Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest LittleBoy
Posted

Adii prima poza nu e din isro...

PS : Hahah speedy yo sunt primul pe pagina :P

Posted

nu neaparat asta e din ksro cred...si legendele pe fiec varianta de joc sunt diferite...asa ca la noi poate fi in legend 4...si da are mai mult hp ca medusa este un unic de event roc...cel putin in jsro am inteles ca e spawned o data pe luna si ca poate spawna yarkani isy tg si pe ceilalti unici...acuma nusht cat e adev si cat nu.

Ar fi cam imposibil...sal omori pe roc atuncea..mai spawneaza si isy tg yarkan etc... mai spawneaza si aia ce mai faci stai si te uiti la ce ...acolo creca trebe tot serveru sa participe ca sa il poata omora ...dar interesant :)

off : si io am pokemon :P

Posted

Adii am pus eu odata pe acest forum un SS cu unul care avea 1.400.000 de sp-uri....iti dai seama ce buteaza ala /creq 25/8 :P

...btw...cand se baga noul patch cu lvl cap 90 & CO???stie careva?...

Posted

Adii am pus eu odata pe acest forum un SS cu unul care avea 1.400.000 de sp-uri....iti dai seama ce buteaza ala /creq 25/8 :P

ala nu cred ca boteaza poate are un alt char de 100 si isi face sp-uri

Posted

inca o poza cu noi monstri de deg 9Imagine IPB

adi te rog o faza nu pune doua posturi alea tale unu dupa altu ca e chat spam:)

Adii prima poza nu e din isro...

PS : Hahah speedy yo sunt primul pe pagina :P

bv so?:P am uitat eu sa intru ca luam postu dar am avut o afacere in joc:P

Ar fi cam imposibil...sal omori pe roc atuncea..mai spawneaza si isy tg yarkan etc... mai spawneaza si aia ce mai faci stai si te uiti la ce ...acolo creca trebe tot serveru sa participe ca sa il poata omora ...dar interesant :)

off : si io am pokemon :P

dap...tot severu se aduna cand se baga roc o data pe luna...dar nu au reusit sa-l omoare...am inteles ca ultima data l-au dus la 95% hp si au renuntat mureau din 2-3 hits.

deci ala cu 1mil sp asa nu e botat au fost postate multe SS-uri asa care erau din ksro mi se pare open beta cap 100 o varianta test care iti dadea din start lvl 90 si 1.5 mil sp parca....

lol dc tre sa fie tot srv ? :)) e destul vreo 50 ;)

cum am scris si mai sus asta e un unic special hp lui e enorm este nevoie de tot srv si nici asa nu il bat....si inca ceva roc nu are un spawn fix cautati pe youtube event taiwan roc.

ala nu cred ca boteaza poate are un alt char de 100 si isi face sp-uri

chiar si cu plvl ar dura fff mult sa farmezi atat.

Posted

din cate vad apare in locuri diferite si face spawn la mobi don roc moutain si cand moare arata super

daca ar fi fost dupa mine ias fi dat numele phoenix

aici nu prea au sanse tankerii dupa parerea mea roc poate fi batut de arcasi;crossbow;staff;nuker numa trebe sa fi atent ca sa nu te trazesti ca faci plaja :))

Posted

din cate vad apare in locuri diferite si face spawn la mobi don roc moutain si cand moare arata super

daca ar fi fost dupa mine ias fi dat numele phoenix

aici nu prea au sanse tankerii dupa parerea mea roc poate fi batut de arcasi;crossbow;staff;nuker numa trebe sa fi atent ca sa nu te trazesti ca faci plaja :))

hmmm phoenix....nop...daca te interesezi pe google Roc este numele oficial al acestei pasari legendare:

"According to Middle Eastern literature, the Roc is an enormous mythical Asian/Arabian bird, which laid eggs as big as castles and fed upon young elephants and giant serpents. As described in the Tales of Arabian Nights, Sinbad the Sailor escaped from an island on which he was stranded by tying himself to the huge foot of a sleeping Roc. When the bird awoke and flew away, it carried Sinbad with it to a new adventure which led to his discovery of a great natural resource in the Valley of the Diamonds."

Posted

deci aia ca apare roc si toti aiai a fost un event nu apare roc in fiecare zi cu lord si toti monstri dupa el stiu ca se dadeau premii in Siilk adika 100 de silk ... desetea

speedy si tu faci ))afacereza))?

o poza de pe beta testu cu roc Imagine IPB

sa adunat toata lumea sal omoare ...P ...dar el manca floricele P

http://images.mmosite.com/photo/2008/03/31..._02A6ItMj0Y.jpg

Imagine IPB

misto poze! da' el nu mananca floricele, el inca le face ca alt fel nu ar arde gazu' degeaba.

Posted

cine poate sa imi deie un no dc ????? pm , cine e mai tare rock sau medusa ?

nu mai spawna atata...sa mai zis Roc are mai mult haspe si e mai tare

iar no dc gasesti mai in spate cauta ca a postat daddy si fu2_10_slam

Posted

EDIT:Oricum eu mi-am invatat lectia sunt client fidel virus total orice file dld sau primesc o scanez inainte a o deschide folosesc kasperski cu licenta firewall si ad-aware asa ca sunt destul de bn protejat

sry stiu k nu tine de silk dar vreau si eu dk poti sami dai acea liceenta de kaspersky pt k maine imi expira cea veche( scuze din nou)

id mes: sorryy_bosss

Posted

Incepe sa fie o placere cand intri pe linkmania...nu mai e asa booring numa bulid-uri spamm-uri si alte tampeni..forum-ul a devenit mai frumos cu pozele puse de voi ...ceea ce v-a multumesc foarte mult :cool2:

Daca ar fii sa o luam logic Roc nu are trebuii sa fie cel mai tare unique...din prisma faptului ca e (doar lvl 100)

si totusi inca imi rezerv pareri in privinta puterii lui ..Medusa lvl 105 (probabil) are dmg mult mai mare fiind unique pe INT attack ...dar foarte probabil nu are acelas HP ca si ROC...el fiind event ..so Avem unique din belsug sau cel putin asa nii se promite..si din cate incepe sa imi dau seama(sper sa fie adevarat Cerberus(lv24) si Capitan Ivy(lv30) sunt Mini Unique monster si veti vedea putin mai jos dece ..

Tiger Girl (lv20) Cerberus(lv24 MiniUnique) Capitan Ivy(lv30 MiniUnique) Uruchi (lv40) Isyutaru(lv60) Lord Yarkan(lv80) si acuma inca un MiniUnique care nu ii stiu numele dar e (lv85) Saytan(lv90) The Turtle (lv100) - numele probabil e fictiv ROC(lv100) Medusa(lv105)

Deci vom avea vreo 10 unique ...daca cineva are info despre The Turtle lvl 100 si acel mini unique de 85 sa nu ezite sa ne zica si noua(inafara de cele de pe youtube)

Niste poze dragute pentru cei care asteapta cap 90 ^_^

http://img507.imageshack.us/my.php?image=sro2008031822084948lm3.jpg - Saytan

http://img139.imageshack.us/my.php?image=sro2008031822085593zt8.jpg - Saytan

http://img129.imageshack.us/my.php?image=sro2008031822093785hn2.jpg - Saytan

http://img129.imageshack.us/my.php?image=sro2008031916493514tk8.jpg - Pet

http://img89.imageshack.us/my.php?image=sro2008032411305747ia2.jpg

http://img248.imageshack.us/my.php?image=sro2008033003315582me9.jpg - Sun Bow 9 D

http://img248.imageshack.us/my.php?image=sro2008040308105635yp5.jpg - Sun Bow 9 D

Savurati pozele ...daca v-au placut...promit ca mai aduc :)

Posted

super pozele dar o chestie la ala de zici ca e pet e transp de fortress:)

oricum super marfa alea cu saytan si bow^^ daca poti fa-ne si noua niste poze cu playeri cu toate armele 9d sa savuram :P si daca poti uitate si pt mine cat e in total setu npc 9d ca ma tenteaza sa ma bag cu npc de 9d si sa strang parti din ultimu set 85-90 si sa-l fac cu goldu dp setu de 8d^^

Posted

o sa fie niste preturi exorbitante p itemele de deg9 ....la inceput ceva in genu o arma cu crt 5 cam asa vreo 150m

una cu crt peste 10 -11-12 o sa fie 300 m

iar itemele 50m bucata

preturile sunt pt itemele nefacute cu albastre si plusuri ...

Posted

ms pt poze!! foarte faine iar ala de carat marfa e de la fortres war.. e prea mare ..are dreptate spedy ...

Speedy acuma cine detine fortresu? wazzap ? sau tot nike

Posted

o sa fie niste preturi exorbitante p itemele de deg9 ....la inceput ceva in genu o arma cu crt 5 cam asa vreo 150m

una cu crt peste 10 -11-12 o sa fie 300 m

iar itemele 50m bucata

preturile sunt pt itemele nefacute cu albastre si plusuri ...

lol exagerezi mai bn raman cu 8d pe mine

Guest __CrIsTy__
Posted

Sal all .

Am si io o intrebare.

Cum intru si io mai repede sa joc ca mereu imi da Cannon connect due to server traffic.

M-am saturat sa astept 1-2 ore pana intru...

zicetimi si mie dak e vrun program care ma ajuta cat de cat sau nush dak aveti voi sa imi dati ...

M-am uitat pe paginile din urma da nu am gasit nimic ....

Plizz ajutatima ... MS ca m-ati inteles

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...