SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 da mai dar is gappat si mor de oftica:| ca nu apuc full farm pana da drumu:|decat sa-mi iau premium in urm zile si nu am cum:(
salam30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu ti iei ) iei doar bot si lasi acolo sa bata a prost inca nu a dat drumu!!!
cIoLaN Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 trebuia sa fie gata inspection i want to play!!!!!!!!!!!
salam30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 eu vreau sa fac alchemye shaitan abea astept sal vadpe xian e unu singur online rev6
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Poate fac schemutza aia proasta : Download FIST our Client that include the newest update .. :( Oricum interesante noile Avatar Items :D...asa ceva chiar imi cumpar. Cel putin Avatarele chinezesti sunt GENIALE :D...tipic chinezesc :)... P.S. Ne vedem in joc...eu m-am reapucat de jucat for fun deocamdata, pe serverul Pluto. Pure STR, crossbow pentru lvling, dagger pt pvp (mai incolo :P). Nick: Celebrul meu nick care-l aveam si pe Troy : DevilCurse. Succes baieti ! :tiphat: pm K0misaru poate te ajut cu ceva :)
Mallkor Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sunt in culmea fericirii, alaltaseara mi am vandut sun blade ul, si astazi au anuntat ca baga cap 90...........am peste 2000kk gold, sper sa mi aiu sun si la 9d, asta daca nu mi pica drop :P :tiphat:
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 tare mahexact acuma se ieftinesc sunurile si u chiar aseara lai vandut lol ^^gogoedit: eu nu intzeleg eventul al doileacum adik.....itzi da nush cat % din lvl ??
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 tare mahexact acuma se ieftinesc sunurile si u chiar aseara lai vandut lol ^^gogoedit: eu nu intzeleg eventul al doileacum adik.....itzi da nush cat % din lvl ??adika daca omori un monstru dala de event iti da dubla exp fata de eventul trecut
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 oare.....ar fi ceva ca la eventul trecut am facut un lvl si ceva cu glavierul meu de la event mobs :P primeam super xp si spdar as fi preferat sami dea bonus xp si sp la mobi normali :P
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Sunt in culmea fericirii, alaltaseara mi am vandut sun blade ul, si astazi au anuntat ca baga cap 90...........am peste 2000kk gold, sper sa mi aiu sun si la 9d, asta daca nu mi pica drop :P :tiphat:nu o sa existe sun 9d prea curand doar sos:Pda ar fi superb un double exp event:P
Mallkor Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu o sa existe sun 9d prea curand doar sos:Pda ar fi superb un double exp event:P Pana la 10 D, or sa apara destule arme sun........
The Dash Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 loldar ce mare lucru sa mergi la mobi kre dropeza urmatorul tip de arma?? te uitzi la ala de arme si vezi ce lvl sunt(banuiesc k sunt 76) deci potzi omora mobi de 76+
Daddysady Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 adika daca omori un monstru dala de event iti da dubla exp fata de eventul trecutnu e adevarat...eventul cu exp e event #2 deci nu are legatura cu capture the flag.O sa fie event in care primesti la mobi normali cu 10-20-30 % mai multa exp.Sper sa nu fie ca eventul de craciun,pe timp ci nelimitat :bananadance2:
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 eee acu prea multe vrei...cand spui event spui obligatoriu pe timp limitat:P ca dupa nu mai are haz...m-am mai gandit si domu malkor are dreptate...pana la 10d cale lunga am timp sa dau 90 farmez linstit acuma si gata:) cn stie cati ani o sa mai stam pana la 10 d e timp :)
Daddysady Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu am fost destul de clar :Peventul probabil o sa tina 2 saptamani dar eu ziceam ca in alea 2 sapt sa luam exp bonus indiferent de ora nu ca la eventul de craciun care se activa doar intre anumite ore
Daddysady Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu se stie o data pentru update...sper ca nu mai curand de o luna k poate reusesc si eu sa fac 80 daca bag premium dinala mare :Dnu ar fi prea rau nici mai rpd ca ink nu mi-am luat ultimu set d8 si nu o sa am nevoie de un set prea bun ca pun primele piese d9 si se compenseaza +ca farmez la 80 cu arma de 80 ^_^
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 deci ati uitat ce zi este azi...1)pozele alea cu skill nu arat nici un skill nou de fapt;2)in loc de saytan scrie Shaitan3)noile avatare sunt desenate si nu screenshoturi din joc...credeti ca le era greu sa le faca?Eu zic ca e farsa de 1 aprilie...om vedea.
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 deci ati uitat ce zi este azi... 1)pozele alea cu skill nu arat nici un skill nou de fapt; 2)in loc de saytan scrie Shaitan 3)noile avatare sunt desenate si nu screenshoturi din joc...credeti ca le era greu sa le faca? Eu zic ca e farsa de 1 aprilie...om vedea. la asta nu mam gandit...... dar dc sa munceasca atat la site daor ca sa ne pacaleasca pe noi?
Daddysady Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 da sigur nu e pacaleala ma...ce motive ai gasit si u ca sunt alea desenate pe rev6 e pacaleala :toti playerii apar ca fiind banati pt chargeback