Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest alex_ro5
Posted

Care e pe athens si merge cu mine la omorat mostri unici sa fie 50+

Guest nmatrix
Posted

Am si eu o intrebare.. dak nu am ip real... pot sa jok silkroad?

Pentru ca acasa imi merge perfect jocul.. dar cand incerc sa il joc la facultatea (agronomie) nu merge..imi baga faza cu server is undergoing inspection etc...

M-am mai gandit ca e posibil sa fie blocat accesul si din serverul campusului de la firewall :(..

Exista vreo posibilitate sa il fac sa mearga.. (ma refer fara sa ajung pe la administratorul de retea ) .. va rog frumos astept reply..

Posted

unde sa ma vezi speedy?? btw miam mai luat o bucata sos :P

trebe legs si ches :( si boots de 5 deg

dar legs is chest nu pot purta

trebe sa mai fac powerlvl

Posted

tot unai cate printuri faceti si altele andy o sa zica ca e noob , ca lai platit , ca nu o avut snow shield , ca o fo cu spear etc ...

Posted

auzi eu chiar ma bucur k scot toti boterii inclusiv pe aia gold ... k eu stau si imi stric ochii si nervii in joc si u lasi afk cu botu si te doare in pix .... cu ocazia asta o sa stai si u la joc si o sa iti stric nervii .. in fond ce faima mai are jocu dak lasi afk ... ia si joaca si tu sa simti gustul jocului :P

Iulian, mai revizuiste-ti o data mesajul ca sincer nu intzeleg nimic din ce scrie acolo, adica nu are nici o legatura cu mesajul meu, Pt ca eu am scris in mesaj ca imi pare rau ca scot botii de gold (nu ca si eu folosesc) pt ca de la ei cumparam gold,

ca sa nu mai o dai in dodii(adica sa vorbesti pe langa subiect intereseazate ce inseamna spam),

Sorry de off topic, dar unii ma lasa muti de uimire la ce aberatii scot,

SI ca sa fii impacat cu gandul ca joc acest joc doar legit pt ca e un joc unde ma destind dupa o zi grea de munca sau in vreun weekend mai liber, si daca tot il joc o fac sa simt jocu asa cum zici tu nu ca sa botez pt gold, bafta si te rog ceva pe tine si pe parintzii tai, sa nu te mai lase singur nesupravegheat la calculator deoarece risti skimbari de comportament...deja ai inceput, iiiihh b-(

Posted

Well aseara am dat de 3 ori coltul din cauza lag`ului. M`au dat gata si earth ghost soldiers si karra. Puii mei ar trebui sa mai micsorez gapul dar ce folos daca tot ma lag`ez.

Athens e botat de nu se poate asa ca am 3 cuvinte out with them :)) (dar ma indoiesc)... asa ca pana atunci traiasca lag`ul

Posted

Well aseara am dat de 3 ori coltul din cauza lag`ului. M`au dat gata si earth ghost soldiers si karra. Puii mei ar trebui sa mai micsorez gapul dar ce folos daca tot ma lag`ez.

Athens e botat de nu se poate asa ca am 3 cuvinte out with them :)) (dar ma indoiesc)... asa ca pana atunci traiasca lag`ul

Vreau sa adaog cva aici lagul se datoreaza in CEA mai MARE parte netului dak ai net prin tzeava ai lag ca drq eu pan akma am avut un net de kkat ji nu era zi in care sa nu mor de 2-3 pri akma mi-am pus net mai rapid ji nu mai am lag delok am murit odata in 2 sapt ji atunci din cauza mea nu a lagului....

Posted

dak ai lag atunci ceva itzi blocheaza conexiunea

eu de exemplu cu 2 cliente mere perfect plus fore fox si ventrilo si mess si muzica

si mah komisarule nai mai zis nik?? deci recunosti.......

oricum nu costa 450k lei un silver 460k lei costa un gold lol

edit: am uitat sa spun ce ai putea face :P

dak ai anty virus 100% ala itzi scade viteza

dak ai altele cum ar fi ceva de scanat sau ceva ce isi face auto update la fel

eu nu am instalat anty virus in pc si mere perfect, stiu ca poate zici k vrei sa te protejezi dar dak nu dl si incerci fiecare crack sau orice prostii de pe net esti in sigurantza plus k potzi sa scanezi pe www.virustotal.com

Posted

dak ai lag atunci ceva itzi blocheaza conexiunea

eu de exemplu cu 2 cliente mere perfect plus fore fox si ventrilo si mess si muzica

si mah komisarule nai mai zis nik?? deci recunosti.......

oricum nu costa 450k lei un silver 460k lei costa un gold lol

edit: am uitat sa spun ce ai putea face :P

dak ai anty virus 100% ala itzi scade viteza

dak ai altele cum ar fi ceva de scanat sau ceva ce isi face auto update la fel

eu nu am instalat anty virus in pc si mere perfect, stiu ca poate zici k vrei sa te protejezi dar dak nu dl si incerci fiecare crack sau orice prostii de pe net esti in sigurantza plus k potzi sa scanezi pe www.virustotal.com

crezi ca imi mai batu capu cu un prost? nare rost ..charu tau cel mai mare e 40+ deci nare rost :))

K0misaru rulz

Posted

hehehe eu ca GM pe server personal emulat...are muuulte buguri...

http://imageshack.us

http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=sro2008030521281068na2.jpg

http://g.imageshack.us/g.php?h=514&i=sro2008030521292616ol3.jpg

Posted

ce mishto :clap:

de unde ai emulatoru?de pe gamerzplanet?k as incerca si io sa fac dar mi-e lene si oricum nu cred ca iese:P

e complicat?

@thedash ai nevoie si de un firewall si de un antivir ca nu stii care iti intra in calc ..sunt cateva metode nu doar prin troieni :P

Posted

cine incepe cu insultele?? noobu desigur ce sa zic.......vede k am dreptate si incepe sa ma insulte

speedy vezi k un mod de colo a psotat data trecuta (cu vreo 3-4 luni in urma) tot un emulator cu un keyloger in el (nu era lumea prea desteapta) si a scamat vreo 200 charactere asa k fii atent

dadsy dak nu intri pe siteuri kre sunt ciudate sau sunt postate pe silkroad (alea de pe globale sau spamate) totul o sa mearga bine pt k alktzii nutzi pot inra in calculator dak nu ai un backdoor trojan keyloger. fire walul e si mai enervant decat un anty virus normal dar dak ai 2in 1 e si mai rau

Posted

cine incepe cu insultele?? noobu desigur ce sa zic.......vede k am dreptate si incepe sa ma insulte

speedy vezi k un mod de colo a psotat data trecuta (cu vreo 3-4 luni in urma) tot un emulator cu un keyloger in el (nu era lumea prea desteapta) si a scamat vreo 200 charactere asa k fii atent

dadsy dak nu intri pe siteuri kre sunt ciudate sau sunt postate pe silkroad (alea de pe globale sau spamate) totul o sa mearga bine pt k alktzii nutzi pot inra in calculator dak nu ai un backdoor trojan keyloger. fire walul e si mai enervant decat un anty virus normal dar dak ai 2in 1 e si mai rau

gata dashule nu plange:)) stiu ca in viitorul indepartat o sa treci de lvl 42:))))))))))))

am auzit ca tea ownat un rogue de 21 :))))))))))))))) (serios akum) :)))))))))))

Posted

ce partitan chiar ata de mult iti plac botii>?

sa mor de nu esti dus cu pluta ma, uiTT la postul meu mai intai si apoi deschide gura,

am scris ca sunt buni botii de GOLD deoarece ai de unde cumpara gold,

sunteti praf

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...