Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iar varianta aia cu int 1-2 e o prostie . parea mea nu stau sa scriu romane despre explicatie .alta idee e ca characterele europene sunt peste cele chinez cu mult . Idee e ca toti chinezi au cate 15 sosun -uri pe ei si deasta tot castiga pvp nu mai comparati un euro cu set +3 cu un chinez sosun ca am citit prin posturile anterioare astfel de comparatiiaa si nu mai pun la socoteala ca tre sa farmezi de vreo 2 -3 ori mai mult cand ai chinez fata de euro care urci lejer 2 masteriuri cu gap 3 pana la 80 sau urici gap 0 pana la 80 si iti pui 1 master si la 80 farmezi pt al doilea master
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 adii din proprie experienta m-am batut ca glavier cu wiz 80 amandoi farmati si nu am set sun...garm +5 si oricum...ala imi dadea vreo 21k pe meteorit...si pana incarca al 2lea hit era dead la fel cu rogue daca nu ma lua din crit era mort...cel mai greu la pvp este cu warrior 2h care are niste buffuri de te doare capu...si are avantaju ca da crits mari si dese.sry sa te dezamagesc andy dar sincer bati campii ....acuma sincer aveam in DRACULA un int hybrid cu heuksal 80 pe spear intr-adevar foarte puternic si rupe fiindca da dull si are dmg mare pe emperor si celelalte skille de heuksal....dar cat de mult rupe el cu snow fara e dead si credema ca un glavier pe garm poate rezista cat ii tine snow shieldu deoarece are hp mult si skill cu stun si uneori knock back + dull; un blader....hmmmm mai e nevoie sa zic ceva? knock down + block.... un archer are stun crits cu gramada deci il poate face si cu snow daca are bulan...si in plus archerul e cel mai enervant din pvp datorita 5 arrow combo care da knock aproape mereu. Si dupa ce s-a dus snow ce se intampla cu intu? OWNED.Insa sunt total de acord int hybrid kicks ass....dar ma refer la cei care au vreo 17k hp cum e de ex pe xian Filkeb_Pl sau ceva de genu....ei bn e hybrid pe spear cu +7 rupe stilu are un dmg ingrozitor si pana ii dai jos hp are mari sanse sa te faca....insa hybrizii de genu asta inclusiv el folosesc skilluri de heuksal si f rar nukes....cam atat am avut eu de zis....in rest e cearta inutila....
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cum credeti ca va fi deg 9 .. dati-va si voi cu parerea ) din ce-am vazut eu pe site pare sa fie foarte frumos despre premium PLUS nu prea am ce sa zic ...pt noi romani e scump in compartie cu un pusti din america care isi poate pune in fiecare zi premium PLUS ( bine..bine...dar ideea tot aia e cine are bani se joaca cine nu....se uita ) hehe eu am char de 2h sword si mi se pare foarte bun ..are bufuri f bune celel de 45 sec si alea cu dmg share party .chestia e ca un wiz are vreo 4 k hp la lvl 80 si e normal sal iei din 1 dar si el tot din 1 te ia daca avea ca submaster cleric si folosea bless spell era 45 de sec curatza tot dw
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iar varianta aia cu int 1-2 e o prostie . parea mea nu stau sa scriu romane despre explicatie .alta idee e ca characterele europene sunt peste cele chinez cu mult . Idee e ca toti chinezi au cate 15 sosun -uri pe ei si deasta tot castiga pvp nu mai comparati un euro cu set +3 cu un chinez sosun ca am citit prin posturile anterioare astfel de comparatiiaa si nu mai pun la socoteala ca tre sa farmezi de vreo 2 -3 ori mai mult cand ai chinez fata de euro care urci lejer 2 masteriuri cu gap 3 pana la 80 sau urici gap 0 pana la 80 si iti pui 1 master si la 80 farmezi pt al doilea mastereeee pixu...vise intodeauna china va fi cel mai tare
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 da nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set Pda nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set PPT ANDI ai sa vezi singur de ce e mai bun ..chit ca are treaba cu hp 15 sec sau cat espeedy tot nu miai raspuns la intrebarea mea ...cu cat lai cumparat pe vanator
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 da nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set Pda nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set PPT ANDI ai sa vezi singur de ce e mai bun ..chit ca are treaba cu hp 15 sec sau cat espeedy tot nu miai raspuns la intrebarea mea ...cu cat lai cumparat pe vanatordc e mai bun euro?ca sunt foarte noob vreau sa stiu si yo ca toti cad dintrun hit mai greu cu warrioru
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dar tu din cate bucati cazi? nu tot din 1 ? daca e wiz te ia din 1 xbow pana il vezi de unde vine esti mort ....la fel e si pt wizz are si el invizibil .. iar eu ca warrior tankez ...dar bat si bine si nustiu ce tip de char esti tu
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 dar tu din cate bucati cazi? nu tot din 1 ? daca e wiz te ia din 1 xbow pana il vezi de unde vine esti mort ....la fel e si pt wizz are si el invizibil .. iar eu ca warrior tankez ...dar bat si bine si nustiu ce tip de char esti tu lol ai experienta canci in jok pentru xbow ai iron wall si nu cazi dintrun hit iar wizardu daca iti da block e mort si daca stiis a folosesti ghiata nu te mai face nimeni :)
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 da nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set Pda nu e cearta e pur si simplu o discutie eu am avut glavie 60 lvl p hybryd nu am stiut la inceput deaorece el a fost primu meu char si iam pus si str si int si aveam dmg mare de la int si aveam si hp +un set foarte bun aproape sos complet ..de asa nu ma batea nimeni d lvl meu doar unu cu som set PPT ANDI ai sa vezi singur de ce e mai bun ..chit ca are treaba cu hp 15 sec sau cat espeedy tot nu miai raspuns la intrebarea mea ...cu cat lai cumparat pe vanatoram specificat pe pagina anterioara destul de clar nu te ajuta cu nimic sa afli cum am achizitionat pe vinator daca sau nu l-am cumparat cati bani/gold am dat etc...repet imi pare rau dar intrebarea ta ramane fara raspuns.
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 incerc inzadar stiu ca tu nu vrei sa recunosti ca e mai bun euro dar e facut special sa fie mai bun ca lumea sa isi lese chinezoi de 80 si sa cumpere din nou premium maimutza etc.. ca altfel nimeni nu isi mai facea char europene si asa o sa fie si cu rasele noi care o sa se bagee logic treabams oricum dar pot afla de la altii.... de ce nu vrei sa spui nu imi dau seama nici sa ma omori .,,,dar ai grija p unde umbli ca e pacat sa l pierzi si pe vanator ti-am dat un sfat prietenesc
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 incerc inzadar stiu ca tu nu vrei sa recunosti ca e mai bun euro dar e facut special sa fie mai bun ca lumea sa isi lese chinezoi de 80 si sa cumpere din nou premium maimutza etc.. ca altfel nimeni nu isi mai facea char europene si asa o sa fie si cu rasele noi care o sa se bage e logic treaba e foarte logica treaba dc sa recunosc ca e mai bun euro cand nu e asa ti-am spus metoda prin care pot fi batuti daca nu ai inca lvl 70+ si ai facut pvp ca sa stii cum sta treaba nu cred ca ar trebui sa vi si sa spui ca euro e mai bun ca china cu china chiar str sau int poti tanka cu euro c..u
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 daca poti afla de la altii si dai de inteles ca il poti hackeri ce mai ma intrebi asa nu inteleg? sfat prietenesc sincer nu a sunat asa deloc :( si ca sa ma intelegi mai usor ideea este asa...cu ce te-ar ajuta sa stii cat am dat pe el? si sincer scuzama daca ma prind greu dar a sunat mai mult a amenintare faza....oricum contu e a lu radu in definitiv si e oricand binevenit sa joace pe el....
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baiete nus cati ani ai tu de cand joci silk da eu miam pierdut 3 ani aproape umbland prin silk ...si am char euro de 68 doar ca am f multa treaba si nu am mai jucat de vreo 3 luni cateodata mai tin stalu sa fac bani .adika vrei sa spui ca toate skilurile d p la cleric gen bless spel revovery alea si bufurile de la warrior is degeaba ..? lol insemna ca ai facut pvp doar cu turci .care nu au iteme p iei si nu stiu ce e aia euro char ..nu ca eu as sti ..spedy eu nus sa hakeresc nu lucrez la NASA ...stai linistit dar stiu ca tu ai mai fost hakerit ca folosesai bot de pe link mania ai?>stai linisti ca nu e o amenintare si im cer scuze ca nu mam explicat eu bine..daca tu intelegi ca e amenintare sau o fi vina ta ca nai inteles
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nop....alta a fost problema dar ca si faza cu vinator (ceea ce cred ca o sa intelegi acum) prefer sa nu o discut pe un forum public...
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 baiete nus cati ani ai tu de cand joci silk da eu miam pierdut 3 ani aproape umbland prin silk ...si am char euro de 68 doar ca am f multa treaba si nu am mai jucat de vreo 3 luni cateodata mai tin stalu sa fac bani .adika vrei sa spui ca toate skilurile d p la cleric gen bless spel revovery alea si bufurile de la warrior is degeaba ..? lol insemna ca ai facut pvp doar cu turci .care nu au iteme p iei si nu stiu ce e aia euro char ..nu ca eu as sti ..spedy eu nus sa hakeresc nu lucrez la NASA ...stai linistit dar stiu ca tu ai mai fost hakerit ca folosesai bot de pe link mania ai?>lol joci de 3 ani silk si ai daor lvl 68? eu jok de 1 an si am un char de 56 si unu de 72 :si da sp33dy a fost hackarit vrei sa stii si motivul?dar plm asta depinde de trecut sp33dy are lvl 80 akum :)plm am facut lvl 72 in 2luni si cevaK0misaru rulz
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 si asa isi mai pierde omu 1 zi din viatza stand pe un forum de vorba unde nineni nu a inteles nimik ...am 3 charuri eu ...care sunt crescute de mine de la 0 45 lvl 60 si 68probabil botand 24 din 24 dar nici asa nu prea vad eu cumbine inteles cu bot free si cand faci 80 de ce ramai fara char si te miri ..
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 si asa isi mai pierde omu 1 zi din viatza stand pe un forum de vorba unde nineni nu a inteles nimik ...am 3 charuri eu ...care sunt crescute de mine de la 0 45 lvl 60 si 68Si asa creste si in posturi si in gaming adii lasa ca e seara maine dim o sa fie mai interesant ;)EDIT:Oricum eu mi-am invatat lectia sunt client fidel virus total orice file dld sau primesc o scanez inainte a o deschide folosesc kasperski cu licenta firewall si ad-aware asa ca sunt destul de bn protejat si bot daca e sa folos folosesc platit chiar daca ma costa 16$ pe luna adica tbot...dar in ultimu timp am preferat sa joc manual...nu mai dau banii pe bot acu daca e bag premium plus si atat.
BillyTalent Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hehe am revenit pe forum cu o poza draguta http://imageshack.us http://imageshack.us
mogul Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 dc e mai bun euro?ca sunt foarte noob vreau sa stiu si yo ca toti cad dintrun hit mai greu cu warriorude ex : 1h warrior te rade , clericu te rade (de are TOATE bufurile si ala care incarca viata 105 % ala ) , warlock nu apuci sa dai in el iti da stunn si multe alte chestii , rougu pe dagger si cu bufurile de cleric toate si cu garment si ala te rade , ce o sa zici acum , PS : fa film nu ca areti poze , ca si eu pot da 10 nukuri intrunu si cand moare sa fac print ...
EvilToileT Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 hehe am revenit pe forum cu o poza draguta http://imageshack.us http://imageshack.us Bv :) .. 4-4 scor egal la tg xD
Adii Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 felicitari pt tiger girlWeapon 64+9 Blaze Blade (Seal Of Sun)2nd hand 64+4 Taegeuk Shield (Seal Of Sun)Head 67+7 Pegasus Casque (Seal Of Sun)Shoulder 65+7 Pegasus Shoulder (Seal Of Sun)Body 69+7 Pegasus Armor (Seal Of Sun)Hand 64+7 Pegasus Bracer (Seal Of Sun)Pants 68+7 Pegasus Hose (Seal Of Sun)Boots 66+7 Pegasus Footgear (Seal Of Sun)asta e cel mai tare set de pe xian ...convform unui site.. pe baietzas il cheama THEKERBER ...cred ca si -a vandut frigideru canapeau si televizoru ca sa isi cumpere setu asta...ori o fi spart vreo banca sau
Guest LittleBoy Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Spydy15 pacat ca tu le'ai luat pe privat nu ?
Adii Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 http://img233.imageshack.us/my.php?image=sro2008032308481781ia7.jpg asta e o arma honor .. cred ca e sos or sosun oare cat o fi lucrat tipu pt arma aia
BillyTalent Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 ms ms....ia uitati aici Click PS:lvl my pokemon ...si la link uitativa la yarkan kill's