Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

LLE:server inspection notice revised 13~18 ora 11 in cazu nostru....

LLLE:andy tot 70 ai ramas...ca din sing asa reiese:P Mai pune poze:)

inca nu sunt 70 sunt aproape 70 am pus 70 ca sa numai modific astazi sau maine fac 70

Posted

sincer acuma...te asteptai sa ii baneze pe cei care le asigura salariul?crezi ca ii intereseaza de aia care vor doar sa se distreze si nu folosesc silk?aia sunt cantitate neglijabila....banu conteaza.

daca nu am dat la LE-uri dar asta e...daca trebuie trebuie:

Welcome to the 6th revolution Server Statistics

Silkroad forum exploit!: There a new forum exploit, hopefully Joymax will realize it during the backup. The exploit enable user to execute script code and redirect joymax traffic to other website. This is critical and should be fixed as soon as possible.

A good way to disable script exploit would be to replace the character < with &lt; and > with &gt; inside the forum post message.

For security reason we will not post the code to execute the exploit. A few people already know the code and it should be enough for Joymax to fix this exploit. This exploit has been brought to us by 'eistee' and have been reported to Joymax.

Ceea ce in romaneste ins ca iar au probleme de securitate joymax si se poate ajunge la hackuirea conturilor ca acum cateva luni.Incercati sa dati bug report sa fixeze problema,eu personal nu vreau sa ma vad hackerit.

Posted

War against bots? asta e cea mai mare cacialma de la joymax..............nu pot sa cred ca pe hera nu au gasit nici un bot :)) asta e poveste fara sfarsit si sfatuiesc pe cei care vor sa raman legit sa se lase de silk :(

:tiphat:

Posted

Nu ne repezim asa .... ca si fapt divers andy listele nu se fac in jumatate de ora ... se colecteaza datele in multe saptamani asa ca la o singura inspectie se pot da ban la mult mai multi boti :D

Si daca dau afara doar 50 de boti la o inspectie macar sa nu se mai chinuie si sa se laude cu bot war ;)

Posted

mda .. merci ca ma ajutati ... ;) vam rugat sa uploadati sro clientu .. sau macar sa-mi dati un link daca este unu da in fine ... merci ;)

Pa si tot respectu ... ;)

Posted

Salut all is nou pe forum dar il urmaresc de ceva vreme si am auzit discutii de tot felu.... :P

Joc si eu silkrod de cam jumtate de an si am facut lev 62 fara bot,premium...etc si mi sa ivit o problema minora...Sa va explic B)

Cand aveam lev 42 un prieten mia cerut sal ajut la un quest din constantinopol pe care nici eu nul facusem(ivy2----questul nu unicul) si k sa ajug la ivy trebuia sa omor diferiti mobi si sa iau niste elemente k apoi sa le combin cu un alt element si sa rezulte o piatra SIGN OF KEY pe care trebuia sa dau click dreapta in locul unde trebuia sa ma bat cu ivy si sa ma teleporteze la ea (zis si facut) dar dupa cateva incercari esuate de a o batea eu m-am hotarat sal abandonez :crybaby: si acea piatra mio ramas in inv si questu nul mia pot lua k nu mai este la acel gardian de unde l-am luat. Acum vine si problema dupa abandonare mi-a ramas acea piatra de teleportare si nu mai pot scapa de ea, nici s-o vand nu pot,nici s-o arunc pe jos,questu nul mai pot lua, in storage nu pot s-o bag ..... pur si simpliu e blocat la mine in inv va rog care stiti kum sa scap de ea ajutatima k ma incomodeaza in inv :hair:

Scuzti-mi greselile de punctuati ortografie ---etc, astept raspuns cat mai repede sper sa fie unul care sa ma ajute

aia este piatra sa intrii unde sta ivy nu scapi de ea.....shi eu o am shi e folositoare cand iti ajuti prietenii sa faca questul ivy :>

Mei ce naiba e cu serverul...imi zice inspection + ca incerc sa intru pe siteul lor shi nu mere :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

Posted

aia este piatra sa intrii unde sta ivy nu scapi de ea.....shi eu o am shi e folositoare cand iti ajuti prietenii sa faca questul ivy :>

Mei ce naiba e cu serverul...imi zice inspection + ca incerc sa intru pe siteul lor shi nu mere :banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead::banghead:

shi mie imi zice la fel inspection ji nu se incarca site-ul :(((

Posted

si mie imi face la fel..

stie careva ipul sa il bag in host poate isi revine

nu ii de la ip ii cva de la ei...crek a picat joku nici siteul nu merge

sugestii anyone?crek ma duk sa mananc poate revine pana vin...sper....

Posted

mda .. merci ca ma ajutati ... ;) vam rugat sa uploadati sro clientu .. sau macar sa-mi dati un link daca este unu da in fine ... merci ;)

Pa si tot respectu ... ;)

Man clientul are 900 de mega e cam greu sa`l urce cineva ... cel mai usor e sa`l cauti pe pe ODC sau daca nu ai programul cauta`l pe torente

Posted

Neh ... nu pot intra in joc dar asta pentru ca sunt la munca asa ca nu te pot ajuta cu o parere ;)

merci oricum :tiphat:

apropo ati auzit de hackul acela cu media pk2?Cica poti sa-ti modifici media pk2 k sa-i vezi pe cei in invisible status..Un prieten lvl 75 a zis k se lasa in curand daca gaymax nu face nik...aaa joymax srry

Posted

Intalnesc si eu urmatoarea eroare cand vreau sa instalez clientul :| -- >>> http://img84.imageshack.us/img84/6916/58047059uu7.jpg

aclo scrie "can"deci ar trebui sa-ti mearga...insa daca ar trebui sa fie "can`t" tzi-ai luat clientul de inainte de legend 2 shi nu-ti va merge :cool2:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...