FearNone Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 din mesajul tau am dedus ca : -te duci la mamicuta sa ii ceri bani sa donezi )) -eu am o viata , chiar nu imi pierd timpul cu jocuri gen sro.. m-am lasat de sro de ceva timp -daca tu esti atat de praf incat nu poti sa faci legatura intre 3 mesaje anterioare , nu e problema mea , mai treci si pe la gradinita , se invata lucruri interesante. Eu ma refeream la faptul ca ai spus ca atunci cand treci prin toate lvl esti un adevarat sro - player , tu asta te crezi , insa nu e adevarat, tu doar ai facut lvl pana la 30 , dupa care botu a facut restul... in concluzie : nu te mai crede "godlike"
Abiku Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 andy asta care trimitea massuri pe mess ca se sinucide ca nu ii merge l2 ? si dispera ? asta e no-lifer ba baieti joaca 24/24
SimplySimple Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 hmmm concluzia mea...neinteresant...iar flame gasiti si voi alt subiect de discutie...andy fa un filmulet sa terminam odata cu subiectu asta si gata....ms..
mogul Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 iam dat fraps si puteam sa pun pariu ca nu merge lui ... ps : si un rogue de lvl tau sau un 1h warrior ?care folosesc vigor ? ce zici ?
Numitu Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 deci mi-am luat lup am si eu cateva intrebari:1.Ce se intampla daca imi moare lupul dispare?2.Este recomandat sa ma duc cu un lup de lvl 1 la monstrii de lvl 27?3.Ce fel de potiuni trebuie sa ii cumpar?4.Cum ii dau nume lupului?
andy009 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 andy asta care trimitea massuri pe mess ca se sinucide ca nu ii merge l2 ? si dispera ? asta e no-lifer ba baieti joaca 24/24 l2?) vorbim de silkroad ai uitat? botu face doar grind ....alchemy pvp etc le face tot botu? nu cred estea le invat eu sro prostie? pai decat sa imi pierd timpuri prin baruri etc sa ajung prin spitale mai bn stau acasa si pun botu abiku ai dovezi ? pentru ce ai spus tu? mogule numai spun ca stie toata lumea am spus ca frapsu merge dar cand ii dau sa filmeze e un lag infernal si numai vad nimik Sp33dy o sa fac bro un film dar sa cumpar fraps sau game cam (trebuie sa platesc si pentru asta lol)ca elea free sunt prastie termiantio cu botu etc majoritatea care au lvl 80 de aici au botat asta inseamna ca suntem noobi?
PartitiaN Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 deci mi-am luat lup am si eu cateva intrebari:1.Ce se intampla daca imi moare lupul dispare?2.Este recomandat sa ma duc cu un lup de lvl 1 la monstrii de lvl 27?3.Ce fel de potiuni trebuie sa ii cumpar?4.Cum ii dau nume lupului?Pai sa le luam pe rand:1. daca moare lupul, nu dispare de tot, il gasesti in inventory , si cand pui mousul pe el iti apare "Dead", adica mort, si pt a-l invia trebuie sa mergi la Stable Keeper, (ala cu caii) si cumperi cu 50 000 o iarba sa ii zicem, care are imaginea unei plante, clic dreapta pe planta, si apoi clic stanga pe Lup, 2. daca mergi la monstrii de lv 27 cu un Lup de lv 1, ai grija sa nu moara, el face lv repede daca este mai mic ca tine (si daca este de nivelul tau va face lvl mai repede), de aceea la monstrii mai mari alege pt inceput sa nu te bagi unde sunt multi deorece o sa iti omoare Lupu, cand va ajunge de lvl tau va fii muult mai usor, 3.pt inceput cumpara-i potiuni de viatza, le gasesti la Stable Keeper, si au forma unor cufere, si sunt de 3 felui, small, medium xlarge, pt inceput small cred ca e de ajuns, Tot de acolo poti sa cumperi niste sticlutze Galbene, alea sunt hrana Lupului, pt inceput nu vei avea nevoie de foarte multe deoarece Lupul tau v aface lvl repede, dar mai incolo (Lvl 30 sa zicem) el va avea nevoie de Potion-urile alea, 4. Daca dai clic pe Informatiile cainelui, ai acolo optiune Setings, ai un spatiu liber, unde poti sa iti numesti cainele, Spor si sper sa te descurci.
andy009 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 am gasit hyper cam 2 :D grafica e putin cam nasoala dar merge sa le arat la niste noobi cum bat rogue duminica cel tarziu e gata sper sa gasesc playeri
SimplySimple Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cand ai wolfu sumonat apesi insert si sus scrie no name create name...dai clik pe aia si ii pui numele...
iLoveCalifornia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cand ai wolfu sumonat apesi insert si sus scrie no name create name...dai clik pe aia si ii pui numele...Speedy pt emulatorul ala trebuie client euro ?sau merge si pe o ver. mai veche ( fara euro update )
SimplySimple Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Speedy pt emulatorul ala trebuie client euro ?sau merge si pe o ver. mai veche ( fara euro update )cand iei dp gamerz iti da in srvb si sro_client_emu sau ceva de genu aia bagi in folderu cu silkroadu....o poi acolo nub stergi si nu inlocuiesti sro_clientu tau.Btw am aflat si codu de lord:))http://imageshack.us
iLoveCalifornia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 cand iei dp gamerz iti da in srvb si sro_client_emu sau ceva de genu aia bagi in folderu cu silkroadu....o poi acolo nub stergi si nu inlocuiesti sro_clientu tau. Btw am aflat si codu de lord:)) http://imageshack.us DA am inteles dar cand intru in luncherul lor imi da eroare folosesc private sro client
SimplySimple Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 iti trebe silkroad originalde la joymax...pe ala merge...si sper ca ai urmat guide-ul video pe care l-am postat acu 1-2 pag....ca daca ai incercat sa intri fara sa dai drumu la server logic ca da eroare:))
Daddysady Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 mobii normali se spawneaza singuri? sau tot asa trebe sa stii codu :0 trade merge sa faci ?
mogul Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 lol giant mangyang arata fain , CINE E PE XIANN inafara de vinator ... ?
iLoveCalifornia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Speedy am facut intocmai ce trebuia... intru in luncher se incarca gameguardu si pe urma imi da eroare , imi apare un chenar cu datele PCului.ps. nu am dat update...am lasat clientu asa cum l-am dld , need some help :(http://aycu34.webshots.com/image/45553/200...58910270_rs.jpg
Bleaky Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 ma ajutat va rog? la buildul 7:1 cu punctele ce le da cand faci lvl up...cum vine 7:1 pun 7 puncte la int si porma adaug 1 la str si porma iara 7 la int si 1 la str???
alexxx70 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 Vand 7 iteme de 72 pe greece pm me cu oferte...zi-mi si mie ce iteme si ce ai pe ele...m-ar interesa protector female doar...si sa fie macar +3 cu strg si int pe ele,setul meu e f bun dar mai vreau unul pt un amic, sau lasa-mi mesaj la ralexandru33@yahoo.com ori pm in joc LADRAQU(pe Greece of course).Bafta. :tiphat:
alexxx70 Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 imi ziceti un build bun pentru nuker pe spear? si imbue :-?...tzil zic pe al meu desi parca vad ca multi nu au sa fie de acord dar din mai multe contraziceri ale acestui post ai sa alegi si tu ce crezi ca iti convine:-Fire principal,cold secundar, light pe locul 3(pt ca oricum ai nevoie si de light), ca imbue fire-Ca nuker iti trebuie f mult farming, pui punctele numai si numai la Int, set klumea cel putin +3 daca nu SOx-uri si arma tot la fel cat mai buna posibil,asta insemnand sa faci si alchemy la greuceanu pe tot parcursul levelelor pt orice item de pe tine(dar bineinteles ca asta {alchemya} o sa inceapa undeva pe la lvl 20-25 in sus cand va dura mai mult sa faci un lvl si nu atunci cand faci lvl in 5 min).-De la cold fol doar pasiva si scuturile nu si nukurile pt ca sunt f slabe comparativ cu fire deci daca iei nukurile pe cold bagi sp-uri pur si simplu degeaba.-De la fire fol doar imbue, nukuri si scuturile si atata, fara firewaluri, descoperiri de charuri ascunse si fara pasiva ca n-ai nevoie de damage fizic.-De la light fol doar speed, pasiva merg si nukurile si attackul pe magic...poti sa iei si lion shoot-urile pt ca ai sa intalnesti f multi moobi pe care ai sa ii omori dintr-un nuke plus o lovitura si cum nukerul trage de la distanta, acea ultima si finala lovitura e bine sa fie un lion shoot pt ca e la distanta si rapida in acelasi timp, mai rapida ca lovitura de distanta ca orice alta lovitura din skilurile chinese.-De asemenea iti mai recomand sa ai tot timpul la tine si spearul si sword+shield, de multe ori s-ar putea sa ai nevoie de ele, se pot ivi ocazii in care daca nu te bati la un war sau un job deci unde cel putin teoretic iti trebuie protectie mai mare(iar la fire ai protectie magica pe scut)e posibil sa sara mai multi moobi pe tine din care unul sau mai multi sa fie party mooby ori un giaint party si alti moobi....etc...ma rog,chestii pe aceasta tema...intelegi sper...-Ca arma iti recomand sa alegi Matery-ul de la bicheon....la alte neclaritati iti raspund in functie de data cand mai intru pe net...nu intru in fiecare zi...nu mai joc ca pe timpuri cand eran in tara...si apropo de addicted guys ca am vazut un pic mai in urma niste discutii pe tema : ii inteleg perfect pe cei care intra zilnic in acest joc si stau cat mai mult posibil, am fost si eu asa, am avut zile cand jucam si 30-40-45 de ore non-stop si nu o sgura data mi s-a intamplat asta...dar totusi pot sa spun sincer ca acum ma bucur mult mai mult cand intru in joc o data la 2-3-4 zile si stau 2-3-4 ore si apoi iar mai trec ceva zile pana intru iar...parca altfel simt jocul...stiu, multi or sa zica : Da man dar tie iti convine ai lvl maxim , char bun ce-tzi pasa??...ok... de acord cu acest motiv...dar va recomand urmatoarele,...faceti char lvl maxim cat mai rpd(fie cu bot fie fara) si apoi intrati rar, pt ca o sa vedeti abia atunci la ce sens ma refer cand zic ca e mai bine mai rar.Asa ca va urez bafta la ce aveti nevoie|(inclusiv in real life) si spor la lvle guys...RESPEC"ALL :tiphat: P.S.Daca va apucati sa contraziceti ceva din afirmatiile si sfaturile de mai sus incercati sa o faceti intr-un limbaj civilizat si cu argumente logice ca nu-i suparare unde sunt discutii amicale si nu din cele neandertaliene.Bye til next time. ^:^)^
SimplySimple Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 deci...1 in folderu cu silkroad copiezi doar sro_client_emu...restu le tii pe desktop in folderu srvb...apoi....deci deschizi cu visual basic dai drumu la server sa fie online ...si fi atent ca in folderu ai accounts...cu ini...daca ai luat dp gamerz...intri cu espada...acc:espada pw:lol....ar trebui sa-ti mearga asa:P ah si sper ca in C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts ai scris:127.0.0.1 gwgt1.joymax.com127.0.0.1 gwgt2.joymax.com
iLoveCalifornia Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 deci...1 in folderu cu silkroad copiezi doar sro_client_emu...restu le tii pe desktop in folderu srvb... apoi....deci deschizi cu visual basic dai drumu la server sa fie online ...si fi atent ca in folderu ai accounts...cu ini...daca ai luat dp gamerz...intri cu espada...acc:espada pw:lol....ar trebui sa-ti mearga asa:P ah si sper ca in C:/WINDOWS/system32/drivers/etc/hosts ai scris: 127.0.0.1 gwgt1.joymax.com 127.0.0.1 gwgt2.joymax.com da , am deschis eu serveru dar cred ca n-am intrat unde trebuie zi-mi tu ce deschis cu vb ce fisier? le: iarasi aceasi problema incep sa-mi bag... in el de emulator....
The Dash Posted March 7, 2008 Posted March 7, 2008 alexdupa mine nu trebuie sa tii si spear mai ales daca te pui pe bicheon. Daca te pui pe spear si atunci ar trebui sa iei numai shildul (da stiu ca ai putea ataca daca ai si sword dar dai dmg mai mic pentru ca nu ai upgradat bicheonul(dai dmg mai mare cu cat e lvl la wep mastery mai mare, si da la nukueri si dmgul de la wepon mastery se pune, daca nu ma credetzi incercati pentru ca eu am un nuker s/s si am incercat si e adevarat ce graiesc:P )in rest mai totul e bun dar daca vrei sa folosesti si skiluri de la bicheon nu strica pasiva si buful de phy dmg.si desigur tema ce am mai discutat noi cu lightning si cold dar nu mai intram in detalii:Pcum zicea si Alex bafta all la lvl si in real life si abea astept sa vad ce film scoate andy (eu nu scot nume cum imi face el mie cu TheNoob dar trecem si peste partea asta :P)