Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

te tineam si mai mult dar ti-a fost somn :) ..... eu am numa` 48 .... plm...stie cineva ceva de prv server... de asta nu-mi cumpar maimuta ... ando_ando1 e id meu de mess :)

Posted

Salutari tuturor!

Sunt nou in lumea SilkRoad si as avea niste intrebari, si imi apare urmatoare problema cand incerc sa ma conectez la vreunul dintre servere: click

Daca e ceva problema obisnuita, spuneti-mi va rog sau in cazul in care nu, sa-mi spuneti ce sa fac :)

O zi buna!

Posted

Salutari tuturor!

Sunt nou in lumea SilkRoad si as avea niste intrebari, si imi apare urmatoare problema cand incerc sa ma conectez la vreunul dintre servere: click

Daca e ceva problema obisnuita, spuneti-mi va rog sau in cazul in care nu, sa-mi spuneti ce sa fac :)

O zi buna!

E o problema obisnuita ... singura solutie e sa iti iei premium sa te poti conecta mereu ... Acea eroare apare datorita faptului k serverul este plin de jucatori si traficul este ridicat ... pentru a intra esti nevoit sa incerci pana prinzi un loc liber :-j

Posted

E o problema obisnuita ... singura solutie e sa iti iei premium sa te poti conecta mereu ... Acea eroare apare datorita faptului k serverul este plin de jucatori si traficul este ridicat ... pentru a intra esti nevoit sa incerci pana prinzi un loc liber :-j

Ms pentru raspunsul tau rapid :)!

Am incercat timp de o ora sa ma conectez, din pacate degeaba :|...o sa incerc si la noapte :).

Daca tot am adus vorba de conectare, pe ce server merita sa incerc mai mult timp?

EDIT: Ms pentru ajutor Iulian1990 & zsnadu :beer:

Posted

Ms pentru raspunsul tau rapid :)!

Am incercat timp de o ora sa ma conectez, din pacate degeaba :|...o sa incerc si la noapte :).

Daca tot am adus vorba de conectare, pe ce server merita sa incerc mai mult timp?

Pe servere noi ( NEW )

eu joc pe RedSea nu e nou ^_^

Posted

Pe servere noi ( NEW )

eu joc pe RedSea nu e nou ^_^

sunt de acord cu tine ... mereu se merita sa joci pe servere noi pentru k toti sunt de level mic ... pe RedSea toti au lvl 70+

Posted

nu am mai postat demult :)..asa ca ..in legatura cu eventul... ati primit altceva inafara de grains,elx,scrolls(trigger,dodging),stone lucky,si 500 hp\mp scrolls???...vad ca se mai apuca lumea de sro...cea ce e bine :)....va astept pe troy :D......Noroc :beer:

Posted

o sa ma duc si yo la event sa yau lucky stone sa fac +7 swordu

am lvl 65 am bagat un singur lvl la str ma gandeam sa bag pana la 80 numai str e o idee msito? nam de udne sa stiu dca nu incerc daca nu iese ceva misto fac alt char "D

Posted

da is pe int :)

shi ai dmg calumea nu da am citit ca vrei sati pui la str dc? daca iti pui la str til strici ca hybrid pe swor ..pe swor iesti nu?nu prea merge cu hybrid...credema am avut shi char pe hybrid shi e aiurea..sfatul meu fa ce vrei B)

Posted

shi ai dmg calumea nu da am citit ca vrei sati pui la str dc? daca iti pui la str til strici ca hybrid pe swor ..pe swor iesti nu?nu prea merge cu hybrid...credema am avut shi char pe hybrid shi e aiurea..sfatul meu fa ce vrei B)

eu is wizz / cleric :)

Posted

deci in primu rand daca (IESTI) hibrid dc ai charu slab????????? astept o explicatie logica

Sp33dy daca mai pui vreo poza cu unici pe cuvantu meu de nu iti intru in pc si iti sterg toate pozele :P

mogule: de la tn nu astept nici o explicatie logica in legatura cu hibridu :)))))))))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...