Uscat Posted March 8, 2008 Posted March 8, 2008 bleaky nu intrii pe alexander in guildu uniro is numa romani 50+ yo inca mai am de tras pana acolo am 41:Pda ce set full sosun ai titirezule au au uite aici ji mai invatza;) http://www.rev6.com/player.asp?id=197212 nu ca aj avea eu mare set da plm macar aja oleak
mogul Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 si nukurile de la fire nu is mai bune ca si la light si cold ?
BillyTalent Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 nu stie nimeni cand se vor bana boti( :cool2: )....nu vad nici o data precisa pe site-ul oficial
The Dash Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci sa va zic ce build am eu la nuker (desigur k ink il cresc :P)Deci sa incepem:Prima data incepem cu bicheon (nu cred k mai trebuie sa explic dc dar tot va zic). Nukerul ar fi de preferat sa foloseasca s/s pentru ca are defensiva in plus si block ratio ceea ce te poate salva chiar si de la 9999999999999dmg ceea ce oleak de voatza in plus (heuksal) nu te poate salva.Deci la bicheon bagi pana la lvl 80 si bagam in urmatoarele schiluri:in chainuribagati in prima carte a doua a 4a si ultima (doar atat, dar daca avetzi prea multe spuri bagati si in celalate) restul sunt optionale.Urmatoarea serie este este castel shild. La aceasta serie bagati numai prima carte si a 3a. Celalte nu prea se folosesc plus k nu ai timp sa activezi atatea lucruri in plus cand te bati si block ratio in plus ala nuti garanteaza ca vei da block.Urmatoarea serie este cea cu KD (knock down), aici maximizati tot pentru ca e foarte important acest skill si itzi poate salva si viatza in unele cazuri.Urmatoarea carte este Stabul, si aici maximizazi tot pentru mai mult dmg cand datzi in el cand e jos.Si ultima serie de la bicheon este pasiva. Max desigurAcuma continuam cu lightning si desigur bagatzi pana la lvl 80:aici bagatzi la absolut tot la max, e destul de normal cand e si principalul "element" cu care ataci. Plus ca totul este folositur.SA vorbim despre cold si desigur bagatzi pana la lvl 80:Aici vom baga urmatoarele serii:prima data bagatzi buful care incepe cu prima carete weak gard of ice si continuatzi pana la maxim.Dupa si CEL MAI IMPORTANT SKILL DE LA COLD Snow shild series. In aceasta serie maximizatzi. Aceast skill va va salva viatza de foarte multe ori in silkroad de la lvl 20 pana la lvl 80.Desigur bagatzi si nukul (mai mult optzional ultima carte) bagatzi la inceput pentru ca va trebuie sa avetzi 2 nukuri. DEci maximizatzi prima carte si a 2a si cum ziceam optzional a 3a.Pentru restul de 60 mastery points(da stiu ca ar trebui sa ma pregatesc pentru cap 90 dar pana atunci cine stie cat mai dureaza :P) eu miam ales heuksal pentru urmatoarele serii:Prima data va fi soul spear series si bagatz cat putetzi (cea mai super faza e ca apucatzi sa bagatzi in soul spear sould (skilul meu preferat :P) cea ce se poate baga de la lvl 58 heuksal)a doua serie este gost spear ceea ce va poate ajuta sa supravietzuitzi.Desigur ultima serie este pasiva.Deci la lvl 80 full farm (va trebuie 525000sp) va iesi asa80 bicheon 80 lightning 80 cold 60 heuksalDesigur pentru acest build sa fie eficient trebuie sa stapanitzi wepon swapul (schimbarile de arma dintre s/s si spera si invers)Cam atata pentru azi.Sper ca vam ajutatGL ALL!!
skorpyo93 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci sa va zic ce build am eu la nuker (desigur k ink il cresc :P)Deci sa incepem:Prima data incepem cu bicheon (nu cred k mai trebuie sa explic dc dar tot va zic). Nukerul ar fi de preferat sa foloseasca s/s pentru ca are defensiva in plus si block ratio ceea ce te poate salva chiar si de la 9999999999999dmg ceea ce oleak de voatza in plus (heuksal) nu te poate salva.Deci la bicheon bagi pana la lvl 80 si bagam in urmatoarele schiluri:in chainuribagati in prima carte a doua a 4a si ultima (doar atat, dar daca avetzi prea multe spuri bagati si in celalate) restul sunt optionale.Urmatoarea serie este este castel shild. La aceasta serie bagati numai prima carte si a 3a. Celalte nu prea se folosesc plus k nu ai timp sa activezi atatea lucruri in plus cand te bati si block ratio in plus ala nuti garanteaza ca vei da block.Urmatoarea serie este cea cu KD (knock down), aici maximizati tot pentru ca e foarte important acest skill si itzi poate salva si viatza in unele cazuri.Urmatoarea carte este Stabul, si aici maximizazi tot pentru mai mult dmg cand datzi in el cand e jos.Si ultima serie de la bicheon este pasiva. Max desigurAcuma continuam cu lightning si desigur bagatzi pana la lvl 80:aici bagatzi la absolut tot la max, e destul de normal cand e si principalul "element" cu care ataci. Plus ca totul este folositur.SA vorbim despre cold si desigur bagatzi pana la lvl 80:Aici vom baga urmatoarele serii:prima data bagatzi buful care incepe cu prima carete weak gard of ice si continuatzi pana la maxim.Dupa si CEL MAI IMPORTANT SKILL DE LA COLD Snow shild series. In aceasta serie maximizatzi. Aceast skill va va salva viatza de foarte multe ori in silkroad de la lvl 20 pana la lvl 80.Desigur bagatzi si nukul (mai mult optzional ultima carte) bagatzi la inceput pentru ca va trebuie sa avetzi 2 nukuri. DEci maximizatzi prima carte si a 2a si cum ziceam optzional a 3a.Pentru restul de 60 mastery points(da stiu ca ar trebui sa ma pregatesc pentru cap 90 dar pana atunci cine stie cat mai dureaza :P) eu miam ales heuksal pentru urmatoarele serii:Prima data va fi soul spear series si bagatz cat putetzi (cea mai super faza e ca apucatzi sa bagatzi in soul spear sould (skilul meu preferat :P) cea ce se poate baga de la lvl 58 heuksal)a doua serie este gost spear ceea ce va poate ajuta sa supravietzuitzi.Desigur ultima serie este pasiva.Deci la lvl 80 full farm (va trebuie 525000sp) va iesi asa80 bicheon 80 lightning 80 cold 60 heuksalDesigur pentru acest build sa fie eficient trebuie sa stapanitzi wepon swapul (schimbarile de arma dintre s/s si spera si invers)Cam atata pentru azi.Sper ca vam ajutatGL ALL!!bun buildu asta...bravos :P
andy009 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci sa va zic ce build am eu la nuker (desigur k ink il cresc :P) Deci sa incepem: Prima data incepem cu bicheon (nu cred k mai trebuie sa explic dc dar tot va zic). Nukerul ar fi de preferat sa foloseasca s/s pentru ca are defensiva in plus si block ratio ceea ce te poate salva chiar si de la 9999999999999dmg ceea ce oleak de voatza in plus (heuksal) nu te poate salva. Deci la bicheon bagi pana la lvl 80 si bagam in urmatoarele schiluri: in chainuribagati in prima carte a doua a 4a si ultima (doar atat, dar daca avetzi prea multe spuri bagati si in celalate) restul sunt optionale. Urmatoarea serie este este castel shild. La aceasta serie bagati numai prima carte si a 3a. Celalte nu prea se folosesc plus k nu ai timp sa activezi atatea lucruri in plus cand te bati si block ratio in plus ala nuti garanteaza ca vei da block. Urmatoarea serie este cea cu KD (knock down), aici maximizati tot pentru ca e foarte important acest skill si itzi poate salva si viatza in unele cazuri. Urmatoarea carte este Stabul, si aici maximizazi tot pentru mai mult dmg cand datzi in el cand e jos. Si ultima serie de la bicheon este pasiva. Max desigur Acuma continuam cu lightning si desigur bagatzi pana la lvl 80: aici bagatzi la absolut tot la max, e destul de normal cand e si principalul "element" cu care ataci. Plus ca totul este folositur. SA vorbim despre cold si desigur bagatzi pana la lvl 80: Aici vom baga urmatoarele serii: prima data bagatzi buful care incepe cu prima carete weak gard of ice si continuatzi pana la maxim. Dupa si CEL MAI IMPORTANT SKILL DE LA COLD Snow shild series. In aceasta serie maximizatzi. Aceast skill va va salva viatza de foarte multe ori in silkroad de la lvl 20 pana la lvl 80. Desigur bagatzi si nukul (mai mult optzional ultima carte) bagatzi la inceput pentru ca va trebuie sa avetzi 2 nukuri. DEci maximizatzi prima carte si a 2a si cum ziceam optzional a 3a. Pentru restul de 60 mastery points(da stiu ca ar trebui sa ma pregatesc pentru cap 90 dar pana atunci cine stie cat mai dureaza :P) eu miam ales heuksal pentru urmatoarele serii: Prima data va fi soul spear series si bagatz cat putetzi (cea mai super faza e ca apucatzi sa bagatzi in soul spear sould (skilul meu preferat :P) cea ce se poate baga de la lvl 58 heuksal) a doua serie este gost spear ceea ce va poate ajuta sa supravietzuitzi. Desigur ultima serie este pasiva. Deci la lvl 80 full farm (va trebuie 525000sp) va iesi asa 80 bicheon 80 lightning 80 cold 60 heuksal Desigur pentru acest build sa fie eficient trebuie sa stapanitzi wepon swapul (schimbarile de arma dintre s/s si spera si invers) Cam atata pentru azi. Sper ca vam ajutat GL ALL!! pentru s/s lvl 80 cold? o prostie foarte mare snow shieeld pentru s/s? ala de 60 atat ala de 80 iti da doar cu 10% absorption si nu ai nevoire dc ai s/s daca erai spear aveai nevoie castel shield? iron wall e mult mai bun vs rogue chain? pentru bichemon nu se merita sa faci lvl 80 77 e mult mai bn sau 73 daca esti hibirid int se merita sa le faci 80 eu stiu mai bn ca le-am avut si leam scos o sa le bag iara dar pelea de la heuskal 7:1 e cel mai potrivit pentru spear
skorpyo93 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 pentru s/s lvl 80 cold? o prostie foarte mare snow shieeld pentru s/s? ala de 60 atat ala de 80 iti da doar cu 10% absorption si nu ai nevoire dc ai s/s daca erai spear aveai nevoie castel shield? iron wall e mult mai bun vs rogue chain? pentru bichemon nu se merita sa faci lvl 80 77 e mult mai bn sau 73 daca nu esti hibrid int are nevoie doar de kd eu stiu mai bn ca leam avut si leam scos o sa le bag iara dar pelea de la heuskal 7:1 e cel mai potrivit pentru spear 10% la suta aia de snow shield ajuta foarte mult...sa zicem k cineva iti face damage 10.ooo.Dak ai snow shild cu 30% tu vei incasa doar 7ooo dmg.Totusi dak ai 40% primesti doar 6ooo dmg.Si gandestete ca esti nuker si fiecare mie de hp conteaza
Bleaky Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 deci sa va zic ce build am eu la nuker (desigur k ink il cresc :P)Deci sa incepem:Prima data incepem cu bicheon (nu cred k mai trebuie sa explic dc dar tot va zic). Nukerul ar fi de preferat sa foloseasca s/s pentru ca are defensiva in plus si block ratio ceea ce te poate salva chiar si de la 9999999999999dmg ceea ce oleak de voatza in plus (heuksal) nu te poate salva.Deci la bicheon bagi pana la lvl 80 si bagam in urmatoarele schiluri:in chainuribagati in prima carte a doua a 4a si ultima (doar atat, dar daca avetzi prea multe spuri bagati si in celalate) restul sunt optionale.Urmatoarea serie este este castel shild. La aceasta serie bagati numai prima carte si a 3a. Celalte nu prea se folosesc plus k nu ai timp sa activezi atatea lucruri in plus cand te bati si block ratio in plus ala nuti garanteaza ca vei da block.Urmatoarea serie este cea cu KD (knock down), aici maximizati tot pentru ca e foarte important acest skill si itzi poate salva si viatza in unele cazuri.Urmatoarea carte este Stabul, si aici maximizazi tot pentru mai mult dmg cand datzi in el cand e jos.Si ultima serie de la bicheon este pasiva. Max desigurAcuma continuam cu lightning si desigur bagatzi pana la lvl 80:aici bagatzi la absolut tot la max, e destul de normal cand e si principalul "element" cu care ataci. Plus ca totul este folositur.SA vorbim despre cold si desigur bagatzi pana la lvl 80:Aici vom baga urmatoarele serii:prima data bagatzi buful care incepe cu prima carete weak gard of ice si continuatzi pana la maxim.Dupa si CEL MAI IMPORTANT SKILL DE LA COLD Snow shild series. In aceasta serie maximizatzi. Aceast skill va va salva viatza de foarte multe ori in silkroad de la lvl 20 pana la lvl 80.Desigur bagatzi si nukul (mai mult optzional ultima carte) bagatzi la inceput pentru ca va trebuie sa avetzi 2 nukuri. DEci maximizatzi prima carte si a 2a si cum ziceam optzional a 3a.Pentru restul de 60 mastery points(da stiu ca ar trebui sa ma pregatesc pentru cap 90 dar pana atunci cine stie cat mai dureaza :P) eu miam ales heuksal pentru urmatoarele serii:Prima data va fi soul spear series si bagatz cat putetzi (cea mai super faza e ca apucatzi sa bagatzi in soul spear sould (skilul meu preferat :P) cea ce se poate baga de la lvl 58 heuksal)a doua serie este gost spear ceea ce va poate ajuta sa supravietzuitzi.Desigur ultima serie este pasiva.Deci la lvl 80 full farm (va trebuie 525000sp) va iesi asa80 bicheon 80 lightning 80 cold 60 heuksalDesigur pentru acest build sa fie eficient trebuie sa stapanitzi wepon swapul (schimbarile de arma dintre s/s si spera si invers)Cam atata pentru azi.Sper ca vam ajutatGL ALL!!fain buildul....crek o sal urmez dar am o problema...am bagat la fire de lvl 11...potsal repar cumva?atunci la heuksal pot sa pun numai 49...oare merge asa?da lasa ca fac q ala e la lvl 20 si fac potiuni simi sters masteryu de foc :)
andy009 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 10% la suta aia de snow shield ajuta foarte mult...sa zicem k cineva iti face damage 10.ooo.Dak ai snow shild cu 30% tu vei incasa doar 7ooo dmg.Totusi dak ai 40% primesti doar 6ooo dmg.Si gandestete ca esti nuker si fiecare mie de hp conteazae o prostie mar sa faci 80 cold 80 light pentru s/s dmg pixu poate fire 80 si 80 cold ealtceva dar ce a spus thedash e nimik 68 cold 80 fire 80 light si 77 bichemon e altceva
skorpyo93 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 e o prostie mar sa faci 80 cold 80 light pentru s/s dmg pixu poate fire 80 si 80 cold ealtceva dar ce a spus thedash e nimik 68 cold 80 fire 80 light si 77 bichemon e altcevadc 80 fire ?...la ce ajuta fire asta la pvp..ca nu dai cu 100 de nukuri...magic defense ai...plm..mai bine ar suna 80 FORCE!!!! 80 LIGHT 80 BICHEON si 60 COLD...sincer sa fiu builda asta e mai bun decat polologhia aia cu 68 cold si 77 bicheon...iar la buildu asta cu force ai vital spoturile si o sa fii k un warlock in varianta chinezeasca...
mogul Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 e o prostie mar sa faci 80 cold 80 light pentru s/s dmg pixu poate fire 80 si 80 cold ealtceva dar ce a spus thedash e nimik 68 cold 80 fire 80 light si 77 bichemon e altcevaeu zic ca fire owns all
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 Vand arcas pe rome:- Level : 75, gap 2, 40.000 SP- Iteme : Arc 72+7 full blue, set +4+5 full blue- Item-mall : Devil wings, hallowen costume, Premium, Rabbit- Ilegal : Bot (inca vreo 18 zile) - Tbot- Job : Hunter- Pentru cei interesati : Datimi mesaj privat pe forum cu ID-ul vostru, iar eu o sa va contactez ! Multumesc!Poze mai jos :http://img3.imagebanana.com/img/rko11kbf/1.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/wxsb9jhw/2.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/kve6ljhw/3.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/s3h0tgq/4.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/xiuocs2i/5.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/9oa6qkcg/6.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/gt81qxu9/7.jpghttp://img3.imagebanana.com/img/1bnkyq4/8.jpgMultumesc.
mogul Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 lol bot ... , ban nu cred ca o sa primesti ai silk :) , ce srv ?
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 1. citeste mai bine pls , scrie vand char pe ROME2. Cum sa nu am silk daca am premium, rabbit , devil wings si hallowen costume
mogul Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 poi zile pretu la astea ca poate careva ... (eu nu is :) )
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 daca vrea cineva, sa imi dea mesaj privat pe forum cu ID-ul lui si pretul il discutam pe messenger
Daddysady Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hmm masters...tie frica de ban si dinaia vinzi charu ?:P:P
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 hm.. ti se pare, ce idei ai si tu... nu mie frica de ban, ca la cati bani am bagat eu in silku ala nu o sami dea ei ban... Ma las de silk si am nevoie de bani sa imi iau masina, strang si eu cat si de unde pot :)Edit: am zis sa postez aici pe linkmania pentru ca am vazut ca sunt multi care nau trecut de 60 niciodata...
andy009 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 si thedash zicea ca nu se cumpara tbot si te scameaza eia )
mogul Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 master nu trebuia sa zici ca foloseai bot ... PS : ma reapuc pe pluto ca bine zice lumea ca pe xian nu poti face linistit un job la +50 (full sosun altii)
The Dash Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 unde am zis k te scameaza aia?? dovezi plschiar numi amintesc....u ai ziso mah retard k tea hekuit adminul de la gamersplanet cu tbot crack doamnesi eu am fol tbot dar nam fost hekuit in viatza mea si nici banatdar eu prefer softmod :P de aia vreau sami iau card acuma :PBafta all si ms pt feedbakurile de la tut
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 si thedash zicea ca nu se cumpara tbot si te scameaza eiaInvata sa vorbesti romanestemaster nu trebuia sa zici ca foloseai bot ...FOLOSESC BOT FOLOSESC BOT FOLOSESC BOTMultumit ?De ce ar trebui sa imi fie frica daca am zis ca folosesc bot ?
Daddysady Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 se referea ca nu trebuia sa spui ca fol bot pt ca posibilii cumparatori sa nu se sperie de ban sai pana mea :Pam intrebat de ban ca ma gandeam ca u stii ceva ce nu stim noi :P
andy009 Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 unde am zis k te scameaza aia?? dovezi pls chiar numi amintesc....u ai ziso mah retard k tea hekuit adminul de la gamersplanet cu tbot crack doamne si eu am fol tbot dar nam fost hekuit in viatza mea si nici banat dar eu prefer softmod :P de aia vreau sami iau card acuma :P Bafta all si ms pt feedbakurile de la tut lol ai zis ca prieteni de ai tai au fost scamati cu bani reali cand au incercat sa cumpere tbot retardule si crack nu cred ca mai este www.bot258.com originalu si cred ca e mai bun decat softmod Mast3Rs:asa este multi de aici nu au trecut de lvl 60 dar se dau mari jucatori (thedash)
Guest Mast3Rs Posted March 9, 2008 Posted March 9, 2008 am intrebat de ban ca ma gandeam ca u stii ceva ce nu stim noiDa, stiu ca e mare abureala ca de obicei ... Fuck joymax !