Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

speedy si ce-mi recomanzi? :-j

oricum ... maine ma duc la un prieten si-mi fac silku pe un dvd ca el are ultima vers ... daca il bag la mine in comp si nu merge .. cu siguranta nu mai incerc sa joc silk ;)

Posted

si mie face figuri sro X( , nu mai apare startu (update chek www.sr...~X( ) dupa aia cand instalez plm after euro update (legend2)

Posted

mogule eu azi fac rost de el pe un dvd ... ultima vers tot gata.. doar il copiezi dp dvd .. dak nu-ti merge pana maine ne int in oras si ti-l dau :)

Posted

dar e un tzigan de joc downloadez oricare dintre instaluri alea de +900 mega si de pe silkroadonline.net si de pe torrent situri si NU MERE :| e din cauza botului ?

Posted

ca e prost? face reclame .. pe forumuri ... hai ca ma laud si io ma mi-am luat masina :-j

deci 1 single question ... boti?... gold boti ... cati sunt?

Posted

doamne ce rasist e andy

nam mai vazut unu ca el......si incetatzi cu reclama

vai ce rasist e dashu uraste gold botii nu am mai vazut unu ca el

Posted

Mi am luat laptop si incerc sa joc sro de pe el, dar imi tot apare eroarea cu ???????????????

Mi am updatat placa video cu tot ce era posibil si degeaba..........Sthie cineva daca ar fi si alte cauze???

:tiphat:

Posted

Mi am luat laptop si incerc sa joc sro de pe el, dar imi tot apare eroarea cu ???????????????

Mi am updatat placa video cu tot ce era posibil si degeaba..........Sthie cineva daca ar fi si alte cauze???

ce placa video ai ? ps : o sati dau pm xD pe troy

Posted

Eroare aia se poate rezolva cu un update pentru placa video pe care il are joymax`ul ... insa nu te`as sfatui sa`l incerci ... singura rezolvare e ca ai sa vezi care este eroarea in loc sa`ti apara ????????? atata tot ... nu rezolva problema in sine :)

P.S. .... Fratilor (andy si dash) va purtati de parca aveti 10 ani ... geeez

Posted

insa nu te`as sfatui sa`l incerci ... singura rezolvare e ca ai sa vezi care este eroarea in loc sa`ti apara ????????? atata tot

Partea asta nu am inteles-o.....................si ce are up date ul de la joymax?

Posted

Ei zic ca daca faci update`ul asta la placa video o sa`ti mearga mai bine jocul.

Daca ai sa zicem update`ul lor, in loc de

???????????????????

ai sa vezi

Error number 523

Close de game and try again

Posted
:)) adik tot una e xD , ps : care e mai buna arma intre euro si china de ex lvl 72 ... si zicetimi diferenta xD (eu stiu dar andy nu)
Posted

te alaturi grupului de certareti? :-j :-j

deci arma chinese dupa cum stiti(sper) are si mag atk si phy atk... reinforce etc...

ei bine....armele euro sunt facute exact pe buildul ala esti rogue numa str poi ai numa phy dmg int ai numa mag dmg...si crit normal...ei bine la armele euro valorile acestora,pt a echilibra balanta sunt mult mai mari.

Posted

:)) adik tot una e xD , ps : care e mai buna arma intre euro si china de ex lvl 72 ... si zicetimi diferenta xD (eu stiu dar andy nu)

am zis eu ca nu stiu?:) tu ai spus pe mess ca un soosun chianf ace cat o arma normala euro:))

Imagine IPB

uite dahule:)) unu 72+ si altu 65 dau in 1 cad 2:))

Imagine IPB

ownage

am vazut glavieri care se joaca cu rogue:)))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...