Iulian1990 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oh ce ma seaca , am stat o ora si ceva langa so-ok si knd am intrat la event nu era nici un mob si partea nasoala este k am primit si dc dupa cateva minute X( tu ai prins eventu ... macar atat ai facut ... eu am stat o ora si nam prins nimik :( daca prindeam k tn si luam disc crek aruncal calc pe geam :comp1:
SimplySimple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 hehe nice^^ asta e...nu po sa fi pe placu tuturor oricum....pe rev6...arata killurile de dupa 1 ianuarie 2008:) asa ca nu sunt aia toti:)
Iulian1990 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 S-a inchis iar MTHC deci revin pe oficial sa privesc cum scrie mereu VANATORU KILLED Tiger Girl si altele ..
Daddysady Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ahahah si zi ca te-ai lasat ca scria vanatoru killed... de prea multe ori
SimplySimple Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 normal:)) a aparut isy la 20 de m de mine si nu am vaz:(
hollycor41 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 tu ai prins eventu ... macar atat ai facut ... eu am stat o ora si nam prins nimik :( daca prindeam k tn si luam disc crek aruncal calc pe geam :comp1: ajutati-ma cu un loader multiclient 1.142..........PLSSSSSSSSSSSSSSSS
alexxx70 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 oh ce ma seaca , am stat o ora si ceva langa so-ok si knd am intrat la event nu era nici un mob si partea nasoala este k am primit si dc dupa cateva minute X( tu ai prins eventu ... macar atat ai facut ... eu am stat o ora si nam prins nimik :( daca prindeam k tn si luam disc crek aruncal calc pe geam :comp1: naspa event :) Mai intai vreau sa va salut pe toti...pe cei care nici macar nu au auzit de mine, pe cei care ma stiu si pe cei care ii doare in beep de mine ... Am citit cate ceva din paginile din urma si vad ca nik "nou pe frontul de vest" adik flameuri, lameuri, putine info reale si necesare...ca de obicei :) Eventul asta daca nu ar fi lagul lagurilor de fiecare data cand incepe si buguri cu remorca in cadrul lui ar fi chiar fun...totodata pacat ca recompensa pt castigatori e cam mica, aproape ca nu merita sa intri in event doar pt recompense ci doar mai mult pt pk fara urmari nedorite ...so...felicitari celor castigatori si pt cei care pird aduceti-va aminte ca mai aveti sanse :P Am intrat si eu in prima zi in 2-3 eventuri dar dupa aia buguri si lag si disconect si m-am lasat pagubas de event. Oricum eu va urez la toti numai succese la eventuri, unici si la ce aveti nevoie. Bafta si sa auzim de bine. RESPEC"ALL :tiphat:
mogul Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 S-a inchis iar MTHC deci revin pe oficial sa privesc cum scrie mereu VANATORU KILLED Tiger Girl si altele ..so inchis privatu ? O sau ce e mthc ?
andy009 Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 Mai intai vreau sa va salut pe toti...pe cei care nici macar nu au auzit de mine, pe cei care ma stiu si pe cei care ii doare in beep de mine ... Am citit cate ceva din paginile din urma si vad ca nik "nou pe frontul de vest" adik flameuri, lameuri, putine info reale si necesare...ca de obicei :) Eventul asta daca nu ar fi lagul lagurilor de fiecare data cand incepe si buguri cu remorca in cadrul lui ar fi chiar fun...totodata pacat ca recompensa pt castigatori e cam mica, aproape ca nu merita sa intri in event doar pt recompense ci doar mai mult pt pk fara urmari nedorite ...so...felicitari celor castigatori si pt cei care pird aduceti-va aminte ca mai aveti sanse :P Am intrat si eu in prima zi in 2-3 eventuri dar dupa aia buguri si lag si disconect si m-am lasat pagubas de event. Oricum eu va urez la toti numai succese la eventuri, unici si la ce aveti nevoie. Bafta si sa auzim de bine. RESPEC"ALL :tiphat: yo yo we love you ................int power
Gabuz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 mhtc ... pwlii mele .................. iar nu mai merge
Daddysady Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 pff cum sa joci pe un server care 2 zile merge 2 saptamani pauza...:Pam auzit ca si-a revenit eventu...ma duc sa zapacesc niste turci :>
Gabuz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 plm...nici sa cumpar premium pe oficial nu am paypal si nici card. am 2 de debite, activate pt plati online dar nu le accepta paypalul... cine e din bucuresti sa ne intalnim sa-i dau banii in mana sa-mi bage si mie ceva silk? dau si eu o bere/suc :)primul pe pagina :)
BillyTalent Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 ah da?bnnnnnnn....atunci ...o sa va dea sangele pe nas tie si lu andy;)))))))))))0 ...iar: http://imageshack.us LE:hehe primu pe pagina fericitari pt unici ce iai rupt pana acuma.. :cool2:
Gabuz Posted February 29, 2008 Posted February 29, 2008 captin ivy ... nu ar trebui trecut la unique.... ca e meritul celui care face party. :P
mogul Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 captin ivy ... nu ar trebui trecut la unique.... ca e meritul celui care face party. :Pdc nu ar trebui trecut ?
BillyTalent Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 ce naiba nu or facut BUG u la event.....am intrat si nu erau mobi si am luat dupa D/C
titir3zul Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 salz acuma la 11 incepe eventu azi am fost shi la 9 da nau fost mobi .... am auzit shi chestia ca tresa fin macar 6-7 sau 8 sa apara
Iulian1990 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 salz acuma la 11 incepe eventu azi am fost shi la 9 da nau fost mobi .... am auzit shi chestia ca tresa fin macar 6-7 sau 8 sa apara ms de informatie :beer: o sa incerc si eu sa vad cum e eventul .... B)
Guest Man_On_Fire Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 un beat(andy dupa cum il cunoastem)[editat] Hai sa lasam chestiile astea pentru YM!
Iulian1990 Posted March 1, 2008 Posted March 1, 2008 iuliane ..esti insan3 de pe prv? Nush ... M-ai crescut pe mine pana la lvl 30 la ora 2 noaptea :> Daca da inseamna k eu is doar k acum am lvl 36 :D