Avzar Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 e inspectie pe server ????cik "check http://silkroadonline.net for more informations..." cica e inspectie...e insp sau numi merge mie ???
The Dash Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 e de la tineacuma am verificat si mereinceark sa intri pe site si dupa sa intri in jocse mai intampla sau dai un restart si gata
andy009 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 sp33dy dc te-ai plictisit ma?eu mai am 10 lvl si fac 80 imi fac setu si dupaia stau numai la pvp TheDash face cate un char pe saptamana si nu se plictiseste )
BeautifulMind Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Din contra daca faci multe chare te plictisesti :D
Bleaky Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 ma voi folositi no dc client? da chiar te baneaza daca folosesti no dc?
yonutzno1 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 mah mia zis cineva k full int-u poate fi bun si pe garment cu Sword si shield ( pentru ca garmentul ii mareste atacu cu 20%) e adevarat?
BillyTalent Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 Bill mare multumire pentru poza...sincer ai fost singurul care ai avut-o si singuru de la care am putut face rost de ea... deci acel gram de noroc de care vorbeam eu ..chiar exista...trebuie doar sa incerci (insisti ) btw ..pt cei care jucati csro ..aveti probleme cu scrisu ? ca nu e 100 % eng? daca exista vreun media pk 2 cu 100 % eng am o mare rugaminte sa imi spuneti si mie unde il gasesc.... iar apelez la acel gram de noroc desi de data asta ...sansele sunt mult mai mici ... nu de alta ...dar l-am omorat pe cerberus si imi arata Piciu has killed 00000 ... so e cam sec :) inca odata sincere multumiri bill ...raman dator Respect all cuplacere...am cautat dupa ivy mai demult si am dat si de saytan pe un site korean daca imi amintesc bine..sper ca tia fost de folos....apropo fericitari pt Piciu has killed 00000 garment nu mareste atacu cu 20%...numa viteza cu 20% si consumu de mana e cu 20% mai putin
The Dash Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 andy eu joc pe acelasi cont dar eu nu am bot si premium k tineasa k potzi sa taci k u nu stii nici macar jumate din cate stiu eu si vii sa te lauzi k u (cik) ai facut lvlcand o sa te chinui de adevaratele sa faci lvl atunci potzi avea sa te lauzi pana atunci taci si nu te mai baga in seamaapp cu charge back: se paote face si dupa ce ai cumparatvoi dc credetzi k nu mai exista giftul in silk?? pt k inainte se cumpara itemul din item mall se baga pe alt acont si facea charge back si avea si itemul si banii
andy009 Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 andy eu joc pe acelasi cont dar eu nu am bot si premium k tine asa k potzi sa taci k u nu stii nici macar jumate din cate stiu eu si vii sa te lauzi k u (cik) ai facut lvl cand o sa te chinui de adevaratele sa faci lvl atunci potzi avea sa te lauzi pana atunci taci si nu te mai baga in seama app cu charge back: se paote face si dupa ce ai cumparat voi dc credetzi k nu mai exista giftul in silk?? pt k inainte se cumpara itemul din item mall se baga pe alt acont si facea charge back si avea si itemul si banii cumpara si tu premium si bot doar asta spui tu ce te chinui? ca lvl 32 cat ai tu fac in 2 zile 3 maxim fara bot :))curand o sa am 80 putini de aici au facut lvl 80 :) asa ca tu sa taci=))
Avzar Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 am intrat pe site am si dat rr...tot nu merge..imi zice ca e update si nu E !! c sa fac
SimplySimple Posted March 14, 2008 Posted March 14, 2008 asteapta se va rez de la ei... ce sa zic ma andy o sa vezi tu in farm de fapt nu ca tu bagi bot max:)) eu am tras mult si manual. (tre sa fac un control :crazy: )
mogul Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 e adevarat ca ai gap 0 creste exp % ? si de ai gap 9 scade exp si creste sp ?
BeautifulMind Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Intrebare de elev de clasa intai ) e logic altfel de ce ar mai fi gap ? :blink: mai bine ma intrebai pe mess sa nu te faci de ras aici
Erhard Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Totally agree with Razvan, dar mai mult de 9 nu are niciun efect :)
BillyTalent Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 imi place sa stau la unici...si daca iasa asa is cel mai bucuros om de pe lume
serginio_aschi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 deci ...foloseste careva loaderul lui rumata(testosterone)dap eu...e bun l-am luat de pe elitpvpers si merge....mie nush dc dupa kteva incercari mi se blocheaza da asta imi face shi cu no d/c simplu....intr-un cuvant merge shi nu are keylogger sau cva....pe elitpvpers a luat 4 stele dak imi amintesc bn :cool2:
serginio_aschi Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Am nevoie de un sfat...in urma cu cateva saptamani am luat shi eu agbot sa-l testez...am fakt un cont numai pt bot etc etc......Dup aia m-a ajutat un prieten sa-i fac farming bun am deja vro 30k sp pe el shi am zis sa ma joc pe el shi sa-mi abandonez charu de lvl 33 full int spear....faza este k eu vreau sa bag bani in el km vreo 300 de silk shi mie frica sa nu iau ban dup ce am folosit botu...sugestii??Ps:Prietenu mi-a spus k sunt slabe sanse sa iei ban dak bagi silk... :tiphat:
real_shadow Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 Are dreptate ..atata timp cat ai cumparat silk pe bot sun slabe sanse sa`ti fie sters ;)
SimplySimple Posted March 15, 2008 Posted March 15, 2008 contu nu iti poate fi sters...nici macar nu este blocat permanent la ei ban e pe 110 ani parca=))) deci daca tine jocu nepotii tai o sa joace pe contu banat LE: andy ne-ai promis un filmulet cu tine vs un rogue:) asteptam...pana atunci un filmulet cu un rogue dp xian: http://www.youtube.com/watch?v=6ru_wHhwa9I (nu eu,eu am wiz.)
mogul Posted March 16, 2008 Posted March 16, 2008 Are dreptate ..atata timp cat ai cumparat silk pe bot sun slabe sanse sa`ti fie sters ;)si fara silk nu iei ban ...