Aldguth Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 Same ding. Oricum e prea jaf Ce se mai aude cu serverul? Parca spuneai ca e in beta 3 zile si a trecut vreo saptamana. Incep sa cred ce zicea Strike.....
wine Posted August 4, 2006 Posted August 4, 2006 are sens sa va contraziceti pentru atata lucru?doh... Astia din guilda ROMANIA, ce lvl aveti(la guilda)?
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 GM guildei noastre are probleme cu calcu' ! adica nu poate sa intre ca i se inchide calcu'! Nush cand o sa isi rezolve problema dar te anunt eu cand intra si facem alianta ok ?
Guest Blaidy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 arrow strik3 a zis de kkt-ul de emulator care nu are mobs, dar vezi tu slym cauta provider sa il tina EI, incearca acuma cu providerii mai mari si daca nu poate o sa il puna pe rds intr-un final daca nu merge pe evolva sau altele ...
Aldguth Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Inca nu se stie. In principiu da, eu am intrebat ce se mai auzea ca astia de la echipa aia, whatever, nu au mai adus vesti.
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Imi amintesc ca erau pe undeva niste posturi cu discutiile despre serverul romanesc de silkroad si ziceau ca il probeaza si cand o sa fie gata o sa ne anunte ei! Dar de atunci a trecut vreo luna si tot nu sa mai zis nimic!
Guest Blaidy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 doamne da niste gandire, a FOST in teste acuma CAUTA provideri sa il TINA ... Concluzie srv. o sa fie dar intr-o sapt. sau doua cand gaseste provideri.
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 OK , OK ! Nu mai are voie omu sa mai intrebe cate ceva ca ii da in cap ! Abia astept sa ii dea drumu:D
Guest Blaidy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 are voie dar eu am explicat si s-a intrebat acelasi lucru
[XS-Team]Slym Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Well , eu inca astept mailuri de la provideri ... La RDS SIGUR nu o sa fie , pentru ca am avut atatea probleme cu ei si cu alte servere , deci pe RDS nu o sa fie serverul de SRO. Astept mail acum de la alti provideri ( Evolva , Astral , Meganet , etc... ) , pana atunci nu o sa mai fie serverul on
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Imi pare rau ca te-am facut sa repeti de doua ori dar sincer nu am fost atent! sry
Guest Blaidy Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 lol slym astralul nu prea are pering cu evolva si nici cu rds nu e cine stie ce, daca il pui pe evolva sau tu-net atuncea e bine
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Nu prea le am eu cu Evolva , Astral .... Eu abia astept sa dati drumu la server si sa jucam pe propriul nostru server romanesc !
wine Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 As avea si yo o intrebare...pe la ce lvl ma pot duce singur la tiger girl?
defiler666 Posted August 5, 2006 Posted August 5, 2006 Dupa 32 linistit o faci ! Am fost si eu si am asteptato aveam 33 si ii dadeam dmg marisor dar a venit unul mai mare si ia dat vreo 2 si a murit!
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Mai oameni buni vreau si eu sa joc jocul asta ... Dar am o problema ( nu am citit toate discutiile ) Dureaza vreo multe zeci de ore sa`l downloadez de pe mirrorplanet. Stie cineva de unde as putea sa`l iau mai repede ?
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Deci... cum spuneam dura cam 4 zile sa trag jocul .. si mam gandit sa`mi iau DAP (Download Accelerator Plus) k sa imi tina downloadul. Si surpriza... Am tras jocul in 30 de min .. cu o viteza ... "mare" .Am intrat pe site am luat si ultimul patch(cred) si mi`am facut si cont . Si mai vreau sa stiu un lucru.Cum ma conectez ? Sa`mi explice cineva k sa inteleg ! P.S : Zicetimi si mie guilda aia romaneasca .. si daca se poate sa intru si eu ?
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 eee .. .am reusit sa fac tot singur ) mai vreau sa stiu doar guilda aia romaneasca .
defiler666 Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 Pai...Guilda e pe serverul Troy , deacamdata suntem level 1 si 100% la guild si nu prea avem $ ! daca vrei sa intrii in guild esti bine venit ! Lasa un nume aici care il ai tu in joc
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 pai caracterul meu e un female cu numele Drawna... si sunt lvl 2
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 numai k eu sunt pe alt server ... dar am sami fac un car pe serverul ala kre ai zis tu
Guest Dj Nox Posted August 6, 2006 Posted August 6, 2006 mi`am facut caracter cu numele "djNox" pe troy.. da... sa`mi explicati si mie ce tre sa faci prin jocu ala k .. i`m new