salam30 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu se stie o data pentru update...sper ca nu mai curand de o luna k poate reusesc si eu sa fac 80 daca bag premium dinala mare :D nu ar fi prea rau nici mai rpd ca ink nu mi-am luat ultimu set d8 si nu o sa am nevoie de un set prea bun ca pun primele piese d9 si se compenseaza +ca farmez la 80 cu arma de 80 ^_^ dap la asta inca nu ma gandisem vezi sp33dy nu are rost sa ne grabim punem arma 80 +5 in mana si dai farm ca o sa avem un dmg cau un sun+6 abea astept :beer: :beer: lvluiti si poke meu ca moare de foame :P
mogul Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 e naspa numele de gaya ... :) , mai bine mereti pe hera
SimplySimple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 dap la asta inca nu ma gandisem vezi sp33dy nu are rost sa ne grabim punem arma 80 +5 in mana si dai farm ca o sa avem un dmg cau un sun+6 abea astept :beer: :beer: lvluiti si poke meu ca moare de foame :P na ca ti l-am facut lvl 10 liliacule ...n-ai somn eu altceva ma gandisem....vindem ce avem....ne punem frumos npc cu arma +3 nu cont blue....farmam frumos in party de 4 la monstrii 76~83 si sa vezi cum vin sos-urile de 9d...si dupa ce terminam farm cu arma sos poate si set sos dam 90 si rupem stilu :P
The Dash Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 black ai incercat sa modifci host din folderul etc??vezi k poate e aia sau poate e de la net si itzi blocheza acesul aia
salam30 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 na ca ti l-am facut lvl 10 liliacule ...n-ai somn eu altceva ma gandisem....vindem ce avem....ne punem frumos npc cu arma +3 nu cont blue....farmam frumos in party de 4 la monstrii 76~83 si sa vezi cum vin sos-urile de 9d...si dupa ce terminam farm cu arma sos poate si set sos dam 90 si rupem stilu :P nush oi trai si oi vedea ...oricum decat sa pun armuri pe mine care nu au str int hp mai bine raman cu astea care le am ca sunt full 100% oricum arma 80 +5 imi voi pun ...bag in ea pana iese mai ales cu premium plus
serginio_aschi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hmm m-am mai gandit pt faza cu masterurile pt cap 90 shi nu ar suna mai bn?:90 fire/light/ice 30bich(sau force)....sunt full int nu dak vreau bich ar terbui sa am un full str...deci ce ziceti?srry am citit posturile de mai sus cu intarziere...vreau un char tare pt jobbing shi pvp da nu inteleg rostul bich dak ejti nuker....shi fire il fac pt nukuri....tre sa decid intre astea 2 da nush kre X((
andy009 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 hmm m-am mai gandit pt faza cu masterurile pt cap 90 shi nu ar suna mai bn?:90 fire/light/ice 30bich(sau force)....sunt full int nu dak vreau bich ar terbui sa am un full str...deci ce ziceti?srry am citit posturile de mai sus cu intarziere...vreau un char tare pt jobbing shi pvp da nu inteleg rostul bich dak ejti nuker....shi fire il fac pt nukuri....tre sa decid intre astea 2 da nush kre X((la pvp folosesti nukurile rar ca se incarca greu si skilurile de la bichemon sunt mai rapide +pasiva de la bichemon care mareste block ratioK0misaru rulz
serginio_aschi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 la pvp folosesti nukurile rar ca se incarca greu si skilurile de la bichemon sunt mai rapide +pasiva de la bichemon care mareste block ratioK0misaru rulzok deci u shi ceilalti mai xperimentati e bn sa merg pe 90bich//light//ice shi 30 fire(sau force orice)cred k asta va fi
andy009 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu inteleg dc vrei asa de mult tu si ceilalti force ca are nukurile elea de kkt? mai bn bagi la heuskal sau fire
Daddysady Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 mai bun asta cu bicheon 90 desi am auzit ceva vb ca la lev mare(90-100) nukerii folosesc numai nukeuri si lion shout dar nu inteleg dc...iei o bataie daca dai numai nukeuri de nu stii de tine pt k iei stun/kb/kd/plm :D
serginio_aschi Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 nu inteleg dc vrei asa de mult tu si ceilalti force ca are nukurile elea de kkt? mai bn bagi la heuskal sau firemie nu-mi place force in primul rand...un prieten kre joaca de minim 2 ani silk a zis k la lvl 80 sau nush kt ai niste forte care dau stun shi a zis ca ar fi o noutate si ca ar fi bun buildu....mie nu-mi place forceul shi am zis aclo ca 30fire(sau force) pt ress :tiphat:
Mallkor Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 ieri sa bagat cap 100 in jsroasta inseamna ca au extins harta? sau au bagat alte clase inafara de chinezi si europeni?........ :tiphat:
andy009 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 asta inseamna ca au extins harta? sau au bagat alte clase inafara de chinezi si europeni?........ :tiphat:habar nam...iam auzit si yo pestea de la mn din uniunechiar nu stiu care e mai bun spear sau s/s pentru lvl 90 o sa mai citesc pe net
SimplySimple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 islam race a fost anuntata ca va aparea odata cu cap 100 dar acu nusht daca a fost bagata.
andy009 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 islam race a fost anuntata ca va aparea odata cu cap 100 dar acu nusht daca a fost bagata.ksro are cap 100 si nu are nici un islam
The Dash Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 islamul nu sa anuntzat nici o data pe nici un site. nush de unde va vin voua asta k ar scrie mare dak sar baga o alta rasa.faza cu bich e foarte simpla(am testat deci dak nu ma credetzi numi pasa). decat sa dai mai multe nukuri cu dmg mai mic mai bine dai nukuri mai putzine cu dmg mai mare pt mastery de la bicheon si chair si heuksal si pacheon (depinde de ce arma fol) itzi da dmg in plus si nu zice nicaieri k itzi da phy doar itzi da dmg in plus la orice atac dak folosesti arma aceeasi da mama uitat pe siteul lor si in csro sa bagat 100 nu in jsro(cel putzin asa cred, nu intzeleg scrisul :P)bafta la lvl 2 alleu trag tare acuma k sa fac lvl cat mai mare pana vine lvl 90app dak e cineva mai nocturn sau dak va plict sa vb la mic k chiar ma plict doar cu uniunea mea pe net :P
mogul Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 elusion nu da semne de viata ? (unde locueste oare pe ce str ? ~X()
andy009 Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 islamul nu sa anuntzat nici o data pe nici un site. nush de unde va vin voua asta k ar scrie mare dak sar baga o alta rasa.faza cu bich e foarte simpla(am testat deci dak nu ma credetzi numi pasa). decat sa dai mai multe nukuri cu dmg mai mic mai bine dai nukuri mai putzine cu dmg mai mare pt mastery de la bicheon si chair si heuksal si pacheon (depinde de ce arma fol) itzi da dmg in plus si nu zice nicaieri k itzi da phy doar itzi da dmg in plus la orice atac dak folosesti arma aceeasi da mama uitat pe siteul lor si in csro sa bagat 100 nu in jsro(cel putzin asa cred, nu intzeleg scrisul :P)bafta la lvl 2 alleu trag tare acuma k sa fac lvl cat mai mare pana vine lvl 90app dak e cineva mai nocturn sau dak va plict sa vb la mic k chiar ma plict doar cu uniunea mea pe net :Pcsro are lvl 100 de 4 luni jsro sa bagat ieribotu meu e foarte nocturn vrei sa vorbesti cu el? j/k:)
ciupilan Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 uiteti aici o poza din amintirea mea cu babanu si cu babanu2 :crybaby: http://imageshack.us
BeautifulMind Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 Daca ai pune si linkul ar fi mult mai frumos :) gata presupun ca ai dat edit :D
SimplySimple Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 http://www.silkroadforums.com/viewtopic.ph...p;sk=t&sd=auite aici am vazut eu.bafta..
Guest SpargBuci Posted April 2, 2008 Posted April 2, 2008 knd apare gaia(daca apare) cati din voi incep acolo? :>