Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

ba iti face update si nu o sa mai fie no d/c:) cel putin asa imi facea clientu meu de bot:P

HAHAHAHA primu pe pagina:) <nu pot zice ca e din intamplare...sunt 25 de posts pe pagina:P )

Guest RapKid
Posted

mda sal wah dak am visa card sau master card la charge silk dau paypal nu :| ?am auzit ca la visa sau la master nu stiu sigur trebuie sa dai avans 2000 euro :)) ?

P.S : dati-mi si mie linku de unde cumpar tbot-u

Posted

mda sal wah dak am visa card sau master card la charge silk dau paypal nu :| ?am auzit ca la visa sau la master nu stiu sigur trebuie sa dai avans 2000 euro :)) ?

P.S : dati-mi si mie linku de unde cumpar tbot-u

un prieten si-a facut visa si a pus 4 mil pt activare.... tbot aici e de la tbot

Guest RapKid
Posted

mersi mult ...imi face taicamio din elvetia ...ca oricum nu pot aici ....care ar fi mai bun visa card sau master card sau nu conteaza :) ?

P.S : lu varamea i-a venit alocatia prin posta :| cik mai au de asteptat pentru card :))

Posted

mda..sal.. m-am lasat o vreme de silk dar tot nu ma pot abtine sa nu ma uit pe forum sa vad ce mai vorbiti hehe..pana cand nu apare gaia probabil nu o sa ma apuc asa ca bafta si vroiam sa va intreb cn mai vine pe gaia>?

Guest LittleBoy
Posted

Vin yo ma primesti ? M'ar bate gandul la un 2handed / cleric...

Posted

o fi el mic da e prima data cand il iau cu charu asta:)

si voiam sa ma joc cu el da a venit un but de 80 turk si a treb sa zerkuiesc pff.

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=517&i=sro2008040513265396dl8.jpg

http://imageshack.us

Guest LittleBoy
Posted

Bravo...foarte reusite pozele...VOiai sa'l bagi in galeria foto ?:)) Apropo ti'am dat level la pokemon

Guest LittleBoy
Posted

Succes sper sa'l iei :)

Posted

activare m-am exprimat gresit cand a facut cardu a pus o suma de bani de start de 4 mil...ca mi se pare ca atat era min.

Nvm de lord am luat d/c. Ce voiai sa fac salamele daca venise last hero tr lvl 80...zerk ...

LE: Am reintrat.

Posted

m-am lasat de timp ceva de silkroad si vreau sa ma apuc din nou da nush ce sa fac ca m-am lasat pe la lvl 20 si ma plictisesc in europa (ma descurc si greu) imi puteti spune ce sa fac? as creste chiar si lvl (gratis) dak ar fii cineva de acord dar nu prea cred ca ar fii cineva de acord. bn da' totusi dak nu vrea nimeni sa ii cresc lvl pote imi dati un sfat cum sa cresc mai repede sunt deabea pe la lvl 26 (sau in jur de 26).

Posted

m-am lasat de timp ceva de silkroad si vreau sa ma apuc din nou da nush ce sa fac ca m-am lasat pe la lvl 20 si ma plictisesc in europa (ma descurc si greu) imi puteti spune ce sa fac? as creste chiar si lvl (gratis) dak ar fii cineva de acord dar nu prea cred ca ar fii cineva de acord. bn da' totusi dak nu vrea nimeni sa ii cresc lvl pote imi dati un sfat cum sa cresc mai repede sunt deabea pe la lvl 26 (sau in jur de 26).

hmm sa cresti rpd buy premium + si niste gold si cumpara taxi...faci 50+ in cateva sapt.

sa cresti pe cineva gratis...chiar nu cred ca vei gasi...ma uit doar la use..."de la:casa de nebuni"

hmmm nu-mi inspira incredere.

Posted

hmm sa cresti rpd buy premium + si niste gold si cumpara taxi...faci 50+ in cateva sapt.

sa cresti pe cineva gratis...chiar nu cred ca vei gasi...ma uit doar la use..."locatia:casa de nebuni"

hmmm nu-mi inspira incredere.

nu vreau sa iau premium, nu arunc bani. si am pus ''casa de nubuni'' doar asa ca nu aveam ce face :D .

Posted

nu vreau sa iau premium, nu arunc bani. si am pus ''casa de nubuni'' doar asa ca nu aveam ce face :D .

nu arunci banii te chinui extrem...fara premium si manual 14 ore pe zi faci in 8 luni lvl 70 si alte 2 sau mai mult sa faci 80...asta nefarmat...silkroad e un joc free2play pay2win...nu dai banu nu esti mare...asta e ideea...sa fie cat mai greu pe free...si nimeni nu isi da contu cu atat mai putin daca este lvl mare...asa ca bafta multa iti urez vei avea nevoie.

Posted

da sa stii ca nu ma deranjaza sa iau bani pe crescut lvl. numa' ca ma complic. asta e motivu pentru care nu iau bani. si eu chiar nu as fura de la unu caruia ii cresc pt ca eu consider ca el imi face un serviciu, eu am lvl mic si ma plicti.

Posted

nu arunci banii te chinui extrem...fara premium si manual 14 ore pe zi faci in 8 luni lvl 70 si alte 2 sau mai mult sa faci 80...asta nefarmat...silkroad e un joc free2play pay2win...nu dai banu nu esti mare...asta e ideea...sa fie cat mai greu pe free...si nimeni nu isi da contu cu atat mai putin daca este lvl mare...asa ca bafta multa iti urez vei avea nevoie.

lol 14 ore...ai spuso de park ar trece cateva minute :))

cei drept si eu joc ca un tampit dak am timp... da 14 ore... :)) :error:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...