andy009 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 tot tbot folosesc si am lvl 70 si 90% weeeeeeeeeeeeee
mogul Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 plm vroiam eu pe prima pagina nvm , ELUSION UNDE PLM LOC (CE STR)) ??
real_shadow Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 weh ...ar trebui sa`mi iau si eu bot k sa am despre ce discuta, ca din cate vad acum numai despre asta se vorbeste si eu nu am nici cea mai mica idee despre botat :D
andy009 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 cumpara si tu sa ii ofticam pestea ) muahhshgadhahhahahaha
real_shadow Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 :whistle: oricum e destul de aiurea ...gap`ul 9 ma da peste cap rau de tot precum spuneam nici nu mai stiu cum arata pvp`ul ca`mi fac tiketul si dupa aia ies ... cica e musai sa ai si o viata sociala Oricum partea buna e guildul ca e simpatic ... facem trade`uri mai facem un party cu monster scrolluri din cand in cand ... ma mai ajuta si ei din proprie initiativa cu plvl cand am tiket ... deci oarecum e de bine
mogul Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 nu tre cumparat ;) exista ag bot faci plinul cu mp si hp si lesi peste noapte :)
BeautifulMind Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 E nasol cu bot ... te enervezi ca iti ridica nu stiu ce .... ramane prin ziduri/stanci/copaci..cu toate astea sunt total de acord cu botii...pur si simplu nu toti au timp sa petreaca ore/zile/luni/ani ca sa dea levele...Pur si simplu asta depinde de fiecare nu aveti voi sa criticati pe nimeni ... cel mult sa va ziceti parerea dar fara injurii ca nu mai suntem copii ... auu ala mi'a luat jucaria....Toate fiind spuse va urez o zi buna(ce a mai ramas din ea) sanatate si spor la dropuri !
mogul Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 pooi ala platit nu cred ca sta blockat , ag bot mai sta dar max 1 min
salam30 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 ce tre sa intelegi tu piciule....este ca pe vreama cand eu tu si malkor ne-am apucat de sro erau foarte multi playeri...nu prea erau boti doar goldboti si nici aia foarte multi...toti erau revoltati de boti si playerii care foloseau nu isi permiteau sa dea globale ca da domne eu butez ce o sa-mi faceti...si pe atunci joymax chiar bana botii....acuma ce sa mai faci....na peste tot numa boti full de goldboti...in guilde daca nu folosesti bot cica esti tzaran (am auzit asta in fosta guilda) si acuma cel putin pe xian astia se lauda in globale mereu ca eu bot si faze d-astea....daca ar mai fi silkroad-ul cum a fost cand ne-am apucat noi...sunt convins ca ar detrona wow la nr de playeri avand o grafica mult mai buna si multe activitati de facut.Dar acum....slabe sanse din rau in mai rau...toti se apuca de botting. Respect. :tiphat: lol lol lol olollololollooloololoo tzaran ) fara nu se poate botu e cel mai tare botu e cel mai misto botu iti da timp pt viatza ta personala botu rulez botu 24/7 allthetime botu what ever botu ...... mai bagati si voi oricum botu va fi tottimpul si nu iti vei lua ban niciodata atat timp cat bagi premium(care oricum il bagi ca sa poti sa joci) E nasol cu bot ... te enervezi ca iti ridica nu stiu ce .... ramane prin ziduri/stanci/copaci..cu toate astea sunt total de acord cu botii...pur si simplu nu toti au timp sa petreaca ore/zile/luni/ani ca sa dea levele...Pur si simplu asta depinde de fiecare nu aveti voi sa criticati pe nimeni ... cel mult sa va ziceti parerea dar fara injurii ca nu mai suntem copii ... auu ala mi'a luat jucaria.... Toate fiind spuse va urez o zi buna(ce a mai ramas din ea) sanatate si spor la dropuri ! normal ca te enervezi....botu e facut sa dai minimize la sro sa nu mai sti de el stai pe mess asculti muzica mai faci un program in c++ php sau ce vrei tu un word un exel ...blabla a am uitat ...dati la lv chiar daca e rau :) tot tbot folosesc si am lvl 70 si 90% weeeeeeeeeeeeee tbot e cel mai tare dupa parerea mea 16 $ 31 zile non stop deci baga acolo ..dar ai grija sa nu ti se arda sura la pc ...mai stingel din cand in cand :P
SimplySimple Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 salame...mai usor cu comentariile ca iti da timp pt viata sociala ca tu mi-ai zis mie ca mai mult de 4 ore n-ai lasat butu singur...asta e....am butat...ma rog mie imi place sa butonez p-acolo da au fost zile cand nu am avut chef sau timp asa ca am lasat butu...dar in rest...nu ma tenteaza... Bot-ul este intr-adevar o alternativa cand nu ai timp dar sa butezi continuu...e cam aiurea.
titir3zul Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 lol ceva place la botii astia nustiu asa jocu nici nu are farmec daca nu joci u!!!va place da? dacad meri la lvl shi vine botu sa dee in giat sau in party shi cade drop ca la lvl mare cade mai greu atuni woooow drop hai sal iau da ai sa vezi ca dak nui atau atunci injuri de crapa geamu!!parerea mea nush!!cum a zis shi rev6 PLAY SAFE ai respect iati un premium shi un iepure sau wingz shi gata iti ajunge Bafta la lvl nula botat!! :right:
Guest penau` Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 si v-am mai facut cate un lvl up la pokemoni :>
andy009 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 lol ceva place la botii astia nustiu asa jocu nici nu are farmec daca nu joci u!!!va place da? dacad meri la lvl shi vine botu sa dee in giat sau in party shi cade drop ca la lvl mare cade mai greu atuni woooow drop hai sal iau da ai sa vezi ca dak nui atau atunci injuri de crapa geamu!!parerea mea nush!!cum a zis shi rev6 PLAY SAFE ai respect iati un premium shi un iepure sau wingz shi gata iti ajunge Bafta la lvl nula botat!! :right:ce?nu am inteles nimik ca cade un item si la lvl mare ce draqu ii faci?wooow?lol
skorpyo93 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 mie dor de isro bot...da trebe SM (softmod :P )dash u park ziceai cva sm .. plmapropo uitati poza aici :Phttp://imageshack.us
The Dash Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 um.....ce am zis eu de sm?? si cand??oh si bine k ai pus credit la mine pe semnatura :Peu ThunderForc3 am la alias la hunter pe orice server......app mai joaca cineva pe zeus?? sa facem un pty ceva.....am un chef de hand lvling dar nam cu cinene :P plus k soldier nu lam mai vaz on de 1 sapt....as vrea sa am si eu un pty permanent o guilda pe oricare server kre sta in pty
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 lol lol lol olollololollooloololoo tzaran ) fara nu se poate botu e cel mai tare botu e cel mai misto botu iti da timp pt viatza ta personala botu rulez botu 24/7 allthetime botu what ever botu ...... mai bagati si voi oricum botu va fi tottimpul si nu iti vei lua ban niciodata atat timp cat bagi premium(care oricum il bagi ca sa poti sa joci) eu nu bag , am bottat recent si inainte cu o zi de "banarea botilor" si nu am luat nimic ;)
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 wtf ?Well, now i'll talk about clothes!Glavie -> armor---- no no no, dont use garment! If u are glavier u must use armor.. 'cuz magic atacks are absorved in Fire protection.. Fire Wall.. etc..With armor u can tank more and more!Spear -> protector---- a mix of agility and mana bonus. Mana shield (a cold skills) helps u get more protection from phy attacks..Blade -> protector/garment---- you are the bigger tank of sro.. shield make u block and absorve attacks.. protector make it too!---- you prefer garment, its a good one.. more agility! but, not good to tank alot!sword -> garment---- you have shield... get mana shield.. now.. u need agility.. and mana bonus.. change garment set
skorpyo93 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 um.....ce am zis eu de sm?? si cand??oh si bine k ai pus credit la mine pe semnatura :Peu ThunderForc3 am la alias la hunter pe orice server......app mai joaca cineva pe zeus?? sa facem un pty ceva.....am un chef de hand lvling dar nam cu cinene :P plus k soldier nu lam mai vaz on de 1 sapt....as vrea sa am si eu un pty permanent o guilda pe oricare server kre sta in ptynst sigur da te-am vazut pe alte forumuri knd zicea de isro bot si smsi mai aveai ceva la semnatura..."if you want to win a sm account ..." si numai stiu cum era
The Dash Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 ah......era cu adbux aia si ziceam if you want 2 buy softmod register here and make some money dar ce sa le mai ceri la adminimiau sters semnatura si am uitat de aia :Po pun la loc acumaof am uitat k il am deja k eu dau copy paste de pe alte forumuri kre stau :Papp mogul nu sunt deacord deloc cu ce ai gasit si macar puteai pune credite si de pe ce sitedupa mine armor e cel mai varza tip de armura si nu se merita pe nici un builddak vrei phy protection punete pe protectorasta e armura mea preferata.....e un mixt deci le ai pe amandoua
real_shadow Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 Idem cu dash ... intu` merge cu armura/protector, str cu garment, hybrid str merge cu garment sau protector ... eu merg cu garment.Nu trebuie sa mai zic cum si de ce pentru ca s`a postat deja cateva pagini anterior ;)
andy009 Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 plm tu joci pe neptune dupaia pe zeus neptune si tot la fel... fi mai hotarat
The Dash Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 cum adik?? pai am zis k botez pe zeus si legit pe neptun :Papp a cerut park piciu o poza cu spawn la saytan si ia psotat billynush dak e aceeasi dar am gasit si eu una :Phttp://imageshack.us
SimplySimple Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 e aceeasi:)PS- vreau si eu un multi client bun si clean ca ma apuc de stalling pt 9d
mogul Posted April 5, 2008 Posted April 5, 2008 imi ziceti varog , dupa ce bag no dc , cand e marti nu mai face update ? dc ? nu e clientu original deaia ?