Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Fiecare build are avantajele si dezavantajele lui daca ar fi cel mai bun ce rost ar mai avea celelalte....toate sunt egale ... numai experienta si itemele iti aduc victoria...

PS : ms celor care dau click pe pokemon :)

Posted

ma ati vazut ce scrie cand intr in sro? o sa baneze toate acc care folosesc bots......akma cateva servere is populate............insfarsit or facut si aia de la joymac ceva cu botii :nanana:

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad Online has prepared a massive bot punishment in order to satisfy the request of our users.

Please understand that this preparation has took a long time because we have increased the accuracy of blocking massive number of bots without harming good intentioned players.

We will proceed the punishment as soon as the preparation is complete.

In order to promote clean gaming environment, we ask our users not to use bots, as using bots will block the user's account permanently.

We will announce further information regarding the date of punishment when it's ready.

Thank you.

mm si rasa... si spanacii masiiii no bot no sro joymax suxx

nu puteau sa baneze daor gold botiii ca din cauza lor nu putem intra

silkroad suxxxxxxxxxxx

why?????????????? imi cumapr 100 silk poate numi pierd charu

Posted

Hello. This is Silkroad Online.

Silkroad Online has prepared a massive bot punishment in order to satisfy the request of our users.

Please understand that this preparation has took a long time because we have increased the accuracy of blocking massive number of bots without harming good intentioned players.

We will proceed the punishment as soon as the preparation is complete.

In order to promote clean gaming environment, we ask our users not to use bots, as using bots will block the user's account permanently.

We will announce further information regarding the date of punishment when it's ready.

Thank you.

in sfarsit o veste buna pt cei legit..............

:tiphat:

Posted

la inceput flagul se afla in mijloc...de acolo il iei si il duci in baza ta

dupa ce ai plasat flagul in baza il aperi cu echipa ta pana trece timpul

daca ati reusit sa aparati flagul la sfarsit primiti cate un ticket

...de fapt primesti cate un ticket pt fiecare adversar omorat de tine personal...daca echipa adversa ia steagul tre sa va duceti sa le dati in cap si sa il aduceti la voi in baza sa il infingeti in soclul vostru

Tips and tricks: daca reusiti sa aveti steagul in baza voastra si sa omorati o data pe cei din echipa adversa, trebuie doar sa stati in baza adversarilor si cand aia se resurecteaza acolo ii luati ca din oala inainte ca ei sa aiba timp sa isi dea bufurile, si ca sa fiti si mai siguri sariti cate 2-3 sau mai multi pe unul singur ca sa il omorati inainte sa puna bufurile pe el... :cool2:

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

...de fapt primesti cate un ticket pt fiecare adversar omorat de tine personal...daca echipa adversa ia steagul tre sa va duceti sa le dati in cap si sa il aduceti la voi in baza sa il infingeti in soclul vostru

Tips and tricks: daca reusiti sa aveti steagul in baza voastra si sa omorati o data pe cei din echipa adversa, trebuie doar sa stati in baza adversarilor si cand aia se resurecteaza acolo ii luati ca din oala inainte ca ei sa aiba timp sa isi dea bufurile, si ca sa fiti si mai siguri sariti cate 2-3 sau mai multi pe unul singur ca sa il omorati inainte sa puna bufurile pe el... :cool2:

asta am patito si yo pana am reusit sa bag snow shield si iron wall cand nu erau ei atenti si sau inversatt rolurile

am cumparat 100 silk + ca am bot platit si sunt un cumparator inrait de silk nu cred ca ma vor bana

K0misaru rulz

Posted

ar fi misto dak sar oprii bottingul...da nu de tot :P

Doar gold farmerii ar trebui banati

Totusi am o intrebare de clasa intai....Dc astia de la joymax nu VAND GOLD (pt k ei dau o comanda add gold...plm)astfel aia gold farmers ar fi descurajati.De exemplu 5 milioane = 5 $ sau plm.Astfel doar botii "normali" ar ramane si cei kre joaca legit...

Posted

nu se vinde gold pentru ca deja cei care cumpara silk sunt avantajati dar daca sar vinde si gold numai cei cu bani ar fi cei mai buni si sar strica si mai tare jocul. Daca te gandesti mai bine la intrebarea asta gasesti repede raspunsul.

Faza cu banul nu e pe bune baneaza numa gold bots care oricum isi fac caractere noi si iara e crowded asa ca nu va faceti sperante.

serverele o sa fie (dak chiar se baneaza) populated vreo 30min- 1h si dupa iara crowded

Posted

daca ii baneaza gold boti le fac alora o paguba ................ posibil sa sa fie iara crowded serveru dupa un timp ca daca nar fi crowded nar mai cumapra estea premium (eu cumpar premium daor ca sa intru :D) si daca baneaza playeri care folosesc bot paltit ( asa ca mn) ar trebui sa baneze 70% din jucatoori si joymax nar mai avea bani sa tina atatea servere

Posted

Toate banarile si toti botii si tot ce vreti voi se reduce la un singur cuvant BANII,pt ca toata politica GAYMAX-ului indiferent daca s-a dat sau nu cu cei ce folosesc botiii indiferent ca pt gold farming sau powerleveling se reduce la ideea de a castiga bani si nu la ideea ca X sau Y sau Z sa se simta neaparat bine in acest joc daca nu "cotizeaza" ceva "malai" la nenea JOYMAX intr-un fel sau altul...ata ete cu ata dantzam teteo...si asta nu o vom schimva noi cei de pe acest forum, nici noi romanii in general si doar o uniune "in cuget si simtiri"(vorba poetului) a tuturor jucatorilor dar de-acu o dam in science fiction asa ca inchei.

Posted

nu se vinde gold pentru ca deja cei care cumpara silk sunt avantajati dar daca sar vinde si gold numai cei cu bani ar fi cei mai buni si sar strica si mai tare jocul. Daca te gandesti mai bine la intrebarea asta gasesti repede raspunsul.

Faza cu banul nu e pe bune baneaza numa gold bots care oricum isi fac caractere noi si iara e crowded asa ca nu va faceti sperante.

serverele o sa fie (dak chiar se baneaza) populated vreo 30min- 1h si dupa iara crowded

poi deja se vinde goldu si jocu e deja strikt...e acelasi lucru dak joymax ar vinde gold.Dak ei ar vinde gold ar fi mai putini boti...ar avea profit in minus da plm

Posted

hahahahahah :))) TheDash ala esti tu cumva? nu cred

daca nukaru ala e copac e noob e praf :)) un havean ii dadeam mascariciului ala :)) pe mn iti garantez ca nu ma bate

app stii ce e ala pvp? ala nu e pvp e ingramadeala daca bufaa nukaru nu avea nici o sansa goadga aia de euro ca sunt niste gongi nai vazut cum arata.? parca ar fi gay lol

Posted

cum ziceam scuze

numa dinastea stii sa scotzi si unde vezi u ingramadeala??numa eu cu nukerul ma bateam......dar se pare k esti prea noob sa recunosti ca tzio iei pe coaja

poate fac si eu film numa satzi arat cat de noob potzi sa fii si satzi demonstrez k bat un nuker de 64 cu rogue de 53

Posted

noobule :))))))))))))))))) cand o sa ajungi ca mn mai vorbim

2.nu imi arati tu mie cum bati (daca ala oi fi tu:)) ) noobi nebufati atentie nebufati

3.cand o sa vii si o sa ma bati pe mn mai vorbim deegaba faci tu filme cu noobi (ca tn) cu.m ii ei pe la spate nebufati

eu miam facut charu cu cap pentru rogue warrior la wiizard nam ce face doar sa sper la block (cred)

deci sa vi tu pe pluto faci un cahr rogue faci lvl 3 si vi si ma bati nu ma iei tu pe mn cu poze destea cu noobi de pe redesea sau ce o fi ala

cand vrei intri pe pluto fac pvp cu orce rogue orce str orce int

Posted

yesss , se banneaza botiii :hello: :tiphat: din jocu silkroad cam 75%playeri din cate 40 boti neutorizati 25 plyeri normali shi 35 boti autorizati asta sa speram ca sevor banna toti care joaca neautorizat

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...