Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

domnii moderatori...astept sa-mi refaceti o parte din semnatura aia cu pokemonu...mai ales pt ca stersesem 60% din ea sa nu fie prea mare....ori *** ca era lv 75 asa ca ....

si nu ma luati pe mine ca era prea mare ca in k*t uitativa pe aici la semnaturi ce naiba numa mie si lu dash ni le-ati sters da na suntem obisnuiti....

Posted

va asigur ce se va lua ban daca folositi bot.Acuma faza daca credeti ca nu luati ban ca aveti silk cumparat etc. etc. cam acum un an si ceva a dat ban si la cei care aveau silk...deci think better ;)

Ps.(pt andy):Faci tu lvl 80 full farmat set cel mai cel, si o sa te invete lucruri noi unu de 40.

Posted

va asigur ce se va lua ban daca folositi bot.Acuma faza daca credeti ca nu luati ban ca aveti silk cumparat etc. etc. cam acum un an si ceva a dat ban si la cei care aveau silk...deci think better ;)

Ps.(pt andy):Faci tu lvl 80 full farmat set cel mai cel, si o sa te invete lucruri noi unu de 40.

cum ai zis tu fac lvl 80 farmat si cu set bun da? ce poate sa ma invete unu de 40? stiu ce este farmu alchemie fac la greu ...altceva?

Posted

Cred ca silvertroy se refera la combinatii de lovituri modul in care folosesti imbue ... ma rog asta in pvp ... in general aste le inveti in timp ... cred :D ...

In pvp eu folosesc imbue atat fire cat si ice (le combin) ... si stiu sa`mi sincronizez loviturile in functie de dmg`ul pe care il fac ... noh ...asta e doar parerea unui noob de lvl 62 :lol:

Posted

prostii cum sa ma invete unu de 40 silk ? mai bagam banii in jok daca nu stiam nimik? aproape toti care au 80 pe srv noi au folosit bot insemna ca sunt toti noobi? nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ....

Posted

Oricum fiecare stie sa`si foloseasca caracterul. Guild master`ul meu are lvl 80 full str este full sun mai putin glava care e 72+9.

Ca si fapt divers habar nu are habar sa faca pvp cu caracterul lui. Face pot war cu un lvl 80 fara nici macar un sun pe el si glava +7.

Am intrat si eu pe caracterul sa vad cum dracu nu poate sa dea jos unul cu mult mai slab ca el.

Am vazut si de ce ... skill`uri puse mai mult decat aiurea ... asta incercam sa spun ... sunt lvle 80 care nu stiu sa`si foloseasca cum trebuie caracterul. Nu stiu ce combinatii de lovituri sa foloseasca ... degeaba le folosesti pe cele mai puternice 2 skilluri daca nu`l dai jos imediat. Alea le folosesti pe un nuker. Dar contra unul str trebuie sa folosesti atat cele puternice cat si cele care necesita mai putin timp de atac chiar daca au dmg mai mic...

Si ca sa nu zici ca e bulshit du`te pe rev6 si cauta Lorderics ... ca sa vezi ce echipament are

Posted

Oricum fiecare stie sa`si foloseasca caracterul. Guild master`ul meu are lvl 80 full str este full sun mai putin glava care e 72+9.

Ca si fapt divers habar nu are habar sa faca pvp cu caracterul lui. Face pot war cu un lvl 80 fara nici macar un sun pe el si glava +7.

Am intrat si eu pe caracterul sa vad cum dracu nu poate sa dea jos unul cu mult mai slab ca el.

Am vazut si de ce ... skill`uri puse mai mult decat aiurea ... asta incercam sa spun ... sunt lvle 80 care nu stiu sa`si foloseasca cum trebuie caracterul. Nu stiu ce combinatii de lovituri sa foloseasca ... degeaba le folosesti pe cele mai puternice 2 skilluri daca nu`l dai jos imediat. Alea le folosesti pe un nuker. Dar contra unul str trebuie sa folosesti atat cele puternice cat si cele care necesita mai putin timp de atac chiar daca au dmg mai mic...

Si ca sa nu zici ca e bulshit du`te pe rev6 si cauta Lorderics ... ca sa vezi ce echipament are

posibil sa fie si deia

Posted

Weapon

64+1 Flaming Devil Sword

2nd hand

72+5 Gamri Taegeuk Shield

Head

67+6 Deva Coronet (Seal Of Sun)

Shoulder

65+5 Deva Shell (Seal Of Sun)

Body

69+4 Pegasus Armor (Seal Of Sun)

Hand

64+5 Pegasus Bracer (Seal Of Sun)

Pants

68+5 Deva Tasset (Seal Of Sun)

Boots

66+5 Deva Boots (Seal Of Sun)

unde-i +9le?

Posted

Imi ziceti si mie care e mai bun dintre chinez(blader) si rogue(dagger) nu stiu de ce sa ma apuc, sau dupa parerea voastra care e cel mai bun char?

Posted

prostii cum sa ma invete unu de 40 silk ? mai bagam banii in jok daca nu stiam nimik? aproape toti care au 80 pe srv noi au folosit bot insemna ca sunt toti noobi? nu vreau sa ma cert cu nimeni dar ....

pai 1. ce a zis shadow cu combinatii de skiluri etc

2. cand iti cere unul mic ajutor cu un quest ceva...tu nu ai sa i poti raspunde ca nu ai facut q fie ca l-a facut botul

3.botul merge non-stop...cateodata poate si uiti de el...faci 80 si te apuci te omorat unici pe care poate ii vezi prima oara

4. si mai sunt muulte alte lucruri pe care le inveti de-a lunngul timpului :tiphat:

Imi ziceti si mie care e mai bun dintre chinez(blader) si rogue(dagger) nu stiu de ce sa ma apuc, sau dupa parerea voastra care e cel mai bun char?

dupa mine bladerul e cel mai praf caracter chinese(nu vreau sa supar pe nimeni).E super atata timp cat nu poti fi omorat sau cel putin f.greu....dar nici nu poate sa omoare pe nimeni :blink:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...