Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Welcome to the 6th revolution Server Statistics

War with bot!: Finally, Joymax is moving forward with the war with bot. Not knowing if this is true or just another rumor, it wouldn't be smart to bot with your main account to be a bit more safe. It would be recommended to make a secondary account during the war against bot.

For new user, please note this isn't the first time Joymax as warned it user before banning bot. Though last time they where only banning clientless bot. This time, we aren't fully sure of the trigger to detect bot yet.

poate i-a apucat paranghelia pe astia de la joymax ... :))

Posted

...vad ca inca mai sunt discutii cu privire la ce skill three e mai bun sau mai rau pt un nuker...sunt de acord ca fiecare crede ca gaina lui e mai mare, mai grasa si face mai multe oua:P(nici eu nu fac exceptie de la regula, si eu cred la fel :P)...dar ca toata lumea sa fie impacata cu el insusi uite ca postez aici un site cu toate datele pt toate skilurile chineze inclusiv cat mp sau hp consuma sau adauga fiecare si inclusiv cate sp-uri ai nevoie pt fiecare buff in parte si asta pana la bufurile pt lvl cap 120.

Asa ca acum cred ca discutiile voastre pe tema nuker vor fi mai...informate...

Pagina mea web

RESPEC"ALL :tiphat:

Guest Dabyja
Posted

hei va rog ^:^)^ spuneti-mi si mie cum sa iau serverul acesta privat( nu prea inteleg si nu ma pricep prea bine :-?? ) ca cele din joc sunt full mereu id: subasediu

Posted

nu o sa baneze nimic ;) , niciodata , mai ales botii platiti ... , numa sa ne fie frica ca sa nu mai botam scrie acolo , si crez ca ar bana pe cineva care cumpara 200-300 silk pe luna ? nu cred

Guest Mast3Rs
Posted

nu o sa baneze nimic wink.gif , niciodata , mai ales botii platiti ... , numa sa ne fie frica ca sa nu mai botam scrie acolo , si crez ca ar bana pe cineva care cumpara 200-300 silk pe luna ? nu cred

Corect. Noi le dam painea de zi cu zi

Guest Dabyja
Posted

mah cum faceti de intrati? pe ce server intrati? la ce ora? ca eu daca intru 1 data pe zii sunt barosan :banghead:

Posted

ROFL .... 5 sec .... baftosule mancate`ar jalea :D ... si la mine dureaza ceva minute pana la conectare ... spun minute pentru ca daca nu ma conectez in maxim 10 min o las balta si incerc in alta zi ... Atena e full tot timpul ... si oricum e plictisitor in draci ... am gap 8 acum si imbatranesc pana fac lvl ... iar la pvp mi`o cam fur din cand in cand ... plus ca sunt cam micut pentru serverul asta...doar 62 :(

In plus m`am hotarat demult sa nu bag bani in jocul ca asta ...

Posted

ROFL .... 5 sec .... baftosule mancate`ar jalea :D ... si la mine dureaza ceva minute pana la conectare ... spun minute pentru ca daca nu ma conectez in maxim 10 min o las balta si incerc in alta zi ... Atena e full tot timpul ... si oricum e plictisitor in draci ... am gap 8 acum si imbatranesc pana fac lvl ... iar la pvp mi`o cam fur din cand in cand ... plus ca sunt cam micut pentru serverul asta...doar 62 :(

In plus m`am hotarat demult sa nu bag bani in jocul ca asta ...

asa ziceam si yo dar 1m si ceva pe luna nu e mult sau 400 de mii (lei vechi) 31 de zile de bot chiar ca nu e mult si nu ai treaba 30 de zile

altii baga banii in prostie sa isi fac set sosun +7 pana la urma sfarsesc fara caracter

Posted

Nu e mult ... si nu e vorba ca nu`mi permit :D ... dar exista o chestie ... odata ce ai bagat primii bani ai sa bagi continuu ... poate la voi nu e asa dar in mod sigur asa va fi la mine :) ... dar de ce sa bag bani intr`un joc unde ma laghez (nu e vorba de conexiune ... am net de la RTC banda de 4 mega) + eu nu folosesc bot ... nu vreau ... vreau sa joc eu nu calculatorul.

Posted

Opaaa :D se face curatenie in sro :-> .... INCOMING!!! :) ma reapuc de sro pe vechiul meu char :D:D

DAR! cat o sa dureze asta? parca vad ca peste 2-3 luni iara full de clientless bots ^.^

Nu ma deranjeaza TBOT pentru ca fiecare persoana are doar 1 singur char... dar CLIENTLESS BOT la care 1 persoana are 100 de charactere... aiurea :D doar pe astia vreau sa ii baneze pe astia cu clientless :|

Posted

a vazut undeva(si cu ss) k gold botzii au inceput sa isi ia premium sa nu fie banatzi.....deci e de rau :P dak si astia care nu baga nici un ban cumpara premium

Posted

a vazut undeva(si cu ss) k gold botzii au inceput sa isi ia premium sa nu fie banatzi.....deci e de rau :P dak si astia care nu baga nici un ban cumpara premium

:)) pune ss sa le vedem

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...