Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

pai 1. ce a zis shadow cu combinatii de skiluri etc

2. cand iti cere unul mic ajutor cu un quest ceva...tu nu ai sa i poti raspunde ca nu ai facut q fie ca l-a facut botul

3.botul merge non-stop...cateodata poate si uiti de el...faci 80 si te apuci te omorat unici pe care poate ii vezi prima oara

4. si mai sunt muulte alte lucruri pe care le inveti de-a lunngul timpului :tiphat:

dupa mine bladerul e cel mai praf caracter chinese(nu vreau sa supar pe nimeni).E super atata timp cat nu poti fi omorat sau cel putin f.greu....dar nici nu poate sa omoare pe nimeni :blink:

lol :))) am vazut unici pana akum am si omorat questuri?hmm stiu nu iti faci griji pvp? fac charu special pentru pvp

daca nua ti botat sau nu aveti bot nu fiti suparati pe viatza la lvl 40 ce pvp faci? cu cn?:)))

Posted

Saluty ..azi s-a adeverit ceea ce prezicea elusion candva ...(sper sa nu ma insel)

Culmea culmilor...sa iti pice SOS item ..si apoi sa mori ..dap ...eu chiar azi am patit-o :) norocu meu a fost ca am avut zerk-u si l-am folosit din town pana la spot sa imi culeg rodu :D ...am mai patit chesti ciudate cum ar fii ..sa ai 0 HP (viata ) si sa nu mori ...

Daca ati mai avut parte si voi de astfel de patanii nu ezitati sa le scrieti pt ca unele sunt chiar fun :)

Ps : mai schimbati si voi subectu ..numa boti numa boti care vand conturi ..tot felu de buliduri ..s.a.m.d ...puneti si voi niste poze funny cu diferite ipostaze..sau chiar peisaje din joc ..nu stiu de fiecare data cand intru pe forum numa certuri si builduri ..asta era o propunere ...cei care nu o agreeaza e preferabil sa nu comenteze.. just ignor ..

M-a inclin cu Respect :tiphat:

Posted

Salut all is nou pe forum dar il urmaresc de ceva vreme si am auzit discutii de tot felu.... :P

Joc si eu silkrod de cam jumtate de an si am facut lev 62 fara bot,premium...etc si mi sa ivit o problema minora...Sa va explic B)

Cand aveam lev 42 un prieten mia cerut sal ajut la un quest din constantinopol pe care nici eu nul facusem(ivy2----questul nu unicul) si k sa ajug la ivy trebuia sa omor diferiti mobi si sa iau niste elemente k apoi sa le combin cu un alt element si sa rezulte o piatra SIGN OF KEY pe care trebuia sa dau click dreapta in locul unde trebuia sa ma bat cu ivy si sa ma teleporteze la ea (zis si facut) dar dupa cateva incercari esuate de a o batea eu m-am hotarat sal abandonez :crybaby: si acea piatra mio ramas in inv si questu nul mia pot lua k nu mai este la acel gardian de unde l-am luat. Acum vine si problema dupa abandonare mi-a ramas acea piatra de teleportare si nu mai pot scapa de ea, nici s-o vand nu pot,nici s-o arunc pe jos,questu nul mai pot lua, in storage nu pot s-o bag ..... pur si simpliu e blocat la mine in inv va rog care stiti kum sa scap de ea ajutatima k ma incomodeaza in inv :hair:

Scuzti-mi greselile de punctuati ortografie ---etc, astept raspuns cat mai repede sper sa fie unul care sa ma ajute

Posted

Saluty ..azi s-a adeverit ceea ce prezicea elusion candva ...(sper sa nu ma insel)

Culmea culmilor...sa iti pice SOS item ..si apoi sa mori ..dap ...eu chiar azi am patit-o :) norocu meu a fost ca am avut zerk-u si l-am folosit din town pana la spot sa imi culeg rodu :D ...am mai patit chesti ciudate cum ar fii ..sa ai 0 HP (viata ) si sa nu mori ...

Daca ati mai avut parte si voi de astfel de patanii nu ezitati sa le scrieti pt ca unele sunt chiar fun :)

Ps : mai schimbati si voi subectu ..numa boti numa boti care vand conturi ..tot felu de buliduri ..s.a.m.d ...puneti si voi niste poze funny cu diferite ipostaze..sau chiar peisaje din joc ..nu stiu de fiecare data cand intru pe forum numa certuri si builduri ..asta era o propunere ...cei care nu o agreeaza e preferabil sa nu comenteze.. just ignor ..

M-a inclin cu Respect :tiphat:

poi da mie chiar mi sa intamplat numai ca am luat d/c ^_^ deci la mine era mai grav ...

deci imi da cineva clientu? uploadat undeva?

ca nu-mi merge situ .. ala nou daca se poate xD :)

Posted

apasa q cauta questu akolo si da abandon quest

questu e abndonat de atunci toma de aceea nu pot scapa de ea k mio ramas in urma abandonarii questului k dk nu-l abandonam puteam sa o bat la lev mia mare si era totul fain :banghead: dar la naervi asta faci il abndonezi :((

Posted

Salut all is nou pe forum dar il urmaresc de ceva vreme si am auzit discutii de tot felu.... :P

Joc si eu silkrod de cam jumtate de an si am facut lev 62 fara bot,premium...etc si mi sa ivit o problema minora...Sa va explic B)

Cand aveam lev 42 un prieten mia cerut sal ajut la un quest din constantinopol pe care nici eu nul facusem(ivy2----questul nu unicul) si k sa ajug la ivy trebuia sa omor diferiti mobi si sa iau niste elemente k apoi sa le combin cu un alt element si sa rezulte o piatra SIGN OF KEY pe care trebuia sa dau click dreapta in locul unde trebuia sa ma bat cu ivy si sa ma teleporteze la ea (zis si facut) dar dupa cateva incercari esuate de a o batea eu m-am hotarat sal abandonez :crybaby: si acea piatra mio ramas in inv si questu nul mia pot lua k nu mai este la acel gardian de unde l-am luat. Acum vine si problema dupa abandonare mi-a ramas acea piatra de teleportare si nu mai pot scapa de ea, nici s-o vand nu pot,nici s-o arunc pe jos,questu nul mai pot lua, in storage nu pot s-o bag ..... pur si simpliu e blocat la mine in inv va rog care stiti kum sa scap de ea ajutatima k ma incomodeaza in inv :hair:

Scuzti-mi greselile de punctuati ortografie ---etc, astept raspuns cat mai repede sper sa fie unul care sa ma ajute

te duci la un npc cu ea tii apasat ctrl si dai click pe ea.

Posted

Well eu am lvl 62 si`l am fara gt si fara bot. Nu ma intelege gresit ... nu am nimic cu botterii ... am ceva cu gaymax pt ca permite chestia.

Ca si fapt divers mai am si un caracter lvl 80 varza ce`i drept si ala facut fara bot deci se poate.

Bladerul la lvl 80 are niste statusuri simpatice cum ar fi bleed etc ... dar e adevarat esti greu de omorat dar si mai greu omori.

Mai ales pt pvp as merge pe dagger pt ca are niste crit ametitoare so total unfair fata de charr`ul chinez

Posted

te duci la un npc cu ea tii apasat ctrl si dai click pe ea.

e acelasi lucru k si cand as da click pe ea si as trageo in casuta de la npc imi apare pe ecran "cannot trade the selected item at the currrentshop" o sa pun maine o poza cu aceea piatra

Posted

poi da mie chiar mi sa intamplat numai ca am luat d/c ^_^ deci la mine era mai grav ...

deci imi da cineva clientu? uploadat undeva?

ca nu-mi merge situ .. ala nou daca se poate xD :)

am un prieten la care io picat ceva sos de 24 si o luat disc :))))))

Posted

Silkroad forum exploit!: There a new forum exploit, hopefully Joymax will realize it during the backup. The exploit enable user to execute script code and redirect joymax traffic to other website. This is critical and should be fixed as soon as possible.

A good way to disable script exploit would be to replace the character < with &lt; and > with &gt; inside the forum post message.

For security reason we will not post the code to execute the exploit. A few people already know the code and it should be enough for Joymax to fix this exploit. This exploit has been brought to us by 'eistee' and have been reported to Joymax.

All the stats are up and running,

We are reworking the website, a few update will appear soon.

hmm...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...