SimplySimple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 deci no d/c clientul lui greyfox e clean...dar el genereaza un nou tip de lag...nu stiu daca vi s-a intamplat dar no d/c clientul ala uneori cand incerci sa te conectezi da requesting information... si nu mai apare cannot connect due to server traffic iar cand esti in joc are un tip oribil de lag...pierzi controlul asupra caracterului in sensul ca in afara de tine jocul merge normal ceilalti se misca vorbesc pe guild union all chat dar tu nu poti si charul tau se misca de colo pana colo cu mult delay fata de cand dadusei click...intr-un final isi da drumu si iti apar odata toate mesajele scrise pe chat si recastigi controlul asupra charului.EDIT:hegrenade ai auzit de zicala ce tie nu-ti place altuia nu-i face? merge si in silk cu hackul..cu ce te ajuta sa faci rau la altii sa se simta cum. te-ai simtit tu cand ai fost hackerit. Iti garantez ca nimeni de pe acest forum nu iti va da detalii despre cum sa hackuiesti...vrei sa spargi conturi? esti pe cont propriu.
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 deci no d/c clientul lui greyfox e clean...dar el genereaza un nou tip de lag...nu stiu daca vi s-a intamplat dar no d/c clientul ala uneori cand incerci sa te conectezi da requesting information... si nu mai apare cannot connect due to server traffic iar cand esti in joc are un tip oribil de lag...pierzi controlul asupra caracterului in sensul ca in afara de tine jocul merge normal ceilalti se misca vorbesc pe guild union all chat dar tu nu poti si charul tau se misca de colo pana colo cu mult delay fata de cand dadusei click...intr-un final isi da drumu si iti apar odata toate mesajele scrise pe chat si recastigi controlul asupra charului. Dap am avut aceeasi problema ... dar nu se intampla foarte des :) .. oricum intre timp mi`am cumparat tiket (bagami`as) si am renuntat la nodc ... nu de alta dar pc`ul meu nu si`a mai luat un dc de mai mult de o luna ..asa ca nu mai dezinstalez nimic ... adio reinstall windows ... asa imbatraneste calcu` pana la update
SimplySimple Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 poi da celor cu ticket nu le da disconect nici daca se pun ca nesimtitii jos in hotan si nu fac nimic:))(am testat 6 h asa fara d/c si dupa am iesit eu:)) )
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nop ... nu ai dreptate ... in guilda la mine am cel putin 2 oameni care`si iau dc constant in Hotan cu tiket cu tot ...injura astia de nu mai pot
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 eu iau d/c cand sunt la trade exact cand vine vrun thief player ghinion?sau...........
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 LOL ..asta e aiurea ... sincer eu ma amuz pe seama celor din guilda mea ...sunt singurul care nu`si ia dc ... si`i tot enervez aducandu`le aminte. Bine da` si cand m`or ajunge blestemele!!!!!
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ce misto ar fi daca toate serverele de akum sa devina 1 singur....mas putea bate cu voi muhahahhahaam face un concurs cel mai bun la pvp :)
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ce misto ar fi daca toate serverele de akum sa devina 1 singur....mas putea bate cu voi muhahahhaha am face un concurs cel mai bun la pvp :) Imagineaza`ti incercarea de a da un click un hotan #-o dar nu zic ca nu ar fi simpatic ... eu nu prea mai am cu cine sa fac pvp ... ori toti au 80 ori ceilalti cu lvl apropiat de mine fac grind din greu pt a ajunge la 80 si nu mai au timp de pvp
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 leas arata astora (priceputi) de aici ca china rupe
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 leas arata astora (priceputi) de aici ca china rupechina, nu rupe decat armele incercand sa demonstreze ca e mai buna decat europa.
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 China rupe daca apuca sa dea prima ... :D ... daca apuca europa sa dea prima ..well ....run if you can
mogul Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 eu iau d/c cand sunt la trade exact cand vine vrun thief player ghinion?sau...........bulan xD
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 china, nu rupe decat armele incercand sa demonstreze ca e mai buna decat europa.daca da un block unui nukar il ia nukar dintrun hit
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dintre wiz lv 40 si unu cu blade din china castiga wiz-u'. numa' dak chinezu are cine stie ce blade bate. si wiz-u la lv 40 are demult invisible, si il foloseste si chinezu spune: '' where is wizard? :dontknow: oh i kill. si vine wiz-u si ii trage una si zice: ''zbye''.
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dintre wiz lv 40 si unu cu blade din china castiga wiz-u'. numa' dak chinezu are cine stie ce blade bate. si wiz-u la lv 40 are demult invisible, si il foloseste si chinezu spune: '' where is wizard? :dontknow: oh i kill. si vine wiz-u si ii trage una si zice: ''zbye''.si chinezu isi baga skilu ala de detecteaza invizibilitatea si chinezu spune where is wizard? oh.. i see si booom
Gabuz Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ce misto ar fi daca toate serverele de akum sa devina 1 singur....mas putea bate cu voi muhahahhaha am face un concurs cel mai bun la pvp :) tu teai , noi neam , voi vati, si multe altele din repertoriul andy (mai tii minte cand ziceai ca ai 20 de ani? leas arata astora (priceputi) de aici ca china rupe leas arata la astia cinei tata lor. paremise ca intradevar europa e mai tare. am scris asa sa inteleaga si andy. si oricum..detectul..e varza. un euro wizz de lvl 38 impotriva a unui glavier lvl 46 cu aripi (glavieru) 1 hit kill. euro sunt prea puternici la ofensiva. (pe probate) si la lvl 40 un wizz poate sa ia un nuke de la un chinez de lvl 40 (de foc) fara sa moara ( cu life control activat) dar invers.... vreo 3-4 nukeri nu fac fata . asta e realitatea. nu mai sari in sus de fund andy. RAR apuca un nuker sa traga primul in fata unui wizz......
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 ROFL ... ma amuzati amandoi .... atunci e naspa pt mine care are str si glavie ... dar ma mai amuz si eu cu niste imbue ice si incep sa urle mortii dupa mine noooob ....you use ice...noooob ...sunt bestiali si`mi insenineaza orice zi mai dificila
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 am avut si chinez si euro si era moolt mai usor la euro. singurul avantaj al chinezilor e ca merg mai repede potiunile de vindecare si cele pt mana.
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nu numai asta....si pvp`ul e mai spectaculos la chinezi ...unde e fun`ul la pvp 1 hit i kill!?!??! Si in plus la european nu trebuie sa mai gandesti nimic ...ai 3 skilluri si pe alea le folosesti ca oricum sunt toate puternice si dau de pamant cu chinezul. La chinez conteaza mult mai mult cum iti formezi charul ... cu skilluri diferite la pvp decat la mobi etc ... ma rog mi`emi place mai mult chinezul :) ... mic si rau
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Nu numai asta....si pvp`ul e mai spectaculos la chinezi ...unde e fun`ul la pvp 1 hit i kill!?!??! Si in plus la european nu trebuie sa mai gandesti nimic ...ai 3 skilluri si pe alea le folosesti ca oricum sunt toate puternice si dau de pamant cu chinezul. La chinez conteaza mult mai mult cum iti formezi charul ... cu skilluri diferite la pvp decat la mobi etc ... ma rog mi`emi place mai mult chinezul :) ... mic si rau nush cu ce ai jucat tu la euro da' nu sunt 3 skilluri. si e mai usor. te si distrezi.
mogul Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 daca da un block unui nukar il ia nukar dintrun hiteu nu cred ca dai 1 hit la un str ;)
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nu ma intereseaza ce zic altii stiu ca charu meu va ownaapp:stie careva un guide sau o poa ceva sa vad cu.m se aseaza armele si skilurile pe bara de jos
real_shadow Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 nush cu ce ai jucat tu la euro da' nu sunt 3 skilluri. si e mai usor. te si distrezi.Mane am zis si eu 3 skilluri ...la fel de bine puteam spune si 10. Noi 2 avem probabil o definitie diferita asupra ce e fun in sro si e ok.Eu nu ma simt bine daca dau jos dintr`o lovitura .... evident nici cu un blader nu ma amuz prea mult ...ma oftica in draci kd ...
qasi Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 Mane am zis si eu 3 skilluri ...la fel de bine puteam spune si 10. Noi 2 avem probabil o definitie diferita asupra ce e fun in sro si e ok.Eu nu ma simt bine daca dau jos dintr`o lovitura .... evident nici cu un blader nu ma amuz prea mult ...ma oftica in draci kd ...dar la chinezi iti trebe moolt mai multe sp. nu te descurci numa cu foc sau ice sau mai stiu eu ce.
andy009 Posted April 7, 2008 Posted April 7, 2008 dar la chinezi iti trebe moolt mai multe sp. nu te descurci numa cu foc sau ice sau mai stiu eu ce.tocmai deaia un chinez farmat klumea rupe pe toti