serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Auziti kre imi dati shi mie un sfat in legatura cu masterurile de cap90......sunt full int s/s nuker shi m-am gandit la 3 posibilitati:90 light/ice/bich, 30fire/////90 light/ice/force, 30(fire sau bich){am auzit k asta o sa fie o revelatie dak il fac cica ii tare-nu-mi place oricum)//////90 ice/fire/light shi ink 30 whatevermie imi suna bine prima optiune dar vreau pareri.....shi destule sa ma pot decide shi euPS: Sperati voi la arme sun de 9dg.....crek le scot shi pe alea k dropurile sun 8dg sunt scoase..... nu shtiati?
skorpyo93 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Auziti kre imi dati shi mie un sfat in legatura cu masterurile de cap90......sunt full int s/s nuker shi m-am gandit la 3 posibilitati:90 light/ice/bich, 30fire/////90 light/ice/force, 30(fire sau bich){am auzit k asta o sa fie o revelatie dak il fac cica ii tare-nu-mi place oricum)//////90 ice/fire/light shi ink 30 whatevermie imi suna bine prima optiune dar vreau pareri.....shi destule sa ma pot decide shi euPS: Sperati voi la arme sun de 9dg.....crek le scot shi pe alea k dropurile sun 8dg sunt scoase..... nu shtiati?prima as zice eu...dar si aia cu force ar fi interesenta...ai fi ca un warlock...da ma rog...cam ciudatmai bn light/force/bicheon 90 si cold 30...dak vrei pe force
serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 hmm vreau neaparat ice 90...dar cu forceul mi-a zis un prieten k la ultimele casute au niste spelluri care dau Stun shi alte chestii....oricum nu stric eu sp pt ultimele casute cred k aleg prima.....sau a treia sa folosesc numa nukuri....mai ashtept raspunsuri oricum :beer:
serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 1stasha ma gandeam shi eu ink kteva raspunsuri shi voi merge pe prima....apropo ma gandeam k de la 6dg sa ma schimb pe protector avand in vedere k incep sa-mi fac snowshieldu tare..etc.. acum sunt pe armor.Joaca cnva pe Olympus? :crybaby:
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Auziti kre imi dati shi mie un sfat in legatura cu masterurile de cap90......sunt full int s/s nuker shi m-am gandit la 3 posibilitati:90 light/ice/bich, 30fire/////90 light/ice/force, 30(fire sau bich){am auzit k asta o sa fie o revelatie dak il fac cica ii tare-nu-mi place oricum)//////90 ice/fire/light shi ink 30 whatevermie imi suna bine prima optiune dar vreau pareri.....shi destule sa ma pot decide shi euPS: Sperati voi la arme sun de 9dg.....crek le scot shi pe alea k dropurile sun 8dg sunt scoase..... nu shtiati?deci...sun-urile nu sunt scoase sunt doar extrem de rare acu o sapt a luat un bot sun in fata unui prieten din guild la niya snipers...
serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 deci...sun-urile nu sunt scoase sunt doar extrem de rare acu o sapt a luat un bot sun in fata unui prieten din guild la niya snipers...ok shi in legatura cu masterurile? :pray:Apropo informatia cu sunurile mi-a zis-o un prieten.Era vorba de Armele Sun ejti sigur k era arma?Acel prieten joaca km de 2 ani sro shi a zis k le-a scos pt ca sa nu fie luate de boti....eu zic k la cati boti sunt ar trebui sa fie foarte multe arme sun....
Guest Explosion Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 joaca careva pe oasis?vreau un build bun pt blader full str :D qqq
Erhard Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Fire/Light, de cold nu ai nevoie pt ca ai shield-ul :D
serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Fire/Light, de cold nu ai nevoie pt ca ai shield-ul :Dnu am nevoie de ice???lol imi pare rau dar nu sunt de acord nici pe departe:P
serginio_aschi Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Nu ziceam de tine :-j, ii spuneam lui Explosian :D a k srry atunci(my bad) :tiphat:
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ok shi in legatura cu masterurile? :pray:Apropo informatia cu sunurile mi-a zis-o un prieten.Era vorba de Armele Sun ejti sigur k era arma?Acel prieten joaca km de 2 ani sro shi a zis k le-a scos pt ca sa nu fie luate de boti....eu zic k la cati boti sunt ar trebui sa fie foarte multe arme sun....deci la mastery depinde daca vrei sa te faci mai non pvp 90 fire 90 light 90 cold 30 armadaca vrei build de pvp 90 light 90 bicheon 90 cold 30 fire as recomanda eu deoarece ai ca mag destul mag defense nu mai trebe si de pe fire si sa mergi cu imbue light...____________________________________________________________________________________________Pt cererea de build blader full str 90 fire 90 bicheon 90 light 30 cold pt ca deja ca blader ai defence +block+knock down nu prea trebe cold..
Daddysady Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 daca vrei build de pvp 90 light 90 bicheon 90 cold 30 fire as recomanda eu daca e non pvp dc sa bage arma 30..nush daca te descurci la pvp fara arma pt k nukeul se da greu si sunt sanse f mari sa iei stun/kb/kd in timp ce il dai..eu la pvp folosesc putin nukeul
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 cu dedicatie pt domnu skorpyo eram prin zona sa ajut un prieten am intrat in pty de tg si na rezultatu:))http://imageshack.us
titir3zul Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bha la voi scriie pe rev6 ca ai luat ban??????Banned Banned due to charge back aja scriie la toti e vreo pacaleala ca eu jucam la angro cand am vazut:)
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 bha la voi scriie pe rev6 ca ai luat ban??????Banned Banned due to charge back aja scriie la toti e vreo pacaleala ca eu jucam la angro cand am vazut:)da e pacaleala
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dei sa incep cu build de nukeram scris cu vreo 20 pagini in urma un build zic eu destul de bun cu bicheon 80 lightning 80 cold 80 si heuksal 60 dar cum acuma vine 90 este bicheon 90 lightning 90 si cold 90 si heuksal 30 (pt pasiva)dak te uitzi la tutul kre lam scris ai explicatzie pentru toatela blader as sugera bicheon 90 fire 90 force 90 si lightning 30 forceul folosind pt curseuri kre fac sa dai dmg mai mare exact cetzi trebe tzie k bladerfaza cu sunurile este adevarata, nu mai exista de cand sa bagat euro nu mai exista sox de 7deg si 8 deg oricine a zis k ia cazut sau a vazut k a cazut minte. de la deg 9 ar trebui sa le reactiveze si sa dropeze iara.deci putetzi comenta postul dar nu ma injuratzi sau ceva k sunt nervos rau cu un concurs de dota si nu mai pot X(
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dei sa incep cu build de nukeram scris cu vreo 20 pagini in urma un build zic eu destul de bun cu bicheon 80 lightning 80 cold 80 si heuksal 60 dar cum acuma vine 90 este bicheon 90 lightning 90 si cold 90 si heuksal 30 (pt pasiva)dak te uitzi la tutul kre lam scris ai explicatzie pentru toatela blader as sugera bicheon 90 fire 90 force 90 si lightning 30 forceul folosind pt curseuri kre fac sa dai dmg mai mare exact cetzi trebe tzie k bladerfaza cu sunurile este adevarata, nu mai exista de cand sa bagat euro nu mai exista sox de 7deg si 8 deg oricine a zis k ia cazut sau a vazut k a cazut minte. de la deg 9 ar trebui sa le reactiveze si sa dropeze iara.deci putetzi comenta postul dar nu ma injuratzi sau ceva k sunt nervos rau cu un concurs de dota si nu mai pot X(nu chiar dash...stiu ca se zice ca dupa update euro nu a mai picat sun dar au picat de 8d ma refer...zamoLxe de la noi a luat drop de la generali sun shield...si iti garantez eu ca nu minte.....nu stiu de alte severe dar pe xian au mai picat sunuri...bafta.
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 si eu ma gandeam la un build pentru mn: la lvl 75 termin de bagat 10 lvl de str si de la 75 la 80 2int/1strsi de la 80-90 2int/1str sigur o sa ma bag pe spear dar nu stiu daca o sa fac 90 cold 90 light 90 heuskal si 60 sau 70 fire cred ca o sa iasa bn app ma gandeam sa imi fac charu female nu imi plac armurile 9d male si deaia dar nu se potriveste numele :)o sa vad
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ai facut calculul andy?? vine 90+90+90+60/70=330/340 deci refatzi buildul EDit: am uitat satzi zic congratz speedy tot asa :P eu nam omorat un uniq in viatza mea
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 stie cineva cand baga astia gaia? PRIMUL PE PAGINA ) vad ca a fost ignorat mesaju...gaia hmmm poi doar pe rev6 am vaz mentionat niciodata pe oficial page asa ca nusht ce sa zic nusht nici daca e real...vom vedea
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 dupa mine se baga cand se baga si deg 9 k sa paota lumea incepe cu deg 9 de la icneput......dak as avea card mias lua un premium si mas baga colo cu legitzii