SimplySimple Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 http://diviziad.ro/ parca ti s-a mai atras atentia ca nu are nicio legatura cu silkul si sa nui mai postezi asa ceva aici...linkmania va puteti face datoria si sa-l banati plz?
The Dash Posted March 28, 2008 Posted March 28, 2008 doamnemoderatorii imi dau mie suspndare k am zis dra* si sterg semnatura mea si a lui speedy dar lu spamerul asta kre face reclama nui face nik OMG....gg moderators :o
salam30 Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 sa postez si varianta mea de nuker eu non pvp .... .daca vroiam pvp faceam glavier full str sa ma bag kamikaze in ei arma mastery 0 de orice fel ar fi force cold 100 light 100 fire 100 aste e pt cap 100 --nu stiu ce ar face asta la pvp 30 90 90 90 cap 90 -- nici asta 60 80 80 80 -- asta poate mai are sanse ...ca are pasiva lv 6 heuksal si niste skile da nu am ajuns inca full farm deci nu stiu ce sa zic exact pana acum se prezinta bine lv 40 heuksal full skiluri lv 72 cold 72 light 72 firesi sp33dy poate sa confirme ca am dmg super 13k (tinand cont gap 8 in farm) in general fara buff de european astept pareri
SimplySimple Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hehe cat nu ne-am vazut ne-am facut arc:Phttp://imageshack.uso lectie de voodoo:http://imageshack.ussi acuma ast sun bow hehehehehe
SimplySimple Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 hehehehe si ce? nu se vedea BluMan dar daca tot l-ai dat tu de gol:P lasa ca o sa pun cu toti arcasii din dracula:))
elusion Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 mam mutat baieti la casa . am net prin telefon .. de la vodafone .. aici nu este internet si nici televiziune :-j netu asta merge cu 1-2 mbps ... dar pica din cand in cand .. sa ma risc sa joc sro? :) e wireless :dooh:
mogul Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 mam mutat baieti la casa . am net prin telefon .. de la vodafone .. aici nu este internet si nici televiziune :-j netu asta merge cu 1-2 mbps ... dar pica din cand in cand .. sa ma risc sa joc sro? :) e wireless :dooh:in ce zona stai ?
The Dash Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 congratz speedyvad k mere bine change-ul de la glavie la arc :Psi salam, dar dc nutzi faci charul si pt pvp?? k nu prea rezolvi nik dak ai numa forceuri sa stii. itzi trebe si skilurile de la arma sa dai si mai mult dmg cu nukurile. plus k in war sau in job nu cred eu k faci cine stie ceeu tzias sugera satzi scotzi fireul si dak ai heuksal la 40 sal cresti la 60 si satzi bagi din 80 mastery kre e de la fire in bicheon si sa fol sword shild
andy009 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 congratz speedyvad k mere bine change-ul de la glavie la arc :Psi salam, dar dc nutzi faci charul si pt pvp?? k nu prea rezolvi nik dak ai numa forceuri sa stii. itzi trebe si skilurile de la arma sa dai si mai mult dmg cu nukurile. plus k in war sau in job nu cred eu k faci cine stie ceeu tzias sugera satzi scotzi fireul si dak ai heuksal la 40 sal cresti la 60 si satzi bagi din 80 mastery kre e de la fire in bicheon si sa fol sword shildlol ai dmg mai mare daca ai skiluri de arma?asa ceva nu am auzit...ai dmg cu mai mare cu nuku sau cu ce ca nu am inteles fraza asta...salam daca esti pure int spear cu force nu apuci sa dau cu ele ca mori plm eu mi-am dat cu parerea akum faci cum vreiTheDash daca nu are bichemon la 70+ degeaba la lvl 90 cand so baga o sa se mareasca block ratio sa vezi atunci ce rupe int s/s euro si etcelusion daca stai la casa inseamna ca traiesti in evul mediu?peneti internet de la romtelecom sau rds si eu stau la casa adika stateam si aveam net cablu tv etc
BillyTalent Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 omg ce sor adunat iara boti...dupa cateva zile de liniste , servere populated a revenit iara la crowded si lag-uri imensegratz speedyz pt ivy(iara :D )PS:lvl my...stiti voi(pokemon)
SimplySimple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ms ms am ratat acu pe cerberus si mor de nervi am ajuns prea tarziu grrrrrrrrralta data(mai pe seara azi nu-l las)lvl my pokemon too;PLE:UUUU primu pe pagina dupa mult timp:))
Kreative Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 are cineva no-dc clientu si un multi client ? :> ??pls lwl mi pokE :D
atentat Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 De unde stiti ca o sa apare srv gaia?....joaca cineva pe hera?
SimplySimple Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 charu a fost blade...glavie cand l-am luat eu acu bow hehe acu mai tre sa-l fac int si a trecut prin toate
andy009 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Nimeni nu joaca pe hera? ce lvl ai pe hera? bagamias..........am reinstalat sro si sau sters pozele cu K0msiaru ( ce noob sunt
atentat Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 Momentan 54 ,dar fac azi 55 :P...nuker s/s light cold
skorpyo93 Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 ms ms am ratat acu pe cerberus si mor de nervi am ajuns prea tarziu grrrrrrrrr alta data(mai pe seara azi nu-l las) lvl my pokemon too;P LE:UUUU primu pe pagina dupa mult timp:)) nu te supara da chiar numi pasa de unici tai.Mai bn da un sfat folositor.Nu pune numai screnshoturi cu unici krei omori.Sincer sa fiu esti cam frustrat.
cIoLaN Posted March 30, 2008 Posted March 30, 2008 cum naiba sa te mai conectezi pe serverele astea e inposibil dak nu ai premium