BeautifulMind Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Speedy presupun ca merge doar "offline" ...adica sa intri doar tu pe el..
Iulian1990 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 frumos serveru privat doar k nai ce face singurel ... nu are nici o faima sa te bati cu isy daca ai set full sosun ... il faci prea usor si nare nici un farmec :D
The Dash Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 faza e k acolo potzi numa sa spawnezi mobii si nu exista npc
Daddysady Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Vand 7 iteme de 72 pe greece pm me cu ofertezi ce itemuri ai ca poate am eu nevoie? :Psi d und le ai :P ai vreun char mare p greece :> ?
The Dash Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 OMG atzi vazut ce engleza stie andy?? uitatziva la prima poza le are rau e grele engleza
iLoveCalifornia Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 speedy posteaza si tu linkul de unde ai luat emulatoru.....ps. sincer sunt uimit ca vad mobs :o
andy009 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 OMG atzi vazut ce engleza stie andy?? uitatziva la prima poza le are rau e grele engleza TheNobb eram ocuppat sa nu mor si sai anunt peia si am gresit dr ce sa stii tu ca ai daor lvl 40 cel mai mare char ) deegaba esti intrun guild mare de pe zeus ca u te baga nimeni inseama ))))))))0
mogul Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 il bag eu ;) , si ai zis ca nimeni nu te omoara ... dc vreoiai sa nu mori ? ca venea un rogue de 60 pe tine fara desperate ?
SimplySimple Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 andy nu-mi place sa ma bag in certuri dar sa stii ca si tu esti cunoscut mai mult de ai tai:)cunoscut pe un server e cand nici nu apare unicu...doar sa fi pe spot si te injura aia:))) (eu stiu)link...deci aveti guildul....intrati pe gamerzplanet silkroad hacks and blabla DOWNLOADS share my srvb folder e topicu....da...doc nu se pot conecta altii la srv tau...dar e in lucru....
andy009 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 il bag eu ;) , si ai zis ca nimeni nu te omoara ... dc vreoiai sa nu mori ? ca venea un rogue de 60 pe tine fara desperate ?mogule shut up... daca venea un rogue de 60 ce? cand au spart portile aveam 3-4 bladeri pe mn si crezi ca imi pune probleme un amarat de 60?ar fi frumos sa ne arati ce ai realizat tu in silkroad si dupaia sa comentezi la fel ca the dash face un char de 40 si se de mare jcuator de silkroad:)) azi e pe un srv maine pe altuthedash cand o sa ma omoare un rogue de 52 ma las de sro
andy009 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 sp33dy bro daca ti-ar spune eu ca te te bate un rogue amarat de 60 ti-ar place? desi nu e adevarat doar in visele lu thedash mogule nu ma las pana nu fac lvl 80 si 99% si arma +9 ti-am spus de la tn nam la ce sa ma astept cand zici ca glavieru e cel mai bun cand nukaru nu stii ce vrei Sp33dy zine man si noua secretu tau cu unicii
mogul Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 si bun andy , wizz/cleric , se facea invizibil iti dadea un salamander drop si iti sadea 17-21 k (de lvl 65) ce faceai ?
Erhard Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 zi ce itemuri ai ca poate am eu nevoie? :Psi d und le ai :P ai vreun char mare p greece :> ?Am si speare... pai impart cu uynu un cont, care era intrun guild si a primit itemele :D
The Dash Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 nush ce are andy asta cu lvlca inainte sa boteze navea nici lvl 52 si acuma deodata se sparge in figurpark dupa lvl se ia cunostintzace tot zici de 40 cand aveam si eu un glavier de 52 dar nu prea cont asta pt k eu imi powerfarmez un alt character dar u tot continui sa negi k ai egoul mult prea mare k te face un rogue mai aratane cand te batzi cu un rogue pe dagere sa vedem cum nu te bate sau trebuie sal platesti si pe ala??nu prea cred eu k te grabeai k sa mai intamplat sa vorbesti engleza de balta chiar pe forum. si cum draq sa te faca 3 bladeri cand aia au cel mai mic dmg din joc??plus k nu cred asa ceva
Bleaky Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 imi ziceti un build bun pentru nuker pe spear? si imbue :-?
andy009 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 nush ce are andy asta cu lvlca inainte sa boteze navea nici lvl 52 si acuma deodata se sparge in figurpark dupa lvl se ia cunostintzace tot zici de 40 cand aveam si eu un glavier de 52 dar nu prea cont asta pt k eu imi powerfarmez un alt character dar u tot continui sa negi k ai egoul mult prea mare k te face un rogue mai aratane cand te batzi cu un rogue pe dagere sa vedem cum nu te bate sau trebuie sal platesti si pe ala??nu prea cred eu k te grabeai k sa mai intamplat sa vorbesti engleza de balta chiar pe forum. si cum draq sa te faca 3 bladeri cand aia au cel mai mic dmg din joc??plus k nu cred asa ceva1.daca botez care e faza? crezi ca am timp de sro asa ca tn?2.cu engleza na mai greste omu wtf? la fortress war i chemam peia in disperare3.ai dovezi ca am mancat bataie de la un dagger mai mic ca mn?4.cu warrior buff te poti batemogule frapsu de la tn e nashpa cand filmez e un lag infernalun alt program cu care pot filma?ce am cu lvl? dupa lvl se ia cunostinta ca daca nu ajungi la un lvl anume nu stii care sunt avantajele si dezavantejele la lvl respectivtermino cu faptul ca botez ca eu nam timp de sro am o viatza si e foarte ieftin am sanse sa ajung master la guildul care detine fortresu asa ca sar putea sa fiu primul roman care il are deci uratimi succes
Daddysady Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 Am si speare... pai impart cu uynu un cont, care era intrun guild si a primit itemele :Dpai ia zi pe pm sau posteaza detaliile sa ne targuim putin :>ceva protector ai ?si spearu m-ar interesa :P cine-i ala cu care joci ca poate il stiu ;)
Daddysady Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 sweetfather am dat un search pe rev6 sa iti vad setu ;) dar vad ca ai gn quitting si blade de lev 16 in mana ...te lasi de joc?
FearNone Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 andy , tin sa te anunt cu dezamagire ca esti asa de praf incat crezi ca TU ai trecut prin lvl alea... insa NU tu ai facut lvl , ci botu , deci esti mai praf ca un bot =). si macar fa un filmulet cu fraps cand te bati cu un Rogue de lvl 60 , daca tot esti asa de 5M3Ch3R ) ar trebui sa il omori nu , nu esti tu ala bun de omoara 4 bladeri si 2 rogue ? presupun ca frapsul nu te incurca , e doar un motiv ca sa nu ne arati cum ti-o da un rogue la fundeni. Si iata ca azi foamea loveste din nou.. victima : andy
andy009 Posted March 6, 2008 Posted March 6, 2008 andy , tin sa te anunt cu dezamagire ca esti asa de praf incat crezi ca TU ai trecut prin lvl alea... insa NU tu ai facut lvl , ci botu , deci esti mai praf ca un bot =). si macar fa un filmulet cu fraps cand te bati cu un Rogue de lvl 60 , daca tot esti asa de 5M3Ch3R ) ar trebui sa il omori nu , nu esti tu ala bun de omoara 4 bladeri si 2 rogue ? presupun ca frapsul nu te incurca , e doar un motiv ca sa nu ne arati cum ti-o da un rogue la fundeni. Si iata ca azi foamea loveste din nou.. victima : andy fa rost de o viatza nooob si daca a facut botu care e faza? am platit pentru bot wtf? tie necaz ca nai si tu? nu te lasa ...... sa iti cumperi? o sa fac un film cand o sa am putin timp liber esti copac bro si nam zis ca am omorat ci doar ca tinem cate 4 pe mn cu warrior bufs daca ai auzit