Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

30 server x (~) 3500 populatie 100k oameni

30$ X 100k ..cam 30 mill si nu multi cumpara silk..... am zis 30$ premium si un pet...

si astea`s calcule exagerate.

ziceam asa... nu dadeam cu paru`...

btw: 30 de servere.. la ora 2 AM erau toate pline ... pun pariu ca din 100k ....50k sunt gold buti.. plm

Posted

mas bucura ca joymax sa dea faliment :P

oricum acum ca a aparut emulatoru asta o sa apara multe srv private...deci o sa ma mut pe un privat de ala...fara boti si alte kkturi :)

Posted

30 server x (~) 3500 populatie 100k oameni

30$ X 100k ..cam 30 mill si nu multi cumpara silk..... am zis 30$ premium si un pet...

si astea`s calcule exagerate.

ziceam asa... nu dadeam cu paru`...

btw: 30 de servere.. la ora 2 AM erau toate pline ... pun pariu ca din 100k ....50k sunt gold buti.. plm

sunt 100k oameni logati dar mai sunt ~50k care incearca sa se connecteze :))

Posted

Bill mare multumire pentru poza...sincer ai fost singurul care ai avut-o si singuru de la care am putut face rost de ea... deci acel gram de noroc de care vorbeam eu ..chiar exista...trebuie doar sa incerci (insisti ) btw ..pt cei care jucati csro ..aveti probleme cu scrisu ? ca nu e 100 % eng? daca exista vreun media pk 2 cu 100 % eng am o mare rugaminte sa imi spuneti si mie unde il gasesc.... iar apelez la acel gram de noroc desi de data asta ...sansele sunt mult mai mici ... nu de alta ...dar l-am omorat pe cerberus si imi arata Piciu has killed 00000 ... so e cam sec :) inca odata sincere multumiri bill ...raman dator

Respect all

Posted

pune poza cu piciu has killed 0000 la semnatura ar fi ceva. :)

e ora 2:38 si serverele tot crowded................. se buteaza la greu... cum a stricat butul acest joc....

Posted

la ora 5 dimineata am putut si eu intra.... va salut baieti.. am sa fac o pauza ..mai vb pe marti..sau cand so` hotara aia sa baneze butii :) bafta (dar daca baneaza butii sa dea si un wipe la baza de date:P )

Posted

lol

wipe no sa se dea niciodata

nutzi dai seama k mai exista si legitzi care sau chinuit ani sa faca lvl max full farm

si chiar dak sunt botzi altzii au si platit nush cate mii de dolari

Posted

pentru ca aia fac charge back la tot si joimax ar pierde (a facut un prieten calcul) 2 miliarde de dolari

Si cum a ajuns ma rog prietenul tau la concluzia asta...2 mld dolari ... spune`i sa ma dezumfle balonul pt ca suma pe care ai spus`o tu mai sus e mai mult decat nerealista ... Hai sa punem 3500 boti pe fiecare server (e imposibil dar treaca mearga) sa zicem ca fiecare da lunar 100 dolari si inmultim cu 30 de servere deci 3500x100x30 = 126.000.000 dolari anual ... si eu am umflat de nu se poate .... asa ca sunt tare curios de unde apar restul de 1.874 mld ...

Posted

1. shadow astia fac charge back la tot ce au cumparat si sunt unii car cumpara mult mai mult de 100$ si nu numa pe o luna se paote face charge back

2. andy u nu te gandesti k dak tzia dat ban dc sa nu faci charge back?? u faci posturi asa sa te alfy in treaba

dak ai ban pt cetzi mai trebe contul?? itzi faci altul dar itzi iei banii inapoi

Posted

1. shadow astia fac charge back la tot ce au cumparat si sunt unii car cumpara mult mai mult de 100$ si nu numa pe o luna se paote face charge back

2. andy u nu te gandesti k dak tzia dat ban dc sa nu faci charge back?? u faci posturi asa sa te alfy in treaba

dak ai ban pt cetzi mai trebe contul?? itzi faci altul dar itzi iei banii inapoi

ce-ar fi sa nu te mai dai mare jucator de silkroad daca iti baneaza contu cum puii mei mai faci charge back?

deasta nici nu ii baneaza peia de au bagat bani in jok

Guest boOg!3maN
Posted

ce-ar fi sa nu te mai dai mare jucator de silkroad daca iti baneaza contu cum puii mei mai faci charge back?

deasta nici nu ii baneaza peia de au bagat bani in jok

cand faci chargeback nu faci de pe account de sro,faci de pe account de paypal . CREERE

Posted

Atata timp cat ai consumat ceea ce ai platit Dash nu vad cum ai putea face charge back ... oricum nu cunosc prea bine modalitatea de a face chestia asta deci ma bazez doar pe logica ... as putea totusi sa ma insel :lol:

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...