Mallkor Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 str fire armor.... NU GARMENT Nu as vrea sa ne certam, dar tin sa te contrazic.....eu am fost pe armor si prot, iar caand am trecut pe garmet am simtit o mare dif in pvp uri cu build de nucker......unde mai pui ca ai low consum de mana (iar un full str cunsuma mana) si speed increse........ :tiphat: PS: mi am depasit toate recordurile, 1140 kk gold si sun blade
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 str fire armor.... NU GARMENTsi daca poti bufurile de la fire.... esti imbatabil (in afara de un nuke de wizz :P )E pe bune?!?!?! ... Man daca este pe str mergi pe garment sau cel mult pe protector. Garmentul iti ofera mag def exact ceea ce ai nevoie pt ca armura iti ofera phy def iar daca tu esti pe str atunci ai deja o groaza de hp plus shield care iti ofera block plus kb.Daca o sa mearga pe armura si lupta cu un nuker o sa se trezeasca cu dmg mai mare decat poate duce.Te rog nu mai da sfaturi daca nu te pricepi ;)
silvestroy Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Nu as vrea sa ne certam, dar tin sa te contrazic.....eu am fost pe armor si prot, iar caand am trecut pe garmet am simtit o mare dif in pvp uri cu build de nucker......unde mai pui ca ai low consum de mana (iar un full str cunsuma mana) si speed increse........ :tiphat: PS: mi am depasit toate recordurile, 1140 kk gold si sun blade ma bucur ca ai reusit sa strangi ce ai strans tu acolo :P...apropo nu vinzi bladeul :-s pana nu scad drastic preturile? :tiphat:
Mallkor Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ma bucur ca ai reusit sa strangi ce ai strans tu acolo ...apropo nu vinzi bladeul :-s pana nu scad drastic preturile? Ba da, nu vrei sa l cumperi ? glumesc :P In fiecare seara de cateva zile dau anunturi globale, dar toata lumea ar vrea sa l cumperi ca pe un chilipir, adik 850 mil........ dar nu ma vait, chiar si asa tot va fi bine.....trag nadejdie ca poate o sa mi iau su sun 9D....... :tiphat:
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wow .... suuuun .... mmmm .... inca nu am apucat sa am asa ceva ... adik am fost full sos dar sun nu am avut nici echipament ca sa nu mai zic de arma
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 m-am lasat de silkroad sau o sa ma reapuc cand or baga cap 90 sau cand o sa apara un srv nouPe Pluto nu o sa mai jok niciodata imi pare sincer de Charu meu am vrut un int care sa bata str si am reusti asta cu brio muhahahahhcya guys spor la lvl
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 m-am lasat de silkroad sau o sa ma reapuc cand or baga cap 90 sau cand o sa apara un srv nouPe Pluto nu o sa mai jok niciodata imi pare sincer de Charu meu am vrut un int care sa bata str si am reusti asta cu brio muhahahahhcya guys spor la lvlBafta mah .... ramane de vazut cat ai sa reusesti sa stai departe de joc :D
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Bafta mah .... ramane de vazut cat ai sa reusesti sa stai departe de joc :Ddal draqu un char de 70 nu e mare lucru intro luna jumate fac altu euro si china in 2
Mallkor Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 wow .... suuuun .... mmmm .... inca nu am apucat sa am asa ceva ... adik am fost full sos dar sun nu am avut nici echipament ca sa nu mai zic de arma Cel mai tare am fost la 7D unde eram full sun protector, sos accessory si som blade 52+5 crt 12 :P :tiphat:PS: Tin sa i multumesc unui prieten care s a lasat de sro, titirez, si mi a dat tot ce avea el, o avere din care am scos un frofit de aproape 500 mil. Multa stima si respect titrez, oriunde te ai afla si orice ai face multa bafta :tiphat:
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Cel mai tare am fost la 7D unde eram full sun protector, sos accessory si som blade 52+5 crt 12 :P :tiphat:PS: Tin sa i multumesc unui prieten care s a lasat de sro, titirez, si mi a dat tot ce avea el, o avere din care am scos un frofit de aproape 500 mil. Multa stima si respect titrez, oriunde te ai afla si orice ai face multa bafta :tiphat:ai cumparat tbot?si daca cumperi dupa ce termin de botat sa iti tii banii si sunurile pe alt char
Mallkor Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 ai cumparat tbot?si daca cumperi dupa ce termin de botat sa iti tii banii si sunurile pe alt charinca sunt in dubii legat de chestia cu bot ul...........ma mai gandesc daca sa incep asa ceva :-? :tiphat:
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 inca sunt in dubii legat de chestia cu bot ul...........ma mai gandesc daca sa incep asa ceva :-? :tiphat:eu am cumparat tbot de la ei si cu bani in jok si nu mau scamat akum na...
Gabuz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 E pe bune?!?!?! ... Man daca este pe str mergi pe garment sau cel mult pe protector. Garmentul iti ofera mag def exact ceea ce ai nevoie pt ca armura iti ofera phy def iar daca tu esti pe str atunci ai deja o groaza de hp plus shield care iti ofera block plus kb.Daca o sa mearga pe armura si lupta cu un nuker o sa se trezeasca cu dmg mai mare decat poate duce.Te rog nu mai da sfaturi daca nu te pricepi ;)tu ai avut level 40 vreodata? eu am avut un blader de lvl 77... si intreaba pe cine vrei tu ca b laderul e cel mai nasol de omorat la pvp. si am zis armor ca tu ca sa faci lvl 80% din mobi au phy dmg. asa ca sterge-ti casul de la gura si zi ca nu crezi ca e bine, nu mai fa tu acuze. care de la lvl 20 cauti but. si armor...cati nukeri crezi tu ca sunt de lvl 80 ca sa faci pvp cu ei..cam 70% pe str si 30% pe int..cam asa e la lvl 70+. dar se vede ca esti incepator....dar stii vorba... prost si fudul.
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 tu ai avut level 40 vreodata? eu am avut un blader de lvl 77... si intreaba pe cine vrei tu ca b laderul e cel mai nasol de omorat la pvp. si am zis armor ca tu ca sa faci lvl 80% din mobi au phy dmg. asa ca sterge-ti casul de la gura si zi ca nu crezi ca e bine, nu mai fa tu acuze. care de la lvl 20 cauti but. si armor...cati nukeri crezi tu ca sunt de lvl 80 ca sa faci pvp cu ei..cam 70% pe str si 30% pe int..cam asa e la lvl 70+. dar se vede ca esti incepator....dar stii vorba... prost si fudul.1. LOL .... daca te`ai uita mai bine ai vedea ca am lvl 62 .... ca si fapt divers nu am folosit bot si nici nu am cautat pentru ca nu am vrut.2. Cati nukeri de lvl 80 sunt!?!?!? pe Athens sunt o gramada ... 3. Tu ai avut blader lvl 77 ?!?!!? daca da atunci nu cunosti mare lucru despre caracterul tau.4. Vorbeste civilizat eu asa am facut5. Cand mai vorbesti informeaza`te .... cauta guide`uri si ai sa vezi ca am dreptate.6. Concluzia ar fi .... cand 10 oameni iti spun ca esti beat du`te si te culca!Hai pa!! ;)
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 bladeru e cel mai bun vs euro dar hybrid merge si mai bnestea ziceau ca daca nu stiu nimik ca folosesc bot hybrid va fi intodeauna mai bun ca pure un blader 2str/int pe fire este cel mai bun vs nuker(asta pentru ca estea mau batut la pvp si am hotarat sa fiu hibryd)nu vreau sa supar pe nimeni dar glavieru fara snow shield si imbue cold nu fac fata unor nukeri sau daca ai critical mare la glavie il poti bateun blader pe fire vs nukar:il tine pe jos il ingheata pana i se duce snow shield si cand i sa dus snow shiled nukaru e moarte siguraarcasu:e prastie nu stiu dc sa schimbat sp33dy la saytan isi lua un cleric cu el si il faceasilkroad suxxxxxvorba aia nu platesti nu traiestiurmatorul meu char va fi blader glavier or wizard creka wizard sa omor ceva uniciasta cand va aparea noul serverdaca am fi noi romanii uniti am rupe lumea in2 nu numai in sro si in celalte akum plm daca am fi toti estea de pe link pe un srv am face frate 2 guilduri iam ........ pe totiK0msiaru is dead................
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Sry sa te dezamagesc andy dar daca ai fire shield gheata nu are nici un efect asupra ta ;)P.S. daca turcii ar fi uniti i`ar sparge pe toti ... :D
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Sry sa te dezamagesc andy dar daca ai fire shield gheata nu are nici un efect asupra ta ;)snow shield e important glavieri trebuie sa il aiba ala de 60 ca nu e mare diferenta dintre ala de 60 si ala de 80 are doar 10% abosrtion nuti trebuie
Uscat Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 mah are cnv multiclient care sa mearga ??plz ajutatzi-ma :(
Gabuz Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 bai umbra adevarata esti un idiot. eu bladerul tot pe athens l-am avut . in guilda romania. si dupa aia am fost in netwarriors. cu ddl2. eu jucam pe serv de cand era new. daca esti prost taci. si numai tu ai zis ca nu-ti convine ce-ti zic eu. andy sry mane ca te-ai lasat. ce te-a determinat sa abandonezi?
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 pai mai gabuz mam plictisit mam ofticat ca am pierdut fortressu si ca toti au plecat din guild estea baga cap 90 si plm imi strica planurile cu farmu asta e o sa revin curand pe privat baga euro posibil sa imi cumpar un char de 90 akolo Hello all sry that the server is down and now i say u why its down We are trying Make europa Update ! Cuz more than 100 people want that !But we have big problem by transfer the files you have to wait please we dont know how long u need to wait....
real_shadow Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 bai umbra adevarata esti un idiot. eu bladerul tot pe athens l-am avut . in guilda romania. si dupa aia am fost in netwarriors. cu ddl2. eu jucam pe serv de cand era new. daca esti prost taci. si numai tu ai zis ca nu-ti convine ce-ti zic eu. Dap limbaj de copil de gradinita caruia i`a fost furata jucaria.Daca nu esti in stare sa argumentezi ceea ce spui e treaba ta.Nu am chef sa intru in polemica cu o persoana care nu e in stare sa admita ca a gresit.Fiecare are dreptul la o opinie si`mi cer scuze ca am spus "Te rog nu mai da sfaturi daca nu te pricepi" am formulat fraza gresit.
andy009 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 cand so baga in ksro dupa 1 an -2 ani o sa avem si noi