Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

merci piciulik de felicitari...ma straduiesc si eu cat pot si cum merge serviciul...se castiga cascaval ? te asteptam din nou pe troy

Piciule lucrezi? si numai ai tp se silk? ..........ehe tata poate akuma intelegi de ce am doar lvl 77 in 1,3 ani de silk :)) Si nu ti fa probleme prea mari caci dupa ban (care nu e clar si nu e sigur ca va fi numai pt gold boti) si dupa cap 90 nu vei mai vedea alt ban 1-2 ani, timp berechet pt unii de a o luat de la inceput cu bot ul pana la 90 si dupa de a face legea prin sro..............asta e legea firii akuma in sro si asa va fi pana cand vor disparea turcii de pe pamant :P Si nu stiam ca te ai bagat pe csro , poate as incerca si eu dar mi ar fi greu sa o iau de la inceput si nu cred ca as mai avea norocul si flerul care l am avut vreodata pe troy :D

In rest iti doresc toate cele bune :tiphat:

Posted

Tie lene sa faci 20 ? inseamna ca de la 60 + arunci pc pe geam :)) si totushi botul era cracked sau cumparat ?

Sincer sa fiu da :)) e cracked...

Posted

Sincer sa fiu da :)) e cracked...

lol ce-mi place sa jok eu de lvl 1 pana la 26 dupaia numai am chef

lol ai lvl 22? cu bot craked? fara silk? BAN :D

Posted

Am eu 62 si`mi vine sa arunc PC`ul pe geam ... si gapul de 8 nu ma ajuta deloc sa descoper noi placeri in joc.

Partea buna e ca aseara am reusit sa termin un multistar trade cu guilda ... a fost fun :D

Posted

botii crackuiti ii baneaza...desi cred ca daca cei care au fol stau deoparte sapt astea nu o sa pateasca nik...

pe cei cu plata nu cred ca o sa ii baneze mai ales daca au silk

Posted

pe forum la botsmall un mod a zis ca cei de la joymax se lauda ca vor bana tot inclusiv boti platiti si playeri cu silk si multiclient useri...dar el crede ca nu o sa baneze pe cei cu silk dar ca e o parere personala ca el nu lucreaza la joymax...poate fi doar o parere dar poate stie el ceva ;))

oricum jocu asta e o afacere si joymaxu ar pierde mii de coco din incasari daca ar bana pe cei cu silk+bot...asta ca sa il parafrazez pe un prieten

Posted

tocmai mi-am facut card ... si vreau sa imi cumpar silk ... pe ce sv imi sugerati sa joc ... astept invitatia voastra pe un sv unde aveti guild bun si sunt jucatori de valoare ... ms mult :beer:

Posted

faza cu banul botezilor e vrajeala

atzi vazut ultimul "MASS BOT BAN" ??5 persoane de pe fiecare server si acelea erau gold bot chars. si sa va mai zic cea dak ei ar bana pe cei care au cumparat silk voi stiatzi k ei ar da in faliment?? pentru ca aia fac charge back la tot si joimax ar pierde (a facut un prieten calcul) 2 miliarde de dolari deci direct in pamant asa k nu va facetzi griji k nu baneza decat 5 max playeri pe fiecare server si aceia gold bots

brb dau rr k face fitze pcul.....itzi dau invitatzie dupa pe serverul meu mah :P

back: deci eu joc pe zeus sunt intro guilda super tare cu uniune tare numa k nu e de ro

eu ma intzeleg perfect cu ei vb pe ventrilo (joaca si masa la masterum meu :)) sa vezi ce obraznica e nebunatica :P ) e super tare razi cu ei e fun

dak vrei sa join dai replay ici

Posted

Razvane stiu k arata (New) in dreptul serverelor noi .. eu intrebal pe ce server sa imi sugerati sa joc ... pana acum vad k toti mi-ati zis hera :) speram sa fie si cineva cu guild k sa nu ma simt singur printre staini :crybaby:

Posted

dash...2,4 miliarde? sa fim seriosi .. ia mai fa odata calculul ala.

word ;)

Nu are Wow atata buget :-j... 2,4 mil more than 30% of earth population jeezzzzzzzzzz... should play this game ;;)

O luam logic . WoW = 9 mil jucatori ( ne referim strict la serverul oficial ) 9 mil activi si cam cat plateste un player , 50 $ , pe luna cat vine :-" + reclame si alte produse...

silkroad... wtf :blink:

ps. dash pune mana pe carte habar n-ai sa scrii :-j no offence dude !

Posted

faza cu banul botezilor e vrajeala

atzi vazut ultimul "MASS BOT BAN" ??5 persoane de pe fiecare server si acelea erau gold bot chars. si sa va mai zic cea dak ei ar bana pe cei care au cumparat silk voi stiatzi k ei ar da in faliment?? pentru ca aia fac charge back la tot si joimax ar pierde (a facut un prieten calcul) 2 miliarde de dolari deci direct in pamant asa k nu va facetzi griji k nu baneza decat 5 max playeri pe fiecare server si aceia gold bots

brb dau rr k face fitze pcul.....itzi dau invitatzie dupa pe serverul meu mah :P

back: deci eu joc pe zeus sunt intro guilda super tare cu uniune tare numa k nu e de ro

eu ma intzeleg perfect cu ei vb pe ventrilo (joaca si masa la masterum meu :)) sa vezi ce obraznica e nebunatica :P ) e super tare razi cu ei e fun

dak vrei sa join dai replay ici

A spus ca un prieten a facut calculele...

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...