Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

http://img233.imageshack.us/my.php?image=sro2008032308481781ia7.jpg asta e o arma honor .. cred ca e sos or sosun oare cat o fi lucrat tipu pt arma aia

thekerber are legaturi prin korea a dat 1k$ parca pe set...asa am auzit zvonuri...cat despre tax...asta e 80 de cand jucam eu cu sp33dy deci nu vad dc si-ar lua sos sau som...e sun clar^^ si in afara de asta mai e AYNAWY honor sun spear +7

muhahahahaha iar primu pe pag^^

btw poke meu a luato razna ieri era la lv 120 si acu....

Posted

cresc lvl la silkroad. am deschis un topic la mica publicitate, soft jocuri pe tema esta. si intrati in lik-urile de la semnatura pls.

Posted

am gasit p youtube un film frumos grafica cam proasta... e cu legend 9

dragut filmulet si e chiar faina grafica acu noi nu o sa avem pe roc nu stim inca nici daca il baga pe saytan de la inceput...daca da...o sa fie super adevarat sa te bati cu el:)

Posted

si cat ma costa

si modul de plata

nu te costa nimic e gratis. nu cer bani pt ca ma complic la modul de plata nu am card si nu sunt din bucuresti. si sunt pe persia eu cu lvl 25. dar ce legatura are asta?

Guest LittleBoy
Posted

Poate pentru ca ai putea sa'i iei tot de pe cont si sa te faci "disparut" ?

Posted

Poate pentru ca ai putea sa'i iei tot de pe cont si sa te faci "disparut" ?

eu cresc pt cine vrea, nu am acesta intentie, nu vreau sa iau nimic. dar dak vrei cresc lvl, dak nu vrei nu cresc. bn??? nu iti cer contu dak nu vrei sa iti cresc charu'. eu nu as fura ca sa joc ceva.

Posted

ca raspuns pt gasi ...eu nu imi dau contu ..cu tot ce e pe el ca sa mil creasca unu pe care nul cunosc care face un act de caritate si joaca gratis P eu credeam ca ai tu un cont de lvl 80 si faci p lvl contra cost... si ca intrebare cati clienti ai avut pana acu..? in fine nu e treaba mea cate conturi ai crescut dar cred ca nici nu ia sa reusesti asa ceva pt ca nimeni nu isi da contul

Alta idee )())) VAND CONT XIAN LVL 60 glavier farmat cu light fire wep pana la 60 iar ice e pe la lvl mai mic vreo 30 40 pe el are doar un set normal protector si glavie + niste gold PM ME offert plata se face prin raiffaisen bank imi incarci cardu ..dati -mi oferte pe privat da nu prea stiu cum se foloseste sau scrieti acolo

Posted

ca raspuns pt gasi ...eu nu imi dau contu ..cu tot ce e pe el ca sa mil creasca unu pe care nul cunosc care face un act de caritate si joaca gratis P eu credeam ca ai tu un cont de lvl 80 si faci p lvl contra cost... si ca intrebare cati clienti ai avut pana acu..? in fine nu e treaba mea cate conturi ai crescut dar cred ca nici nu ia sa reusesti asa ceva pt ca nimeni nu isi da contul

Alta idee )())) VAND CONT XIAN LVL 60 glavier farmat cu light fire wep pana la 60 iar ice e pe la lvl mai mic vreo 30 40 pe el are doar un set normal protector si glavie + niste gold PM ME offert plata se face prin raiffaisen bank imi incarci cardu ..dati -mi oferte pe privat da nu prea stiu cum se foloseste sau scrieti acolo

pot sa cer bani nu e o broblrma.

Posted

VAND CHAR CHINEZ GALVIER LVL 60

are un set protector normal + glavie de 60 si gold pe el

este farmat cu fire light heusekal pana la 60 dar ice este la 30-40

plate se face prin raiffaisen bank

astept ofertele voastre :right:

thx

Posted

hmmm iti pot da un char pe xian sa joci pe el...este lvl 39 dar este gol si nu are gold...cred ca mai are ceva iteme prin storage..daca te descurci cu el asa pot sa iti dau acces sa joci pe el...charul este chinese arcas.

Guest LittleBoy
Posted

Deci sa inteleg mai bine...eu iti dau contul iar tu mil cresti indiferent de ce level este ? si ce server ?

Guest LittleBoy
Posted

Si tie ce'ti iese ?:)

Posted

din filmu ala inteleg ca uniqul Roc o fi la legend 8 update...mai avem de asteptat

si filmu e ok numa unu care se bate cu antilope are shild de lvl 32 si arma de 42 iar detu de 8D..nu inteleg dece nu l-au facut k-lumea sa fie tot de 8deg pe al dar mnoah infine....presupun ca Roc are mult mai mult la viata decat Medusa...sau nu?

PS:my pokemon you know :D

Guest LittleBoy
Posted

gasi ti'am dat un pm...raspunde cu idul de messenger daca vrei

Posted

din filmu ala inteleg ca uniqul Roc o fi la legend 8 update...mai avem de asteptat

si filmu e ok numa unu care se bate cu antilope are shild de lvl 32 si arma de 42 iar detu de 8D..nu inteleg dece nu l-au facut k-lumea sa fie tot de 8deg pe al dar mnoah infine....presupun ca Roc are mult mai mult la viata decat Medusa...sau nu?

PS:my pokemon you know :D

nu neaparat asta e din ksro cred...si legendele pe fiec varianta de joc sunt diferite...asa ca la noi poate fi in legend 4...si da are mai mult hp ca medusa este un unic de event roc...cel putin in jsro am inteles ca e spawned o data pe luna si ca poate spawna yarkani isy tg si pe ceilalti unici...acuma nusht cat e adev si cat nu.

Posted

am gasit un nou pet vad ca se poate sa ai 2 pet de lupta in acelasi timp de acu te duci la lvl u pe cal si pui peturile sa bata cand e de ceva mai da si calu 1 picior lu yarkan in posterior>PImagine IPB

si uitativa si la SP de la tipa asta ...vad ca nui de colo 900k de mii de SP

am gasit un nou pet vad ca se poate sa ai 2 pet de lupta in acelasi timp de acu te duci la lvl u pe cal si pui peturile sa bata cand e de ceva mai da si calu 1 picior lu yarkan in posterior>PImagine IPB

si uitativa si la SP de la tipa asta ...vad ca nui de colo 900k de mii de SP

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...