SimplySimple Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 poti si pe 2moons daca ai cont facut deja:P eu am:))
BillyTalent Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ms Mr.Piciu sir ....se pare ca functioneaza ca nu am luat de 3 ore erros..inainte luam din 20 in 20min si ma enerva si luam si cand stateam cu stall EDIT:cum am scris mesaju am luat error
elusion Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 nu merge dekaron abia am gasit site de dl .. lam scos si BUFF ... crash ... nu merge ..ce sa mai zic .. vreau sa joc sro:((
alexxx70 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 EEE URA DE ACU' IN COLO IN FIECARE MARTI CRED CA O SA BANEZE BOTI...PE PACIFIC I-A SCOS PE TOTI SI AZI VAD CA SUNT OGROAZA DE LV 1 ) botii se vor bana ...unii din ei macar...dar asta nu e o problema pt proprietarii botilor pt ca isi permit (financiar vorbind) sa intre cu alte conturi cu program de goldbot sau plvlbot oricand inapoi...asa ca chestia cu banatul botilor e de fapt doar PRAF IN OCHII NOSTRI ca Joymax face si el ceva impotriva acelor boti, deci nu va faceti prea mari sperante ca serverele vor fi easy mult timp, CI DOAR E O CHESTIE MAI MULT PSIHOLOGICA,adik vezi doamne ca Joymaxul se tine de TREABA(vba vine).... e de la driverul de la placa video trebe so avetzi pe aia kre au puso ei pe site eu nu am luat niciodata eroare aia doar dc uneoir cand joc si dl de pe torent in acelasi timp :P ...si eu zic la fel cu disconecturile astea...e de la net sau de cele mai multe ori de la placa video,adik ori iti imbunatatesti cumva viteza la net ori cumperi o placa video mai competitiva. RESPEC"ALL :tiphat:
SimplySimple Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 botii se vor bana ...unii din ei macar...dar asta nu e o problema pt proprietarii botilor pt ca isi permit (financiar vorbind) sa intre cu alte conturi cu program de goldbot sau plvlbot oricand inapoi...asa ca chestia cu banatul botilor e de fapt doar PRAF IN OCHII NOSTRI ca Joymax face si el ceva impotriva acelor boti, deci nu va faceti prea mari sperante ca serverele vor fi easy mult timp, CI DOAR E O CHESTIE MAI MULT PSIHOLOGICA,adik vezi doamne ca Joymaxul se tine de TREABA(vba vine)....hmm cam cum e si cu statu in romania el se face ca se tine de treaba lumea ii voteaza si tot asa...romanii ar trebui sa fie cei mai obisnuiti cu astea:))ca un help post:http://staticrw.motronline.com/images/emblems/embleme cat sa-ti ajunga o viata sa tot schimbi:))
Piciu_black Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 ms Mr.Piciu sir ....se pare ca functioneaza ca nu am luat de 3 ore erros..inainte luam din 20 in 20min si ma enerva si luam si cand stateam cu stall EDIT:cum am scris mesaju am luat error Pai totusi sunt progrese ...de la 20 min la 3 ore..e ceva...sincer sa fiu eu mai luam si dupa ce dezactivam otiunea aia...dar foarte foarte rar....1 data la cateva zile...chestia e ca nu stopeaza 100 % DC...dar sansele sa iei dc sunt mult mai mici ..eu iti dorect cat mai putine dc-uri de acum inainte...si evita sa mai dai replay ...nu de alta dar cine stie ...poate iar iti iei un :error: :whistle: Stima si Respect all
SimplySimple Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 mai dati si mie un click ma pe pokemon ca nu muriti:P sa fie micutzu lvl 30:P pe 3 may abia aflu ce naiba e :-j ps-mda...2moons s-a inchis pt europa docamdata.
elusion Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 frumos av. speedy :) ... in fine nu-mi zice si mie cineva ce ip trebuie sa bag in folderu ala din windows? asta e ultima mea sansa .. ;)
The Dash Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 la silkroad?? itzi zic eu k am intrun fisier salvat :Pintra aici >>> C:\Windows\system32\drivers\etcDeschide fisierul numit Hosts cu NOTEPAD, si adauga la sfarsitul notepadu-lui: 121.128.133.26 gwgt1.joymax.com
elusion Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 merci Dash .. dar nicio inbunatatire nush ce sa mai fac :dontknow: numai eu am astfel de probleme :comp1: nimic nu mai merge sa fac cu sro ... de ce eu? dc eu?
The Dash Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 zi ce erori mai ai acuma k te ajutk vad k esti tare neajutorat si eu ma plict de inuiasha :Pbtw facushi lvl 42 ^^ woot woot
Gabuz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 mama...sunt serverele goale ....wow .. se pare ca functioneaza banarea gold butilor. :) macar pt moment :)multiclient are cineva?
Daddysady Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 am eu multiclient(by rumata) numai la speedy dati click pe pokemon? vreau si eu :P
Daddysady Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 3 ss dragutzehttp://img504.imageshack.us/my.php?image=sro2008030912124769mg9.jpghttp://img528.imageshack.us/my.php?image=sro2008032115100105cw9.jpghttp://img204.imageshack.us/my.php?image=sro2008032115101631ux2.jpg
mogul Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 mii frica ca am botat aseara tzigan de bot o murit X( , dar o facut ceva in 30 min xD , terroare pan la 30 BTW : Ms speedy ca mio mers linku ce miai dat si nu mai apare numa astea mai mici ===> pot juca din nou sro ca nu iese singur :D :X , ce pokemon sa dau sau ce ? xD
BeautifulMind Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Gabuz pe unde mai joci tata ? ca pe mess nu prea dai :)
Gabuz Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 pe neptune ziceam sa-mi fac veacul.... e mai liber..tu?
BeautifulMind Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Ce level aveai pe neptune yo inca nu stiu..mi'am facut un 2h cu dash pe zeus am 22 gap 6 dar fara pw farm nu prea poti sa farmezi cu warrioru..PS poate mai intri si tu pe mess sa mai schimbam niste cuvinte :)
elusion Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Dash vrei tu sa ma ajuti? apoi erroarea mea e urmatoarea .. cand intru in client ... nu apare update ... nu apare nimic .. asta e toata erroarea mea ;) nu se poate face updatu de altundeva stiu eu :dontknow:
Guest florin237 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 cine poate sa-mi explice si mie chestia cu academia,ce avantaje am ca subaltern si ca,gardian,,,,