titir3zul Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 sallz, hai sa va zic ceva urat azi dm am luat un spear la +4 bunicel:D cu 4 mil 500 lam fct la +5!pana acum e bine ma intorc dela sc shi intru in sro shi am vreut sal fac la +-6 max 7 ok incerc ce pl am incercat ooopa+6 cesa fac sal mai cresc la +7 am incercat shi acum momentul culminant il bag lucky steady shi immortal am zis ca mere poate fara astral!am incercat shiiii TAPA :angry1: am pocnit de nervi!cam asa imi facem shi gold din arma shi uite acuma buna de dat la blacksmith ata e semai intampla ziua mea cu ghinion 11 martie 2008 marti!!bafta la voi fara neri doar RELAX shi cand vreti sa faceti ceva rugativa merita DUMNEZEU VA AJUTA MEREU!! :cool2: :comp1:
Gabuz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 dash e un lvl 63 sau 62...nu mai stiu il am de la inceputul neptuneului. oricum.... nu merge sa instalez sro-ul.... imi da faza aia cu legend 2 update..idei cineva...nasolic titirezule.am sters registrii si am dat rebot. nici nu am deschis vreo aplicatie in timp ce cauta setupul ce cauta el. si tot imi da faza cu legend 2 update... as vrea sa ma ajute cineva.
Daddysady Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 asa pateste si un prieten...eu mai demult pateam si am inchis tot si am incercat de cateva ori si a mersprietenul ala isi formateaza calcul acum...te anunt dupa ce termina daca ii merge :P
Gabuz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 am vazut pe forumul oficial ca multi au aceasta probelma (unii si dupa ce au dat format.. sry pt tov. au ) chiar vroiam sa stau vreo 2 zile sa fac niste curst heart .. am facut caracterul la repezeala....
andy009 Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 sallz, hai sa va zic ceva urat azi dm am luat un spear la +4 bunicel:D cu 4 mil 500 lam fct la +5!pana acum e bine ma intorc dela sc shi intru in sro shi am vreut sal fac la +-6 max 7 ok incerc ce pl am incercat ooopa+6 cesa fac sal mai cresc la +7 am incercat shi acum momentul culminant il bag lucky steady shi immortal am zis ca mere poate fara astral!am incercat shiiii TAPA :angry1: am pocnit de nervi!cam asa imi facem shi gold din arma shi uite acuma buna de dat la blacksmith ata e semai intampla ziua mea cu ghinion 11 martie 2008 marti!!bafta la voi fara neri doar RELAX shi cand vreti sa faceti ceva rugativa merita DUMNEZEU VA AJUTA MEREU!! :cool2: :comp1: lol nu poti avea avea imortal fara astral sau invers ca sa pui astral trebuie trebuie sa pui imortal plm nici yo nu stiu bn poate ne ajuta careva ca maine poimaine fac 72 sio vreau sa imi fac arma +7 ce ziceti da filmu asta facut de mn de astazi eram nervos ca nu au banat botii si am zis sa ma razbun http://www.youtube.com/watch?v=x98tpxhsowQ
Gabuz Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 stiam filmul e misto gold butii strica serverul (problema nr1) pana atunci... mai e cineva cu probleme la instal sro?
Piciu_black Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 stiam filmul e misto gold butii strica serverul (problema nr1) pana atunci... mai e cineva cu probleme la instal sro?Cred ca te pot ajuta cu niste sfaturi in privinta instalari jocului... dupa error-ul pe care tii la dat...Eu am avut aceeas problema...si am luat un client mai vechi de sro ..si l-am instalat... apoi i-am dat update si a mers perfect...ideea e sa nu iti iei ultimul client direct...si unu mai vechi si apoi sa ii dai update...la mine a mers ..deci si la tine trebuie sa mearga...INCA insist cu intrebarea : Cine are map cu Saytan lvl 90 unique monster spawing ? sa stiu si eu pe unde sa il astept... multumesc multRespect all
SimplySimple Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 repet rasp poate intelegi :P NU exista atm harta cu spawnurile lui saytan am cautat mult timp pe net...va trebui sa astepti cap 90 si o sa vezi:PPS-inca nu s-a facut public dar f curand vine cap 90 so prepare:Pbtw 80 fire 80 heuksal 50 cold 63 light:Pinca putin pe light si full...ca am zis sa-l duc in 280 mastery sa ramana si pt cap 90...
Piciu_black Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ok... raspunsul nu este foarte plauzibil ...dar totusi nu mii s-ar fii parut imposibil sa fii cunoscut vreun chinezoi (de origine) care sa fii avut harta....eu imi incercam norocu ...chiar si acel gram de noroc..dar se pare ca nu a fost sa fie... oricum mare multumire speedy pt raspuns si pt insistenta Si daca tot veni vorba de cap 90 ..ar fii cazul sa mai ridicam si noi cateva semne de intrebare pe acest subiect...ca e cam boooring faza cu buildu... asta e ..romanu e visator la lvl 80 isi pregateste buildu de pe la lvl 30 ...apoi pe la 40-50-60 da de greu ..baga bot /no dc ..si apoi surpriza ...inspectia mult asteptata si apoi mult prea sfantul BANE adevarat de ce capra vecinului sa de-a mai mult lapte? de ce turci ar buta mai mult? sau ma rog am luat un exemplu aleatoriu unguri etc. etc..sa butam si noi romanasi dintr-o veselie si cat mai mult posibil ...Un lucru e clar...lucrurile care se petrec la joymax nu cred ca se vor schimba niciodata...si ce reiese din asta?faptu ca te invarti ca un co* in caldare....adica il loc sa iti faci acel 5 % exp /day cinstit ...mai bine faci 50% sau lvl up cu bot... te bucuri de lvl 1-2-3 luni in cel mai bun caz...iar apoi vine banu ...Toata chestia asta e valabila pt cei care boteaza si care nu baga bani in joc...dar credeti ca pt cei care baga bani in joc au viata mai buna? neah...Cati dintre cei care baga bani in joc sunt dispusi sa faca o pauza de 1-2-3 luni si sa nu mai bage bani...?oare exista riscu dea fii banat? Raspunsul ? : oo daa! ..bun si oare aceea pauza nu v-a venii ? cu siguranta... doar nu vei juca o viata silkroad...as mai avea multe de spus...dar si asa cred ca unii useri imi sar in cap pt teoria de 2 golzi tinuta...!Respect all
mogul Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gata ieri am folosit no dc :) si NU am primit BAN ! deci joymax ===> gaymax , elusion cu cat tiai vandut contu ?
Mallkor Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Ok... raspunsul nu este foarte plauzibil ...dar totusi nu mii s-ar fii parut imposibil sa fii cunoscut vreun chinezoi (de origine) care sa fii avut harta....eu imi incercam norocu ...chiar si acel gram de noroc..dar se pare ca nu a fost sa fie... oricum mare multumire speedy pt raspuns si pt insistenta Si daca tot veni vorba de cap 90 ..ar fii cazul sa mai ridicam si noi cateva semne de intrebare pe acest subiect...ca e cam boooring faza cu buildu... asta e ..romanu e visator la lvl 80 isi pregateste buildu de pe la lvl 30 ...apoi pe la 40-50-60 da de greu ..baga bot /no dc ..si apoi surpriza ...inspectia mult asteptata si apoi mult prea sfantul BAN E adevarat de ce capra vecinului sa de-a mai mult lapte? de ce turci ar buta mai mult? sau ma rog am luat un exemplu aleatoriu unguri etc. etc..sa butam si noi romanasi dintr-o veselie si cat mai mult posibil ... Un lucru e clar...lucrurile care se petrec la joymax nu cred ca se vor schimba niciodata...si ce reiese din asta?faptu ca te invarti ca un co* in caldare....adica il loc sa iti faci acel 5 % exp /day cinstit ...mai bine faci 50% sau lvl up cu bot... te bucuri de lvl 1-2-3 luni in cel mai bun caz...iar apoi vine banu ... Toata chestia asta e valabila pt cei care boteaza si care nu baga bani in joc...dar credeti ca pt cei care baga bani in joc au viata mai buna? neah... Cati dintre cei care baga bani in joc sunt dispusi sa faca o pauza de 1-2-3 luni si sa nu mai bage bani...?oare exista riscu dea fii banat? Raspunsul ? : oo daa! ..bun si oare aceea pauza nu v-a venii ? cu siguranta... doar nu vei juca o viata silkroad...as mai avea multe de spus...dar si asa cred ca unii useri imi sar in cap pt teoria de 2 golzi tinuta...! Respect all Ce mai faceti domnule Piciu? Mai jucati sro caci auzisem ca te lasa si de aceasta meserie onorabila :) Eu nu prea mai am tp si intru din ce in ce mai rar, caci ma impiedica servul, cursurile si nevasta .........deja se fac 2 sapt de cand am intrat ultima oara :( Daca se baga cap 90 dupa ce dau ban la boti ar cam trebui sa mi vand sun ul.............Transmite salutari tuturor din guilda, pe care cu parere de rau am parasit o, am sperat mult ca vom fi toti sub o umbrela pana la urma, dar am reusit sa realizez ca asta nu se va intampla niciodata............si cel mai rau imi pare ca s a lasat titirez si bishop de sro, mai urmeaza temby si tu si gata cu vechea garda de pe troy :( Respect si mai vb cand ne intalnim :tiphat:
real_shadow Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Daca chiar se da drumul la lvl 90 (desi eu am auzit ca are sa se deschida pe la sfarsitul lui iunie) ar trebui sa`ti vinzi SUN`ul mai repede Mallkor pentru ca dupa update`ul de lvl 90 se vor ieftini ;)Piciule ca sa`ti raspund si tie un pic ... si romanii boteaza de nu se poate ... nu stiu cum e pe server`ul tau dar pe Atena asa e. Si e logic ca turcii sa boteze mai mult tinand cont ca rasa lor - playeri turci - predomina pe sro (muma lor .... )Numa` bine!!! :D
silvestroy Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pici numai din cauza ta se lasa lumea de joc :D...nu mai avem cu cine sa radem :P..zmeule....doar titirez s-a lasat de joc...bishop e inca activ(prin guilda lui Zebrute)...cat despre temby nu cred ca o sa se lase niciodata de joc ...si a facut char nou dak nu stii crossbow cu cleric:P cat despre guilda...cam bate vantul :( Bafta :P
Mallkor Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Pici numai din cauza ta se lasa lumea de joc ...nu mai avem cu cine sa radem ..zmeule....doar titirez s-a lasat de joc...bishop e inca activ(prin guilda lui Zebrute)...cat despre temby nu cred ca o sa se lase niciodata de joc ...si a facut char nou dak nu stii crossbow cu cleric:P cat despre guilda...cam bate vantul Bafta Guilda lui Zebrute e in uniune cu immortality si cu sro, asa ca am vb cu bishop, dar nu mai e cel cu care faceam eu grind ci un prieten de al lui care a dat tot ce era pe bicheon jos si a trecut pe arc........bafta si tie :tiphat:
The Dash Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 dupa cum vam promis ss cu premium pe gold bot :P http://img377.imageshack.us/my.php?image=sro2008031022311246xc4.jpg si mai e ceva, gold bot cu spear +9
SimplySimple Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 LOL +9...omg^^LE:lmao ca-mi place mie rev6:)))) cica ivy e spawned si defapt abia am omorato=)))http://imageshack.ushttp://g.imageshack.us/g.php?h=530&i=sro2008031212510342hh7.jpghttp://imageshack.usdeci o sa rad cat o sa caute aia pe ivy si ea e moarta=))
elusion Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 gabutzala de 13 sau 23 sau cat aveai :Pbtw elusion: nu mai ai ceva pe zeus :P k mai imi trebe vreun mil sa ma fac full sos :Piti pot da un kk ... daca vrei ..gata ieri am folosit no dc :) si NU am primit BAN ! deci joymax ===> gaymax , elusion cu cat tiai vandut contu ?poi tocmai aia spun .. nu mai fac greseala sa dau contu .. ramane ala asa cum e .. nu dau la nimeni ;)
andy009 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 iti pot da un kk ... daca vrei .. poi tocmai aia spun .. nu mai fac greseala sa dau contu .. ramane ala asa cum e .. nu dau la nimeni ;) lol nu inteleg dc incepeti sa cereti caracterele la altii sau banii lui lol
Gabuz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 Cred ca te pot ajuta cu niste sfaturi in privinta instalari jocului... dupa error-ul pe care tii la dat...Eu am avut aceeas problema...si am luat un client mai vechi de sro ..si l-am instalat... apoi i-am dat update si a mers perfect...ideea e sa nu iti iei ultimul client direct...si unu mai vechi si apoi sa ii dai update...la mine a mers ..deci si la tine trebuie sa mearga...INCA insist cu intrebarea : Cine are map cu Saytan lvl 90 unique monster spawing ? sa stiu si eu pe unde sa il astept... multumesc multRespect allare cineva idee de unde pot lua un client mai vechi? al sro?
mogul Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 google cauta , bot hmm ? oare ar putea sta linistit cu wizz la aia de lvl meu sau mai mic cu 1 lvl mob ?
skorpyo93 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 cum faci hybrid 80 :80 balance....cumva 1 STR / 2 inT ?
Gabuz Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 am instalat o versiune veche 1.111 dar tot nu merge. imi da o eroare sa-si faca update... alte idei cineva?am rezolvat.. versiune veche si am pus o versiune noua peste... si vad ca merge si asa. dar acum : pot folosi no cd?
alexxx70 Posted March 12, 2008 Posted March 12, 2008 eu zic ca pentru fiecare build exista unu si mai tare adica oricat de tare te-ai crede exista un build care e mai bun ca tine si invers ... deci ... nu exista unu suprem .. fiecare char isi are nasu pe sro... dupa mine toate sunt egale ... :-j ...de acord man, dar unii vor continua la nesfarsit sa sustina ca ei stiu buildul sau charul suprem... sallz, hai sa va zic ceva urat azi dm am luat un spear la +4 bunicel:D cu 4 mil 500 lam fct la +5!pana acum e bine ma intorc dela sc shi intru in sro shi am vreut sal fac la +-6 max 7 ok incerc ce pl am incercat ooopa+6 cesa fac sal mai cresc la +7 am incercat shi acum momentul culminant il bag lucky steady shi immortal am zis ca mere poate fara astral!am incercat shiiii TAPA :angry1: am pocnit de nervi!cam asa imi facem shi gold din arma shi uite acuma buna de dat la blacksmith ata e semai intampla ziua mea cu ghinion 11 martie 2008 marti!!bafta la voi fara neri doar RELAX shi cand vreti sa faceti ceva rugativa merita DUMNEZEU VA AJUTA MEREU!! :cool2: :comp1: ...hai sa iti zic una si mai urata intamplata mie acu cateva zile...aveam sword +4 ,ii bag in el (pe langa blue-urile pe care le aveaInt, strg...etc...)luchy, steady, immortal si astral si cand sa il fac +6 ii piere luchy, immortal si astral si se face si +4 , nici macar nu a ramas +5 desi dupa afirmatiile Joymax - faptul ca aveam steady pe ea trebuia sa ramana tot +5, - faptul ca aveam luchy pe ea trebuia sa dispara numai luchy iar immortal si astral sa ramana si sa ramana + 5, - faptul ca aveam immortal si astral trebuia sa dispara numai una din aceste 2 si una sa ramana si arma sa ramana tot +5... ...intr-un cuvant tot ce a scris Joymaxul despre alchemy e bullshit, cacat mai pe romaneste(scuze adminilor)deci orice ai baga intr-un item indiferent daca ceea ce bagi e cu real money ori cu gold TOT TE RISTI LA MAXIM....asta e adevarul...crud dar adevarat. pana una alta eu va urez bafta la alchemy si la ce mai aveti nevoie...si cum spunea cineva mai sus...poate doar rugaciunile la Dumnezeu ajuta, ca cele la Joymax sunt pierdere de timp si de cuvinte.... RESPEC"ALL :tiphat: