SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iar primu pe pagina:)hehe am jucat asa ca nebunu in vac de vara trecuta si nu m-a ajutat cu nimic."RapKid sal, acum 4 minuteDelete Post Quote PostCresa de gaming*Mesaje: 2Inscris: 3-April 08 sal man poti sa-mi dai si mie pls pe Xian 1 mil ca sa-mi iau wolf pls ca mi-am facut un char nou si am lvl 14 si imi trebuie wolf ...cand imi fac card te ajut cu niste silk pls"hmmm sry dar de mai bn de 2 luni am promis ca nu mai ajut pe nimeni asta 1...2 am deja o datorie de 200 mil la un amic pe care tre sa i-o dau asa ca imi pare rau dar nu te pot ajuta si nu mai exagera cu pm ai trimis deja 3 mesaje la fel ca asta citat wtf...LE:prima regula in viata nu cersiti sau lumea isi va face o impresie proasta despre voi.
deathrazor Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 @Sp33dyz man esti full farm pe bow sau inca mai ai de farmat? Daca esti full farm poti sa imi spui ce diferente sunt intre bow si glavie ! Nu de bine...
qasi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 iar primu pe pagina:)hehe am jucat asa ca nebunu in vac de vara trecuta si nu m-a ajutat cu nimic."RapKid sal, acum 4 minuteDelete Post Quote PostCresa de gaming*Mesaje: 2Inscris: 3-April 08 sal man poti sa-mi dai si mie pls pe Xian 1 mil ca sa-mi iau wolf pls ca mi-am facut un char nou si am lvl 14 si imi trebuie wolf ...cand imi fac card te ajut cu niste silk pls"hmmm sry dar de mai bn de 2 luni am promis ca nu mai ajut pe nimeni asta 1...2 am deja o datorie de 200 mil la un amic pe care tre sa i-o dau asa ca imi pare rau dar nu te pot ajuta si nu mai exagera cu pm ai trimis deja 3 mesaje la fel ca asta citat wtf...LE:prima regula in viata nu cersiti sau lumea isi va face o impresie proasta despre voi. dak cu mn vb am deja un lup dar e cam marisor. si nush dak am un mil. dar dak vrei iti dau lupul meu gratis e lvl 20-23.
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 @Sp33dyz man esti full farm pe bow sau inca mai ai de farmat? Daca esti full farm poti sa imi spui ce diferente sunt intre bow si glavie ! Nu de bine...nu sunt inca full farm dar iti pot spune glavie are dmg si e best @ pvp.bow da aproape la fel de tare ca glavie ca dmg si are extrem de multe crits...cu un bow crit 8 dau crit mai des decat cu glavia mea crt 12. Bow este bun la grind pt ca da de la dist are knock back si stun iar skillurile consuma putina mana.Glavia da de aproape si skills consuma multa mana insa cu glavie omori monstrul mai rpd.Bow la pvp este bunicel atata timp cat dai crits...in schimb la unici ei bine aici e alta poveste la low lvl uniques sunt la fel de bune dar la high lvl unde mai mori mai depinzi de clerici este mai bun bow...sa luam ca ex lord yarkan...da knock back si knock down dupa cum. bn stii...glavierii sunt cei mai afectati pe cand bower-ul sta cuminte si da de la dist putand da si skilluri ranged cum ar fi devil arrow fara sa se teama de gianti si elite...Bow insa necesita mai multe sp pt full farm decat glavie...totusi avand de ales intre ele as recomanda bow si pt cap 90...este adevarat ca in pvp cu un nuker snow shield glavierul rezista mai usor avand si hp mai mult de la pasiva dar arcasul are combo care face cam inutile skillurile de nuker acestea incarcandu-se greu...bowerul neavand altceva de facut decat sa tot dea combo si kb facand inutil nuker-ul pana i se duce snow si apoi omorandu-l usor.Daca vrei detalii si vizand alte chestii spune-mi sa ma pot axa pe ele:P
skorpyo93 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 am 2 intrebari...arcash hybrid 1:2 e bun ?si a doua intrebare merge sa pui wolf cu lvl mai mare dekt tn ?
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ma intreb dc toti considera nukarul slab................eh nu imi mai bat capu
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 am 2 intrebari...arcash hybrid 1:2 e bun ?si a doua intrebare merge sa pui wolf cu lvl mai mare dekt tn ?arcas hybrid e super tare la dmg nusht daca 1:2 dar ideea e sa ai balance 70-70 si cu set sa ajunga 80-80 la lvl 80 si o sa rupi chiar daca o sa ai hp mai putin...si nu nu mere sa pui wolf mai mare ca tine.PS-LOOOL a crescut azi poke 62 lvle:))
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nukeru nu prea e slab (de e hibrid) de nu e :-s e cam naspa
cIoLaN Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cine joaca pe pacific ? :( k vreau sa cumpar niste pwlvl :) PS: Ingrasam-i porcul de la semnatura :D
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nukeru nu prea e slab (de e hibrid) de nu e :-s e cam naspa...... in dinti dc e slab ma?vreau argument logic
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 are hp naspa , vine unu cu un critical mai mare ... :-s si mai da o lovitura si e bye , hibrid e bun
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 si hybrid e naspa cel putin unici intii sunt praf pt ca nu au crit...poi daca ar da nukerii crit ar owna sro.
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 http://www.bottors.com xD am un prieten care o cumparat si nu o schammat si o cumparat din asta http://www.bottors.com/BotCards.asp?id=137
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 are hp naspa , vine unu cu un critical mai mare ... :-s si mai da o lovitura si e bye , hibrid e buncu snow shield abte orce str
qasi Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Cine joaca pe pacific ? :( k vreau sa cumpar niste pwlvl :) PS: Ingrasam-i porcul de la semnatura :Dsi yo am porc la senatra.:D
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cu snow shield abte orce strhmmm nope nu bate...credema sunt str si am facut multe pvp...cat timp str e pe garment nukeru nu are sanse....doar daca e dif mare ca equip lvl sau weap...in rest...snow shieldu doar il tine in viata mai mult timp....dar cand se duce e mort.
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cu snow shield abte orce strsi de e str cu snow shield ?
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hmmm nope nu bate...credema sunt str si am facut multe pvp...cat timp str e pe garment nukeru nu are sanse....doar daca e dif mare ca equip lvl sau weap...in rest...snow shieldu doar il tine in viata mai mult timp....dar cand se duce e mort.daca nu tea batut nici un nuker pana akum inseamna ca esti invincibil nu cred asa ceva
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nu m-a batut nici un nuker cu haine si arma ca a mea...nu e invincibil e adevarul andy si trebuie sa recunosti nukerii au dmg mare cresc rpd sunt tari cat au snow shield dar totusi sunt slabi fiindca au viata putina.si daca vrei o sa-ti pun la dispozitie si filmulet...ca tu de vreo luna ai promis un filmulet cu pvp vs rogue si am mai vazut un **t :) dar na dupa postu asta poate il vedem si noi:)
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 am spus sa ca o sa fac filmu la lvl 80 cand o sa fiu full farmed cu set bun dar tu nu ne arati unu cu tn cand faci un nuker sau hybrid int?
Adii Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 sper sa imi raspunzi la intrebare spedy cat ai dat pe caracteru vanator cu cat lai cumparat?
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 nu stiu ce naiba are forumul dar posteaza automat aceasi porcarie si tre sa o editez.oricum andy daca citeai atent ai fi vaz "si daca vrei o sa-ti pun la dispozitie si filmulet" si as vrea sa va intreb pe ceilalti dp forum cand a zis andy ca intai sa se faca 80 cu haine cu lumea si restu ca eu nu am citit nicaieri.oricum...adii e treaba mea ce a fost cu vinator nu vad cu ce te priveste sau cu ce te-ar ajuta sa stii...sry dar nu vei primi un raspuns.
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 hmmm nope nu bate...credema sunt str si am facut multe pvp...cat timp str e pe garment nukeru nu are sanse....doar daca e dif mare ca equip lvl sau weap...in rest...snow shieldu doar il tine in viata mai mult timp....dar cand se duce e mort.pana i se duce snow shield ii bate pe toti