nu mai stai sa pui liniute ca doar se intelege ce vrei sa zici... nustiu cati ani ai tu dar eu poate is mai mic ca tine ...zic doar poate ..nustiu cati ani ai tu eu am doar 14 dar asta nus cat conteaza ...dar cred ca daca te intreb ce e aia completiva indirecta aiii? vrei sa facem concurs de gramatica .. ... hai ..te rog ..sa vb despre sro chestii inteligente ... nu totate prostiile ca deasta nu sta lumea sa se uite pe forum ..... si sfat numai cereti programe gen no dc de pe forum de aci ca va sparge unu ... ori sa faca adminu un loc special unde sunt puse programe deastea dar mai intai verificate de el sa nu aiba virusi si daca functioneaza .. eu zic ca asa e mai bine ... si nu s-ar mai luat hakuri de la prieteni vostri d p forum ... si sa nu dati in special contu vostru la nimeni .. ca eu am patit-o cu ))increderea in prieteni )) de 2 ori .. un filmuletz frumos .. cu niste prieteni de ai mei cand era eDrangedu cel bun dar acu .. nu prea mai e cine stie ce lol esti praf...folosesti ghost walk si ajungi la el dai knock down sau ii dai un soul spar sau petal daca esti spear
Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 stai linistit nu te da la mine cu deastea <<esti praf si deastea ... tu chiar crezi ca iei din ghost walku ala adika ghost waku tau are 30 m ? pana ajungi tu la el alal iti da de 7 ori knok down si knok back si iti da si crt ca el are crt de vreo 2 ori mai mare decat tine la fel si un warrior il are cu mult mai mare maybe dublu si iti zic eu ca tu nu poti sa bati NICI un warrior de lvl tau care stie sa joace bine inteles si ca warrior .. are si el ceva o combinatie de ghost walk + stan din aceeasi skil
Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 sau voi pe pluto .. acolo aveti alt fel de silk e facut la voi sa fie mai buni chinezi cum se fac pvp la voi chinez full sun cu european cu set +4 si arma +5 sau se bate unu de 80 chinez cu un 72 euro ....si eu cand nu stiam nimika despre euro ziceam cas mai buni chinezi dar na uite ca am stat si am studiat desre charuri si .. is mai buni euro ai idee macar de skiulurile de la warlock ? din dmg 10 k te face ala sa dai vreo 2 -3 k cu bufuri iti reduce si defensu imi da si bufuri l care din orice lovitura pot sa dau stan .... alea care iti dau sleep .. si toate alea de bard ai auzit ? 80% speed la tine carei cel mai mare speed ? am si ceva in genu Bless spel si pe la bard numa ca se numeste Guard Tambur .. are skiluri care iti maresc attk rating si toate alea de cleric nu mai stau sa vb despre revovery si toate alea ... vrei sa iti povestesc si de skilurile de warrior cu iron , mana skin .... si mai am si skil pt party care scade de la toti dmg .. eu ca warrior daca ma bufez cu skiulu de HP am skil ce imi pune hp fac vreo 30 k poate peste 30 k daca mai ma bufeaza si clercu cu skilu ce imi mareste hp cand ma invie fac 50 k fara exagerari .. nu crezi? ca sunt deastia multi experiti care isi dau cu parerea si iei situ doar ca isi ia potiuni si se duce sa omoare monstri .... da sa faca si niste bani nema ... de stonuri poate nici nu a auzit ....asta cand faci pvp 1 la 1 dar sa stiii ca euro nus facuti pt 1 la 1 ei sunt pentru party sa lupte in pt daca se face un pt de 8 euro si oricare 8 chinezoi .... cine crezi ca castiga ai? spune si tu ... 2 warrior 2 wizard 1 cleric 1 xbow 1 dagger 1 dual axe sa zicem nustiu asta mia venit mie in cap combinatia asta pe moment dar bine inteles ca nu e stralucitasi oricare 8 chinez...bine inteles sa fie de acelasi lvlsa zicem toti de 80http://i174.photobucket.com/albums/w99/mau...scool/RocHp.jpg e frumos ce mai ...
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 sau voi pe pluto .. acolo aveti alt fel de silk e facut la voi sa fie mai buni chinezi cum se fac pvp la voi chinez full sun cu european cu set +4 si arma +5 sau se bate unu de 80 chinez cu un 72 euro ....si eu cand nu stiam nimika despre euro ziceam cas mai buni chinezi dar na uite ca am stat si am studiat desre charuri si .. is mai buni euro ai idee macar de skiulurile de la warlock ? din dmg 10 k te face ala sa dai vreo 2 -3 k cu bufuri iti reduce si defensu imi da si bufuri l care din orice lovitura pot sa dau stan .... alea care iti dau sleep .. si toate alea de bard ai auzit ? 80% speed la tine carei cel mai mare speed ? am si ceva in genu Bless spel si pe la bard numa ca se numeste Guard Tambur .. are skiluri care iti maresc attk rating si toate alea de cleric nu mai stau sa vb despre revovery si toate alea ... vrei sa iti povestesc si de skilurile de warrior cu iron , mana skin .... si mai am si skil pt party care scade de la toti dmg .. eu ca warrior daca ma bufez cu skiulu de HP am skil ce imi pune hp fac vreo 30 k poate peste 30 k daca mai ma bufeaza si clercu cu skilu ce imi mareste hp cand ma invie fac 50 k fara exagerari .. nu crezi? ca sunt deastia multi experiti care isi dau cu parerea si iei situ doar ca isi ia potiuni si se duce sa omoare monstri .... da sa faca si niste bani nema ... de stonuri poate nici nu a auzit ....asta cand faci pvp 1 la 1 dar sa stiii ca euro nus facuti pt 1 la 1 ei sunt pentru party sa lupte in pt daca se face un pt de 8 euro si oricare 8 chinezoi .... cine crezi ca castiga ai? spune si tu ... 2 warrior 2 wizard 1 cleric 1 xbow 1 dagger 1 dual axe sa zicem nustiu asta mia venit mie in cap combinatia asta pe moment dar bine inteles ca nu e stralucitasi oricare 8 chinez...bine inteles sa fie de acelasi lvlsa zicem toti de 80euro sunt facuti sa stea in party atata la 1 vs 1 isi is ia bataie
mogul Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 lol esti praf...folosesti ghost walk si ajungi la el dai knock down sau ii dai un soul spar sau petal daca esti speareu nu cred , el se face invizibil si ce faci ?
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 K .... ca sa lamurim lucrurile ... este bine cunoscut faptul ca europenii au un dmg mult mai mare decat chinezii. Dar asta este compensata prin faptul ca hp`ul la chinezi este mai mare. La final conteaza cine reuseste sa loveasca cel mai repede ... Dar la fel de adevarat este ca europenii au un mic (bine...mare )avantaj in privinta asta ... crit de te umfla plansul si dmg. Asta e nu are rost sa ne dam pe dupa degete. Dar din cate am auzit bladerii chinezi au sa capete un usor avantaj la cap 100 dar si la lap 90 deci ... Una peste alta (am vrea noi muahaha) fiecare are sa zica ca char`ul lui este mai bun...ca rasa lui e mai buna etc concluzia ar fi ca nu are rost sa ne adresam cuvinte grele .... sunt convins ca se poate purta si un dialog civilizat :) P.S. Maaaaama ai zice ca mi`am luat diploma in dracu stie ce materie cu multe litere
Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 in primu rand europeni au mai mult HP decat chinezi ce e asa greu de inteles skilurile lor care sunt optionale le pot reduce viatza dar ei le folosesc deaorece ii ajuta mai mult cu viatza mai mica si dmg mai mult decat viatza mult si dmg putin ideea este ca europeanu are 15 sec la HP iar chinez au 1 sec sau 2 ceva in genureal shadow a zis ca euro au viatza mai putina .... de aceea am expilcat de ce au viatza mai putina
Guest RapKid Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 lol voi va certati care sunt mai buni ...nu depinde care sunt mai buni depinde cum stii sa joci SRO ca daca sti sa joci bine poti sa bati si euro si chinezi...sau daca este un chinez/euro lvl 80 si a botat non-stop si e vai de capul lui nu stie sa foloseasca 3 skilluri si i-a bataie de la multi...euro sunt facuti sa impresioneze playeru si sa cumpere silk si sa-si piarda iar N ore in fata pc-ului....si gusturile nu se discuta.mai bine va duceti si farmati decat sa va certati care e mai bun ...toti sunt buni daca stii sa joci cu ei
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 lol voi va certati care sunt mai buni ...nu depinde care sunt mai buni depinde cum stii sa joci SRO ca daca sti sa joci bine poti sa bati si euro si chinezi...sau daca este un chinez/euro lvl 80 si a botat non-stop si e vai de capul lui nu stie sa foloseasca 3 skilluri si i-a bataie de la multi...euro sunt facuti sa impresioneze playeru si sa cumpere silk si sa-si piarda iar N ore in fata pc-ului....si gusturile nu se discuta.mai bine va duceti si farmati decat sa va certati care e mai bun ...toti sunt buni daca stii sa joci cu eibv tie tocmai ai jignit 95% din jcuatorii sro si majoritatea de au 70+ de pe acest forum daca e botat ce?mare kkt si yo botez muhahahsa mai spun odata ca am trecut pe spear curand os a fiu cold si light si ceva bichemonhttp://img179.imageshack.us/my.php?image=pvpvluckykl8.jpg
Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 acuma nu prea mai e cu aia care boteaza nu stiu sa joace silk sau ceva de genu ... sunt putini de genu ..poatenu au exeperiantza in ideea de a bate la lvl up locul unde s mai multi cum sa ii ataca ... ca treburi precum ... care skil da primu la pvp carei mai bun carei nustiu cum mai toata lumea stie
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bv tie tocmai ai jignit 95% din jcuatorii sro si majoritatea de au 70+ de pe acest forum daca e botat ce?mare kkt si yo botez muhahahsa mai spun odata ca am trecut pe spear curand os a fiu cold si light si ceva bichemonhttp://img179.imageshack.us/my.php?image=pvpvluckykl8.jpgde unde ai bot-u???? merge bine????? ai fost prins ca il folosesti?? dak da, ce ai patit??? si inco o intrebare: bot-u are virusi????
Guest RapKid Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 bv tie tocmai ai jignit 95% din jcuatorii sro si majoritatea de au 70+ de pe acest forum daca e botat ce?mare kkt si yo botez muhahahsa mai spun odata ca am trecut pe spear curand os a fiu cold si light si ceva bichemonhttp://img179.imageshack.us/my.php?image=pvpvluckykl8.jpgwah daca intelegi am zis "care a botat non-stop" nu unu' care a botat cand s-a plictisit de joc sau numai poate sa stea atatea ore in SRO ....unu care a botat de la lvl mic pana la lvl mare nu prea are ce sa stie mare lucru ...poate are niste iteme bune si foloseste 3 skilluri ...si nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar daca asa vrei tu ...sooo...
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 wah daca intelegi am zis "care a botat non-stop" nu unu' care a botat cand s-a plictisit de joc sau numai poate sa stea atatea ore in SRO ....unu care a botat de la lvl mic pana la lvl mare nu prea are ce sa stie mare lucru ...poate are niste iteme bune si foloseste 3 skilluri ...si nu am vrut sa jignesc pe nimeni dar daca asa vrei tu ...sooo...botez de la lvl 1.....toti din guidelele mari de pe srv meu..BlackCurse tu mai joci ma?nu e in altu guild faimos Romanasii:)) si iamd at aluia pili dupa ce i sau dusde unde ai bot-u???? merge bine????? ai fost prins ca il folosesti?? dak da, ce ai patit??? si inco o intrebare: bot-u are virusi????www.bot258.com nu am fost prins botand este cel mai bun bot multi pot confirma cel putin de pe forum
Guest RapKid Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 botez de la lvl 1.....toti din guidelele mari de pe srv meu.. BlackCurse tu mai joci ma?nu e in altu guild faimos Romanasii:)) si iamd at aluia pili dupa ce i sau dus mda dar nu poti sa-mi zici ca bagi non-stop botu si tu nu joci ...pai daca ala e primu lui char si il baga de la lvl 1 la lvl 80 pe botat ...ce vrei sa stie ma ala ???? citeste carti si invata de acolo ??de ce te simti atat ...?ca am zis ca ala e praf ? pei da ala e praf dak baga botu de la lvl 1 la lvl 80 si e primu char al lui. @gasi la tbot trebuie sa platesti dar asta e cel mai bun ...la celalalte poti sa ramai fara acc
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 www.bot258.com nu am fost prins botand este cel mai bun bot multi pot confirma cel putin de pe forum ms mult!!!!!!!!!!!!!! o sa il incerc.
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 qasi daca nu sti acel bot se cumpara... serios?!?? :crybaby: :bye2: sau e lafel de adevarat cum ai zis ca esti la lv 27? yo nu cumpar de pe net dacat dak tr sa imi slvez viata.
SimplySimple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dintre wiz lv 40 si unu cu blade din china castiga wiz-u'. numa' dak chinezu are cine stie ce blade bate. si wiz-u la lv 40 are demult invisible, si il foloseste si chinezu spune: '' where is wizard? :dontknow: oh i kill. si vine wiz-u si ii trage una si zice: ''zbye''. tu teai , noi neam , voi vati, si multe altele din repertoriul andy (mai tii minte cand ziceai ca ai 20 de ani? leas arata la astia cinei tata lor. paremise ca intradevar europa e mai tare. am scris asa sa inteleaga si andy. si oricum..detectul..e varza. un euro wizz de lvl 38 impotriva a unui glavier lvl 46 cu aripi (glavieru) 1 hit kill. euro sunt prea puternici la ofensiva. (pe probate) si la lvl 40 un wizz poate sa ia un nuke de la un chinez de lvl 40 (de foc) fara sa moara ( cu life control activat) dar invers.... vreo 3-4 nukeri nu fac fata . asta e realitatea. nu mai sari in sus de fund andy. RAR apuca un nuker sa traga primul in fata unui wizz...... EDIT:ma indoiesc de faza cu glavierul mai ales daca are aia de ii da bonus mag def si inca ceva ca uitasem in prima parte...exist o chestie care face invisible si stealth inutil...e un hack pe 0x33 care distruge ultimu avantaj al euro:P ms mult!!!!!!!!!!!!!! o sa il incerc. ok nu mai stau sa scriu sub fiecare quote...pt toate geniile dp acest forum(si nu vreau sa va jignesc pe niciunu nu o luati ca pe o jignire) nu exista char ownage sau race...in definitiv toate sunt egale fiecare avand avantajele si dezavantajele sale de ex bow e super la unici dar destul de naspa la pvp...glavie invers...wiz omoara cel mai fast deci logic cresti f rpd dar moare extrem de usor...la pv daca nu da 1hit e mort,rogue are dmg mai mic ca un wiz dar da crits si are hp mai mult corect dar aici la pvp intervine problema cu 15 sec la pots adica moare imd daca adversaru ajunge la el. Repet in definitiv toate sunt egale asa ca nu va mai certati ca chiorii...au ajuns 2 pagini. $gasi: sincer esti cam incepator cu "secretele" jocului astuia deci nu te mai arunca in discutii contradictorii fara o baza ca asa toti stim teoretic ala e mai tare dar realitatea este alta...si inca ceva bot258 este un bot platit cu 16$ sau cu 9$ parca pe sapt. Respect all si repet nu o luati ca pe jignire. :tiphat:
Adii Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 asa e speedy toate charurile au avantaje si dezavantaje fiecare char omora anume tip de charatere dar la randu lor aceia pot muri de la alte tipuriiar treaba cu problema de programe de p 0x33 pt mine nu e un dezavantaj.. ca eu am warrior... pt cei xbow si wizard... dar ca statistica stiu ca au banat mult mai multi cei cu programe ilegale gen multi client no dc si alte tipuri . nu cei care botau ...in liniste si isi cumparau silk ... doar pe cei gold farmeri iau banat dar repet cei mai multi folosesc ilegal program