alexxx70 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ...cu o pagina sau 2 in urma v-am dat siteul in care gasiti toate cifrele de la skilurile chinese in silkroad...m-ar interesa cati mai sunt convinsi acum ca la lvl cap 80 tot lightul e mai tare ca fireul?...si apropo ia uitativa si un pic mai departe la cifrele de la skiluri...asa cam pana pe la lvl cap 100 sau poate mai mult...vreau sa aud pareri pro si contra......pt cei care nu au timp sa caute va scriu eu aici cifrele la care ma refer:1...Fire la mastery 80, lvl cap 80ImbueSoul Fire Force8 79 1612 484 ~ 806 (100%) 178NuksFlame wave-Wide13 80 4414 780 ~ 1300 (300%)Flame wave-Bomb6 80 2540 780 ~ 1300(263%)2...acum LightMastery 80 lvl cap 80Imbue8 79 1612 384 ~ 713 (100%) 178Nuks6 80 3525 728 ~ 1352 (300%) 10m/3...deci light-ul are un singur nuke puternic(mai puternic cu 52 decat fire-ul) dar imbue la light e mai mic cu 93 decat fireul ceea ce conteaza ff mult(ma refer la imbue) iar fireul are de fapt 2 nukuri la fel de puternice ca lightul si imbue mai mare...acum vreau sa aud si de ce lightul e mai puternic decat fire-ul ca pur si simplu sunt atata de batut in cap ca nu inteleg...plus ca unii spuneau ca la un war ceva, un nuker nu prea are timp sa lanseze 2 nukuri si ca e bine sa aiba upgradat Bicheonul...perfect de acord cu asta dar v-ati intrebat de fapt cat timp petreceti la waruri,pvp-uri etc si cat la grind? Si ia uitativa pe acel site si vetzi observa ca intotdeauna la orice lvl fireul e mai tare decat light-ul plus ca ia mai ganditiva si la urmatoarea faza...fireul va mai da si protectie pe magic care e f bun la waruri, pvp-uri si impotriva moobiilor cu magic attack... chiar daca esti atacat de un player pe strg care iti da eminamente damage pe fizic el isi armeaza arma cu imbue care e de fapt tot magic deci ii reduci magicul cu scuturile de la fire si fizicul cu scuturile de la cold rezulta ca primesti damage mai mic decat ar fi normal sa iti dea acel player si asta e valabil si la moobi off course....deci astept sa ma contraziceti...RESPEC"ALL :tiphat:
Daddysady Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Nu a zis nimeni ca imbue-ul de fire nu are damage mai bun dar din moment ce max mastery lev cap e 300(si se spune ca nu o sa creasca) nukerii trebuie sa renunte la un mastery si dupa parerea mea fire-ul e dispensabilOricum nukeul de light e mai bun cu 52 si inca 37% ca cel de fire are doar (+263%)Chiar tu ai zis ca folosesti mai mult nukeuri (desi nu sunt de acord :P) deci pasivul si bufful de phy nu fac o mare diferenta...mai ramane bufful de fire protection care e bun daca faci pvp cu alti nukeri dar eu am sustinut ca buildul 80 light/80cold/80weapon e bun pt nukerii pe spear si la heuskal e seria fanning spear si in alea 15 sec dobori nukeruLightul e bun pt pasiva de mag damage +17% e max daca nu ma insel ;concentration si pasivul cresc dodging rate-ul deci scad damage-ul;wind walk series te scoate din situatii neplacute iar shout-urile sunt bune daca nu ai 1 hit kill la mobi dai nuke+shoutColdul e necesar pt ca iti da super protectie vs buildurile pe str(guard of ice) si snowshieldul e cel mai mishto skill introdus la ultimu update(se stie dc ^_^)
skorpyo93 Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 uitativa la cold...la snow shiled...60 % reduction...asta e bomboana de pe coliva...eu zic ca coldu si lightu vor fi viitoru...am o intrebare de clasa a 4 -a ... la cap 150 ce build o sa preferati ? 150 ARMA +150 FIRE ? eu zic ca pana si buildurile de str vor renunta la fire...150 wep+150 fire e naspa tare...
Guest Dabyja Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 hei care ma ajutati si pe mn cu cv id: subasediu va rog ^:^)^
titir3zul Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Opaaa :D se face curatenie in sro .... INCOMING!!! :) ma reapuc de sro pe vechiul meu char :D:D DAR! cat o sa dureze asta? parca vad ca peste 2-3 luni iara full de clientless bots ^.^ Nu ma deranjeaza TBOT pentru ca fiecare persoana are doar 1 singur char... dar CLIENTLESS BOT la care 1 persoana are 100 de charactere... aiurea :D doar pe astia vreau sa ii baneze pe astia cu clientless pai sa se faca odata decand tot zic poate maine in inspectie "sa dea domnul:P"
Unicul Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 ma voi cum intrati pe server ca mie tot server disconnect due server trafic
Piciu_black Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 Saluty...as avea si eu o cerere ...si anume ...cine are o harta cu punctele de spawing ale lui Saytan lvl 90 unique monster am cautat pe google vreo 2 sapt continuu si tot nu am gasit..poate cunoasteti voi vreun chinezoi care are mapa..... merci mult... Respect all
SimplySimple Posted March 10, 2008 Posted March 10, 2008 din cate stiu doc nu exista...poate doar sa aiba coreenii...
real_shadow Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ma voi cum intrati pe server ca mie tot server disconnect due server trafic Simplu .... ai doua optiuni: 1. Iti cumperi tiket 2. Perseverenta frate...perseverenta
Guest Dabyja Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ba mi s-a blocat charu intr-un gard cumk ies de acolo?
cIoLaN Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 "RECOMMANDED!!!, wait 24 hours after update before using a bot or a nodc client for the programmer to ensure it is secure to use it!" asta scrie pe rev6 chiar e posibil sa iti iei ban dak intri cu b0tzi? :-?
cIoLaN Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Bot=/No d/c client, deci eu il folosesc...haha nici tu nu mai poti juca pana maine :-j
Erhard Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 Daca ai spune ce eroare.... Si o sa joc numai ca sa iti fac tie in ciuda :P
elusion Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ce mai e prin sro? tot aceeasi poveste? ;) mai bine abandonati pana nu e prea tarziu .. like me :)
Daddysady Posted March 11, 2008 Posted March 11, 2008 ..mario online :Ppai deabea s-a facut inspectia si au facut update deci s-a schimbat clientu si aia de pe rev6 zic sa nu fol inca no dc (oricum probabil nu s-a facut inca )...