skorpyo93 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 m-am gandit la un build pt caracterele pure int sau hybrid int cu force , si suna km asha:I ) PRIMUL BUILD -ARMA 70 -FORCE 80 -COLD 60 -LIGHT 90 sau:II) AL DOILEA BUILD -ARMA 70 -FORCE 80 -COLD 90 -LIGHT 60
Mallkor Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tin sa anunt cu parere de rau ca am inceput si eu sa folosesc bot C'est la vie...
The Dash Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 la orice build masteryul de arma trebe max si decat sa impartzi puterea la un mastery mai bine bagi in una si buna pt nukeri la lvl de exemplu 150 (max) o sa fie 150 bicheon (sau heuksal-depinde de preferitnze) si 150 lightning Edit: acuma am vaz malkor si imi pare rau u erai idolul meu (vb serios) la faza cu botzii intotdeauna gaseai argumente boterilor bafta si asa :P ;)
real_shadow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Tin sa anunt cu parere de rau ca am inceput si eu sa folosesc bot C'est la vie... Well asta e ...bafta multa la lvl`uit si farmat. Incet incet intra toti pe bot .... ma`ntreb cat mai rezis fara
Mallkor Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Well asta e ...bafta multa la lvl`uit si farmat. Incet incet intra toti pe bot .... ma`ntreb cat mai rezis fara Mi am calcat pe inima cand am facut asta , mai ales cand ma uit in urma si vad ce comentarii am facut eu anti bot :( Dar daca nu as fi procedat asa as fi renuntat la sro..........si am muncit prea mult ca sa ajung unde am ajuns si sa renunt akuma........mi am transferat toti banii pe alt cont si daca e sa iau ban vreodata renunt detot la sro ................
SimplySimple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wohoooooooooooo in sf dupa atata timp am luat fortressU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Unionu nostru adica 100m per guild:)) salam master <urm poze>
real_shadow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Felicitari Sp33dyz :D ... aseara am facut si eu lvl 63 ... deci am fenomenalul gap 9 acum .... Ma intreb cat o sa dureze pana la 64 ... nu de alta dar sunt satul de grind pana peste cap ...am si uitat cum arata pvp`ul ... P.S. ... Muahahahah ...primul :D
ciupilan Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Hello. This is Silkroad Online.We have partnered with MMOsite Hit 1 Million Members Event where you can win Seal of Sun, Seal of Star or Seal of Moon.MMOSite reached One Million Members on April 1st. To celebrate with them, we are offering these rare items in sponsorship of their special occasion. Click here and sign up to become an MMOsite member and win their daily drawing. Good luck!We ask for our users' interest in this event and the detailed information is as follows.[Event Outline]- Details: MMOsite Hit 1 Million Members Event- Period: Apr 3rd, 2008 ~ Apr 18th, 2008* How: Simply select "Prize of Silkroad Online" when submitting your application into their drawing after joining their site. You must also list your server name and character name, for example (Sparta)morningdew, when signing up.- Top prize: Seal of Sun Weapons- Second prize: Seal of Moon Weapons- Third prize: Seal of Star Weapons adik??????
andy009 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 vai TheDash ce frumos postu tau ma facut sa plang : Malkor ai cumparat tbot? sau de care?
Mallkor Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Malkor ai cumparat tbot? sau de care?nu sthiu cum ii zice dar e de la botsmall..............inca ma mai chinui cu setarile, ca mi am prins urechile pe acolo :-?
real_shadow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 nu sthiu cum ii zice dar e de la botsmall..............inca ma mai chinui cu setarile, ca mi am prins urechile pe acolo :-?Lol ...hai mah ...totul merge pe incercate :-j ... ca si bot am auzit ca isro`ul e bunicel ;)
skorpyo93 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 wohoooooooooooo in sf dupa atata timp am luat fortressU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Unionu nostru adica 100m per guild:)) salam master <urm poze> asa da.. ai mai schimbat subiectu...nu numai unici 24 din 24 :P sper k nu te-ai suparat :error:
SimplySimple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Felicitari Sp33dyz :D ... aseara am facut si eu lvl 63 ... deci am fenomenalul gap 9 acum .... Ma intreb cat o sa dureze pana la 64 ... nu de alta dar sunt satul de grind pana peste cap ...am si uitat cum arata pvp`ul ... P.S. ... Muahahahah ...primul :D msms si acu pozele promise: http://imageshack.us http://imageshack.us http://imageshack.us http://imageshack.us am exagerat un pic da asta e:P Hello. This is Silkroad Online. We have partnered with MMOsite Hit 1 Million Members Event where you can win Seal of Sun, Seal of Star or Seal of Moon. MMOSite reached One Million Members on April 1st. To celebrate with them, we are offering these rare items in sponsorship of their special occasion. Click here and sign up to become an MMOsite member and win their daily drawing. Good luck! We ask for our users' interest in this event and the detailed information is as follows. [Event Outline] - Details: MMOsite Hit 1 Million Members Event - Period: Apr 3rd, 2008 ~ Apr 18th, 2008 * How: Simply select "Prize of Silkroad Online" when submitting your application into their drawing after joining their site. You must also list your server name and character name, for example (Sparta)morningdew, when signing up. - Top prize: Seal of Sun Weapons - Second prize: Seal of Moon Weapons - Third prize: Seal of Star Weapons adik?????? adica iti faci cont pe mmosite...apoi pe notice ala dai click pe acel "Click here" scrii contu de mmosite si apoi serveru de ex (Xian)MrX si dai submit. Si asa participi la trageri la sorti si poti castiga sun sos som. nu sthiu cum ii zice dar e de la botsmall..............inca ma mai chinui cu setarile, ca mi am prins urechile pe acolo :-? de la botsmall nu e decat isrobot:P
real_shadow Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 de la botsmall nu e decat isrobot:PPai daca sunt noob in chestiile astea ce vrei :P
SimplySimple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 e mai fain..dai de la dist crits la greu knock back stun...marfa rau si la pvp si la unici....hehe acu sunt in guildu care detine fw...asa ca WAZZUP? :-j http://imageshack.us
andy009 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 lol:)) te-ai mutat doar pentru ca au castigat eia fortressu?
salam30 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 in sfarsit unionul nostru a cucerit fw prima oara cand cineva pe serveru xian reuseste sp33dy incepi sa ma enervezi lv my poke bft all cred mia ajuns cu forumu ista...bft succes la sun la ce vreiti voi
SimplySimple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 lol:)) te-ai mutat doar pentru ca au castigat eia fortressu?nop...vorbisem de dinainte sa luam cu masteru...dar oricum ca sa te citez si sunt in guilda _Wazzup_ detinatoarea fortressului ma respect si eu cum pot :P
salam30 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 sa mori tu ca ai vb dinaiti dute ba baiatule dute cat vezi cu ochii
andy009 Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 eu sunt in scorpions de la lvl 23 a fost cel mai atre guild dar a fost scamat (taxa de la fortress) a fost un guild de kkt dupaia (doar fortressu ce era de ei) dupaia iar a devenit unu tare si air a fost scamat am rezistat 3-4 fortressuri pana lam pierdut sper sa ajung eu master si se vor schimba treburile
SimplySimple Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 intreaba pe pom daca nu i-am zis in timpu fw sa-mi tina un loc la el....si d-abia intrasem inauntru...
Avzar Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Ce ziceti de STR BLADER + fire + force + bicheon+lightning ?