Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest ceari
Posted

am si yo o mik mare problema k nu stiu ce sa mai fac il am jok si nu stiu cum sa intru si nici cont nu mere sa fac pls help me pls :((

Guest ceari
Posted

uitati ce scrie :((

Already 15 Account joined.

(Value of IP)

asta scrie cand se termina de facut contu X(

pls help pls

dau o bere ;)

Posted

deci in primu rand daca (IESTI) hibrid dc ai charu slab????????? astept o explicatie logica

...si eu...pacat ca nu intrati pe Greece sa vedeti cati d-zei imi dau aia si nu am nici arma nici set ...nici macar un sgur item SOx pe mine...nu zic ca sunt invincibil sau ceva de genul asta ca doar nu sunt retardat sau infatuat pana la D-zeu dar nici nu inseamna ca daca sunt pur int ma poate bate orice strg...ieri in event am tinut timp de un minut piept la 5 oponenti care trageau ca disperatii in mine si dintre ei unul avea spear +9 pur int lvl 80 si altul glavie +7 pur strg lvl 80 asa ca DA, VREAU sa aud si eu o explicatie LOGICA la ideea tembela ca daca esti pur int te poate bate oricine...think again about this old shitty crap...

RESPEC"ALL :tiphat:

Posted

...si eu...pacat ca nu intrati pe Greece sa vedeti cati d-zei imi dau aia si nu am nici arma nici set ...nici macar un sgur item SOx pe mine...nu zic ca sunt invincibil sau ceva de genul asta ca doar nu sunt retardat sau infatuat pana la D-zeu dar nici nu inseamna ca daca sunt pur int ma poate bate orice strg...ieri in event am tinut timp de un minut piept la 5 oponenti care trageau ca disperatii in mine si dintre ei unul avea spear +9 pur int lvl 80 si altul glavie +7 pur strg lvl 80 asa ca DA, VREAU sa aud si eu o explicatie LOGICA la ideea tembela ca daca esti pur int te poate bate oricine...think again about this old shitty crap...

merge eventu aqum ?

Posted

LOGIC? de la ei nu o sa auzi doar ceva de genu ca un rogue de 50 face unu de 70-80 ca doar asta stiu ei.

alexxx70 cum ai mastery pus? 80 fire si light si 60 cold 60 heuskal si bichemon?sau........?

Posted

o da im back :P

heloo all ce mai facetzi?? vam urmarit pashii in fiecare zi ( thx to proxis :P)

eu chiar acuma imi fac un nuker s/s pur int bicheon 80 lightning 90 cold 90 heuksal 60 lam facrmat oleak (27k sp) si acuma ii fac lvl

nu se paote spune ca intul e slab....defapt e foarte bun dar cand pierzi trebuie sa recunosti (referire la andy :P)

ma bucur sa pot posta din nou k am vazut k multzi au avut probleme si nu raspundeau si nu puteam face nik :P

mai vb

Posted

o da im back :P

heloo all ce mai facetzi?? vam urmarit pashii in fiecare zi ( thx to proxis :P)

eu chiar acuma imi fac un nuker s/s pur int bicheon 80 lightning 90 cold 90 heuksal 60 lam facrmat oleak (27k sp) si acuma ii fac lvl

nu se paote spune ca intul e slab....defapt e foarte bun dar cand pierzi trebuie sa recunosti (referire la andy :P)

ma bucur sa pot posta din nou k am vazut k multzi au avut probleme si nu raspundeau si nu puteam face nik :P

mai vb

nu poti face buildu ala ca ai trecut de 300 mai bn merge ori heuskal ori bichemon ca daca faci 2 nu esti bun cu nici unu

aa faci heuskal pentru pasiva aia? pfffffffffff.......... nu se merita

s/s e mai bn c asunt multi rogue (distrusi)

pe pluto nu ma facut nimeni de acelas lvl cu mn poate la 80 da si o sa ma bata eia de au bani (reali) sa isi faca sosun etc

Posted

nu poti face buildu ala ca ai trecut de 300 mai bn merge ori heuskal ori bichemon ca daca faci 2 nu esti bun cu nici unu

aa faci heuskal pentru pasiva aia? pfffffffffff.......... nu se merita

s/s e mai bn c asunt multi rogue (distrusi)

pe pluto nu ma facut nimeni de acelas lvl cu mn poate la 80 da si o sa ma bata eia de au bani (reali) sa isi faca sosun etc

tie tie frica si ciuda pe rogue deoarece sti ca de distrug din 1 hit max 2

dar spune sincer de cate ori te a facut un rogue cu 2-3 lvl mai mici ca tine

dupa mine de prea multe ori nu zic ca rogue nu moare dar recunoaste ca e mai bun ca tine

PS:wb the dash

Posted

LOGIC? de la ei nu o sa auzi doar ceva de genu ca un rogue de 50 face unu de 70-80 ca doar asta stiu ei.

alexxx70 cum ai mastery pus? 80 fire si light si 60 cold 60 heuskal si bichemon?sau........?

Dap,recunosc ca m-au facut rogue mai mici ca mine, dar de aici si pana la faptul ca INTOTDEAUNA (cum sustin unii) un rogue e mai bun ca un char chinez cu 20-30 de lvle mai mari ca el cred ca e mai lunga distanta decat de la pamant la soare. Acel rogue daca te prinde cu scutul de pe Ice jos te face si mai ales daca prinde un critical dar nu cred ca aveti tupeul sa sustineti ca rogue prinde numai si numai criticaluri si doar din an in pasti prinde cate o lovitura normala, pt ca ar fi o idiotenie. Dupa cum am zis de multe ori orice lupta intre 2 charuri depinde de fffff multe chestii inconstante ca cifre...si anume:

-lvl-ul celor 2 charuri

-itemele din set si arma

-cat de mult sau cat de putin e farmat

-ca fel de potiuni are la el

-ce three de bufuri a ales atat pt atac cat si pt aparare

-daca are sau nu scroluri de dmg sau protectie de la item mall

-cat lag are PC-ul lui

-cat de bun sau de prost e netul lui

-cat de bine stie sa lupte si sa aleaga loviturile cu acel char

-etc etc etc....si exemplele pot continua f mult daca incep sa le bucatalesc si sa le examinez mai in mic si nu doar asa in mare....

...numai ca unii se agata de o idee ca naufragiatul de un pai si nu-i mai da drumul pana nu se inneaca...

Eu am principal fire (stiu ca multi sustin ca light-ul e mai bun ca fire,ei uite ca eu fac de-andoaselea...va ofticati :nanana: ???) secundar Ice si lightning doar ca, completare si ca arma s/s decui bicheon la mastery(80 fire, 80 ice,70 light,70 bicheon)

Posted

ziceti-mi si mie ce tre sa fac la event cu flag?

la inceput flagul se afla in mijloc...de acolo il iei si il duci in baza ta

dupa ce ai plasat flagul in baza il aperi cu echipa ta pana trece timpul

daca ati reusit sa aparati flagul la sfarsit primiti cate un ticket

Posted

billy ai mai castigat ceva fain la event?:Dnam mai fost in event de 3 zile...

name:titir3zul

server:alexander

build:fire~light.~spear~Full INT

level:39+

guild:Cerna_Clan

status:farming

Posted

Dap,recunosc ca m-au facut rogue mai mici ca mine, dar de aici si pana la faptul ca INTOTDEAUNA (cum sustin unii) un rogue e mai bun ca un char chinez cu 20-30 de lvle mai mari ca el cred ca e mai lunga distanta decat de la pamant la soare. Acel rogue daca te prinde cu scutul de pe Ice jos te face si mai ales daca prinde un critical dar nu cred ca aveti tupeul sa sustineti ca rogue prinde numai si numai criticaluri si doar din an in pasti prinde cate o lovitura normala, pt ca ar fi o idiotenie. Dupa cum am zis de multe ori orice lupta intre 2 charuri depinde de fffff multe chestii inconstante ca cifre...si anume:

-lvl-ul celor 2 charuri

-itemele din set si arma

-cat de mult sau cat de putin e farmat

-ca fel de potiuni are la el

-ce three de bufuri a ales atat pt atac cat si pt aparare

-daca are sau nu scroluri de dmg sau protectie de la item mall

-cat lag are PC-ul lui

-cat de bun sau de prost e netul lui

-cat de bine stie sa lupte si sa aleaga loviturile cu acel char

-etc etc etc....si exemplele pot continua f mult daca incep sa le bucatalesc si sa le examinez mai in mic si nu doar asa in mare....

...numai ca unii se agata de o idee ca naufragiatul de un pai si nu-i mai da drumul pana nu se inneaca...

Eu am principal fire (stiu ca multi sustin ca light-ul e mai bun ca fire,ei uite ca eu fac de-andoaselea...va ofticati :nanana: ???) secundar Ice si lightning doar ca, completare si ca arma s/s decui bicheon la mastery(80 fire, 80 ice,70 light,70 bicheon)

eu am facut rogue cu 1 lvl mai mare cu arc +5 sunt s/s cu ironn wal il bat fara nu

Posted

la 10 degree se pare ca o sa cam rupa nukerii euro si chinese...deci la fiecare cap nou e alt build....alta manevra de facut bani pt joymax...la 9 degree aveti idee care?

PS- lvl up my pokemon:))

Posted

la 10 degree se pare ca o sa cam rupa nukerii euro si chinese...deci la fiecare cap nou e alt build....alta manevra de facut bani pt joymax...la 9 degree aveti idee care?

deci wizz si nukeru rupe ?

Posted

nu exista cel mai bun build care are iteme mai bune ala castiga

sa zicem cum zici tu la 10d e nukaru ok? si daca da de un glavier cu sosun in mana isi ia bataie

K0misaru rulz:PPPP :DDDD

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...