serginio_aschi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nu e mai bine ice 60 in loc de light?nu ice e mai bun la nukeri....nici eu nu le prea am ku str buildurile dar am vazut foarte multi care avea ice 80 shi erau super tari.....unii aveau shi imbue ice...dute pe www.silkroadforums.com shi cauta acolo mai multe lamuriri shi ghiduri destul de bune
Guest Explosion Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 nush ce sa fac...eu as vrea mai mult pvp..deci cred ca 80fire 80force si 60 light.. :>
SimplySimple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 de acum ma rog in fiecare zi sa ratezi fiecare unique ma rog sa apara intrun loc in care u nu esti si sai omoare altii...:P Doamne ajuta... :crazy: ^:^)^ ^:^)^ In rest numai respect (chipurile...) :cool2: hmm din cate vad e un dintre cei care "nu au cu ce" si se oftica pe mine ca postez atatia unici asta e...tara e democratica forumu e liber fac ce vreu asa ca bafta sa ma combati verbal ca altfel nu ai cum.... roagate cat vrei...pana nu o sa ajungi gm nu o sa-mi fac griji :-j ai probleme cu mine iti recomand un control la un doctor de specialitate pt ca eu nu te pot ajuta.Si inca ceva in prima afirmatie a ta ai spus ca mai bn postez ceva util...crezi ca ajuti pe cnv cu ceva ca ai tu ceva cu mine?dimpotriva pot spune ca pozele mele sunt folositoare pt cei care nu cunosc multe din silk si ar vrea sa se apuce eu oferindu-le imagini din joc si cu unici care cum probabil stii nu sunt chiar asa de usor de gasit. Multa bafta tuturor si daca aveti alta parere si va deranjez nu ezitati sa postati... pana la urma sa citam pe skorpyo "sunt un frustrat"
ciupilan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 saltare all uitati aici un adevarat killer de unique nu ce sunt unuii de pe aici:P http://www.rev6.com/player.asp?id=1909
serginio_aschi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 lol Yarkan numa de 30 de ori......hmm masteru meu l-a omorat de 6 ori in 3 zile deci daca s-ar pune pe treaba ar depasi recordul rapid....+ mie mi se pare o prostie ca un character de lvl 80 sa mearga la tiger girl,cerberus si chiar isyutaru.....are lord yarkan ce nu-l poate omori?....
SimplySimple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 saltare all uitati aici un adevarat killer de unique nu ce sunt unuii de pe aici:P http://www.rev6.com/player.asp?id=1909mda ca idee tristalia de cand joaca si pana acu aproape 120 killuri de yarkan asa ca no comment si sincer nu stau toata ziua in sro^^ si in nici un caz toata ziua la unici^^ bafta:P
serginio_aschi Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 bafta la unici sa mai vii cu poze sunt super;)....cn joaca pe olympus?
ciupilan Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 lol Yarkan numa de 30 de ori......hmm masteru meu l-a omorat de 6 ori in 3 zile deci daca s-ar pune pe treaba ar depasi recordul rapid....+ mie mi se pare o prostie ca un character de lvl 80 sa mearga la tiger girl,cerberus si chiar isyutaru.....are lord yarkan ce nu-l poate omori?....ce zici frate k masteru tau la omorat pe LY in 3 zile de 6 ori... iti zic una tare.. asta lo omorat pe isy si pe LY in 3 zile nuam el .. dk in on pe servar unu di astia 2 cel putin de 2 ori pe zi e al lui e nenorocit omu intro zi nuam el a dovedito pe isy... deci eu zic no coment, aratatimi unu cu un record de 56 de kill uri la isy
skorpyo93 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 MARIUS DA CAND MERGEM LA TIGER GIRL....MA CAM PLIKT PE LA HYUNGO FAC LVLV GREU...APP CINE POATE SA IMI DEA UN NO DC PT VERS 1.144 PLS :-? MIE IMI DA O :error: TMPITA CN JOACA PE MERCURY (IN AFARA DE SKORPYO) PE ALA IL BAT LA PWP CHIAR DAK SUNTEM D LVL MICI (EU +2 LVL) IMI ZICE SI MIE CNV UN BUILD PT FULL STR GLAVIE CU FIRE? FFFAAASSSTTT poi nst.Noi 2 am putea sa omoram tg.da de fiecare data vin fragari de aia...toate vipurile care vor sa se vada "cutare" killed "nst ce" from "plm" (nu dau nume k se supara speedy...) si chiar dak apucam sa dam in tg vin astia cu dmg mare....(si iar nu dau nume ca ...stiti voi restu :P ) si pentru build GLAIVE 80 FIRE 80 LIGHT 80 COLD 60 sau LIGHT 60 si COLD 80...sau LIGHT 70 si COLD 70...sunt o gramada de combinatii...alege c vrei..
andy009 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 deci dak nu ma credetzi cu masteryul nu prea imi pasa eu daor vroiam sa va ajuteu cu nukerul meu s/s am incercat si cu un sword npc de lvl 32 dadeam mai amre dmg decat un spear npc de 32.....dak vretzi incercatzi si vedetzi si voi.pt blader am vazut mai multe builduri dar tzias sugera satz nutzi faci hibrid si sa mergi full str bicheon 80 fire 80 force 80 lightning 60 si sa folosesti cursurile kre scad phy si mag dmg si de asemenea dmgul inamiculuice lvl ai ma cu nukaru?
The Dash Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 42 k eu joc cu 3 chare un glavier kre joc ff putzin, nuker-ul si rogue-ul dar sincer nam mai jucat de cateva zile k a trebuit sami formatez tot pcul am avut la scoala inspectzii in prostie (ink mai am si joia asta 2) banuiesc k dupa ce termin cu inspectziile ma apuc de lvl bine si app de formatat nu miam foramta doar c si absolut toate partziile si miam pierdut tot X( mie numi e de toate programele kre le aveam chiar si open sorce ci de pozele mele de cand aveam lvl 1 cu glavierul meu full legit app in celalt post vroiam sa zic k ii scade phy si mag def si de asemenea si dmgul ;P sry de greseala
salam30 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 MARIUS DA CAND MERGEM LA TIGER GIRL....MA CAM PLIKT PE LA HYUNGO FAC LVLV GREU...APP CINE POATE SA IMI DEA UN NO DC PT VERS 1.144 PLS :-? MIE IMI DA O :error: TMPITA CN JOACA PE MERCURY (IN AFARA DE SKORPYO) PE ALA IL BAT LA PWP CHIAR DAK SUNTEM D LVL MICI (EU +2 LVL) IMI ZICE SI MIE CNV UN BUILD PT FULL STR GLAVIE CU FIRE? FFFAAASSSTTT no-dc ai la pagina anterioara
SimplySimple Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 maine insp...va ast si pe voi cu poze de la unici;Pca idee dupa insp de obicei:LORD-ArenaISY-primu R de la KarakoramUruchi-black robber denIvy-amphiteatreTG-cetateCerberus-??? n-am idee
salam30 Posted March 31, 2008 Posted March 31, 2008 http://imageshack.usultima oara cand o facui pe isy :)dupa ce da drumu de la inspectie sp33dy eu dorm :beer:
salam30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 nu mai stiu daca am pus poza astahttp://imageshack.usce animal e ala :beer: :beer: :beer:edit ..primu pe pagina :) cred ca prima data
cIoLaN Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 uitashi k azi e marti si e inspecti ma-m trezit de la 7:30 ca sa joc #-o
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 salam in primu rand ai un nume haios in al doilea rand bv pentru isy :DD
salam30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 ms pt isy andynumele imi place si mie ca ii face pe ceilalti sa rada :Dastept rasp pt natia de animal pt tradenu folosesc pk edit sau alte chesti dinastea de modificat
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 e lizard de fortress war. si salam numele ii face pe ceilalti sa rada ceilalti fiind romani...da cand omori un unic ce zicea lumea ca esti turk:)))) ca na alecum salam e al lor EDIT:lamuriti-ma si pe mine ca m-am trezit tarziu pana la cat tine insp?:P
salam30 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 legend III teaser update sp33dy :Dlas ca globalele ia linistit pe toti turcii....of doamne ca ii am pe toti in block chatgaia ?!!?!?!? detalii plzz
Guest Fox666 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gaia nu cred ca apare azi nu am vazut sa fi anuntat Joymax ceva
SimplySimple Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 legend III? :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ce contine?
andy009 Posted April 1, 2008 Posted April 1, 2008 Gaia nu cred ca apare azi nu am vazut sa fi anuntat Joymax cevade obicei nu prea anunta doar in ultimele momente akum na