elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 uite ma am ajuns un disperat nu mai stiu ce sa mai fac ... ma dau batut ;)
SimplySimple Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 hai ca mi-am amintit o faza elusion...deci si eu am avut la un moment dat problema ca nu mi se facea update...orice as fi facut.eu am rezolvat problema in felul urmator....am dezistalat tot din add/remove program apoi am dat search si am sters TOT ce era legat de silkroad....am redownloadat clientu si a mers.dar acu faza e ca am facut asta inainte de euro update da na poate merge.bafta:)PS-si mie imi place mult noul meu avatar :P
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 asta am facut si eu ... defapt din greseala am cam ster aproape tot hardu si lam scos iarasi .. da tot nu merge ;)edit: oare dak il instalez in prog files pe hardu cu windowsu merge .. ca sincer nush ce sa mai fac -_-
titir3zul Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 elusion am avut shi yo probleme la inceput cu silkroadu era din cauza windowsului.Aveam tot placa video tot ce era mai bun sa mearga fain jocu shi am reinstalat windowsu shi miam mers asa am avut shi yo ca numi aparea updatu INCEARCA poate iti merge B)
Daddysady Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ma ajuta cineva sa gasesc pe forumu oficial bot reports?ca desteptii de la joymax au uitat sa puna butonu search
Daddysady Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 elusion incearca sa bagi 222.111.150.111 gwgt1.joymax.com in host daca nu iti apare startu
The Dash Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 elusion incearca sa intrebi pe cei de la net dak itzi blocheaza ipul de la silkroad. dak tzil blocheza zile sa tzil deblocheze k mi sa intamplat si mie si leam facut gura. dak nu incearca satzi instalezi placa de baza de pe cd si dupa sa bagi ala kre tziam zis in etcdupa care deschizi siteul si te loghezi. in timp ce esti pe site te duci in folderul cu silk dai dublu click pe exe (sa ai clientul original) si asteptzi dak in 10 sec nutzi apare nimic repeta deschiderea exe'ului pana atzi aparear trebui sa mearga.........btw dami idul tau de mess dak nu mere asta te ajut eu cumva (trebe sa ai totala incredere in mine)
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 elusion incearca sa intrebi pe cei de la net dak itzi blocheaza ipul de la silkroad. dak tzil blocheza zile sa tzil deblocheze k mi sa intamplat si mie si leam facut gura. dak nu incearca satzi instalezi placa de baza de pe cd si dupa sa bagi ala kre tziam zis in etcdupa care deschizi siteul si te loghezi. in timp ce esti pe site te duci in folderul cu silk dai dublu click pe exe (sa ai clientul original) si asteptzi dak in 10 sec nutzi apare nimic repeta deschiderea exe'ului pana atzi aparear trebui sa mearga.........btw dami idul tau de mess dak nu mere asta te ajut eu cumva (trebe sa ai totala incredere in mine)incearca ce a spus TheDash sau suna la eia de la net si sa iti schimbe ip-ul daca ai ip dinamic sa iti dea unu statictu ai RDS?
mogul Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 mie acum imi merge sro :D :D :D , dar ~X( nu am inca 30 pana fac de la 22 ca is lenes
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ee faza cu ipu nu merge ... cred ca o sa sun la rds ;) idul meu e elusion_for_money edit: trebuie sa las si celalat ip sau il sterg si il bag doar pe ala de la speedy? edit2: si tin sa mentionez ca am router si cam am probleme cu el .. adica nu prea merg siturile inclusiv sro:|
The Dash Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 potzi sa bagi mai multe nu cont si nu speedy tzia zis ci daddy :P
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 mda ... am ajuns cu Dash la o concluzie .. e de la rds
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 inca putin si fac 80 aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
mogul Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 lol cine vo luat fortresu ? cati wizz si rogue si 2h ? si 1h ??
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 DNS il are akum kkmas in nasu lor au 6 wizarzi de 80 cu +7 plm
The Dash Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 nu vreau sa fiu rautacios sau ceva dar nutzi mai vinzi charul??
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ca nu am putut sa fac schimbu cu ala adika nu am stiut
SimplySimple Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 70~80 in functie de cat de mult lasi botu se face aprox intr-o luna.EDIT:M-am mai uitat odata pe harta cu monstrii din roc mountain si am prins smecheria lor.ideea e asa la monstrii normali cel mai mare lvl e 87 ce ce va face levelele 88~90 cam greu de facut si farmu mai urat ca asta de acu.pfff si probabil va veni un premium nou de 300-400 silk.
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ;) wehe tot ce pot sa sper e ca o sa-mi bage cat mai rpd netu la casa .. adica romtelecom nu stiti e buna viteza la el? ;) imi va merge bine sro?
ciupilan Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ce level aveai pe neptune yo inca nu stiu..mi'am facut un 2h cu dash pe zeus am 22 gap 6 dar fara pw farm nu prea poti sa farmezi cu warrioru..PS poate mai intri si tu pe mess sa mai schimbam niste cuvinte :)zimi si mie ce pm ai pe zeus k acolo m-am mutat si io dupa ce mio dat si mie si lu varumio ban(de ce oare nea dat dk nam folosit bot?) numele meu este babanu ma lev 25:P ( dk nu aveti guilda va ofer k am un prieten care va si creste
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 ;) wehe tot ce pot sa sper e ca o sa-mi bage cat mai rpd netu la casa .. adica romtelecom nu stiti e buna viteza la el? ;) imi va merge bine sro?merge pe draqu eu platesc 250 de mii ca sa jok sro trebuie sa platesti sa iti dea ip static porcarie curata
titir3zul Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 mda ... am ajuns cu Dash la o concluzie .. e de la rds waa shi yo am RDS shi imi merge strula nu e din cauza rds-ului e dela windows poate nulai instalat demult :right:
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 winu lam reinstalat acu 2 saptamani ... am si router .. si io de cand ma stiu am probleme cu rds .. stau in satu mare ai inafara de rds si romtelecom alte firme de internet nu sunt ... si e suprasolicitat ... si in plus rds e varza .. deci .. ;) ... dupa cum am auzit romtelecom e la fel .. cred ca nu mie dat sa ma mai joc sro
andy009 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 waa shi yo am RDS shi imi merge strula nu e din cauza rds-ului e dela windows poate nulai instalat demult :right:strula???ce este aia? :D
mogul Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 andy ai zis ca razi 3 wizz dintr-un hit ce so intamplat ?