speedd4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Scuzatima ca pun aceasta intrebare de noob dar sunt mai nou in Silkroad si nu prea stiu sa joc asa de bine deci intrebare e: Cum ma pot face Thif,Trader sau Devil Hunter si la ce level va rog sa ma ajutati plz!A da in Silkroad: joc pe: Atheus nume:SpeedDaniel Level:9 Nu prea am intalnit romani pe serveru asta si vad ca lumea nu prea vorbeste:(
[XS-Team]Slym Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 La level 20 poti sa te faci Thief sau Trader
speedd4 Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 MS m-ai ajutat foarte mult bun la lvl 20 ce se intampla imi apare o fereastra si mi aleg ce vreu eu sau cum asta nu stiu!
Silvinho Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 te duci la thief guild, trader guild si la hunter guild si iti cumperi identity card , white flag si black suit(parca asa se numesc)
Aldguth Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 Asa se numesc.1.Nu e devil hunter, e doar hunter2.Poti sa fi si thief si hunter si Trader, nu iti alegi o specializare.3.Serverul se numeste Athens
snap_troy Posted August 1, 2006 Posted August 1, 2006 la lvl 20 nu prea poti face nici un job fara sa fii ajutat de aia mari. au inceput sa se dezvolte 2 mari parti: -cei de lvl mare -cei de lvl mic -aia de mijloc nu prea exista, cel putin pe Troy asa e. deci pentru inceput incearca sa fii Trader si dc nu are cine sa te ajute lipeste-te si tu de aia mari care pleaca de la Trader Shop...vb frumos , le dai un suc si te iau cu tine
alexxx70 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Sau intri in vorba cu cei care au convoaie (de la 3-4 camile sau cai in sus) si ii rogi frumos sa mergi si tu cu ei.Mai calci oleak pe orgoliu si le zici ca esti mic si incepator si ai sa vezi ca se poate.Eu cel putin asa am inceput ca trader pe la lvl 22 si acu mai am oleak si ajung expert.Bafta multa si un sfat:daca totusi esti singur incearca pe cat posibil sa ocolesti intersectia din Jangan caci acolo e principalul "nod rutier" unde o iei pe cocoasa si pe cat posibil sa ai destule pillsuri pt animalul de transport la tine:P. Bafta.
speedd4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Multumesc pentru ajutor. A da poti sterge caracterele din joc fara sa astepti 7 zile ca la mine pe un server e full cu caractere si nu mai pot sa imi mai fac unu :(ca toate sunt varza nu sunt bune la lvl str si int etc.
Guest dmxtm Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 ce este vreun server romanesc care merge de silkroad ?apropo cred ca pe greece suntem cei mai multi romani peste 70 de playeri
Guest Blaidy Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 doamne slym a facut emulatorul doar ca a dat e-mail la mai multi provideri si asteapta raspuns aveti si voi rabdare inca o saptamana
speedd4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Woooooow super tare jocu sunt lvl 16 si am ajutat pe vro 5 oameni sa transporte cu camilile . Am ocolit mult pana sa ajungem la "granita" dar a fost mai ales atunci cand te bati cu un tigru imens(am murit de 3 ori:)) e cel mai tare mmoprg free!!!!!!!! EDIT: Cand ajung lvl 20 voi ce ziceti sa ma fac???? Eu am un om in joc bazat pe blade si am multe sikuli bagate la sabie foc si gheata(la lumina nu am decat 7 skiluri)(eu zic sa ma fac hunter voi ce parere aveti?)
Aldguth Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 Ma te faci de toate, si NU MAI BAGA SKILURI DIN TOATE MATERIILE, stai doar pe una la arme si una la elemente ca iti strici charu.
speedd4 Posted August 2, 2006 Posted August 2, 2006 pai nu am pus din toate am bagat doar la sabii, foc si gheata astea am bagat mai multe la light am pus doar vro 7 adica numai cat sa imi pot pune primu skillCum adica ma fac detoate? Pot sa fiu cu acel caracter si hunter si trader?
Guest Blaidy Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 spedd daca ai blade stai pe fire, daca ai arc stai pe cold
stick Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 am dat un find pe google ptr site si am vazut ce ati postat aici ... Suntem cativa romani pe sv Athens, avem guild ROMANIA LVL5 MAX. Eu am lvl47 acuma daca vreti sa veniti pe sv si sa jucati .. recrutam player-ii activi pm in game nick: stickro, MissDevil, gomike si alti ... as pune niste poze dar sunt la munca ... cand ajung acasa poate :/ era sa uit de site-ul guildei: http://silkroad.trei.ro/
Guest dmxtm Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 a incercat cineva sa cumpere cu card visa de raiffesein silk pe site ..pls ce are de nu merge ce card de la ce banca merge ca si raiffesein are verifiyed by visa
speedd4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Care poate sa imi faca 2 screenshoturi de unde imi cumpar Black Suit ca sa ma fac bandit si de unde imi cumpar celalt obiect pt a ma face trader ca la hunter stiu de unde?
defiler666 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Ca sa fi thif trebuie sa ai level mai marisor....de exemplu aprox 40 iar ala de hunter il cumperi din military camp si de trader de la specialitis shop ! Pt cei care joaca pe serverul Troy .... avem nevoie de romani pt guild si nu conteaza levelul.Guildul se numeste _ROMANIA_ si sunt bine venoti toti romani! PM in joc MaSboY sau CristyROM
snap_troy Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 de abia astept sa vad ce este cu serverul romanesc
speedd4 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Vreau si eu in guilda voastra da vad ca nu sunteti online acuma:(Cand sunteti in joc dati un pm la nicku meu _Speed_EDIT:Nu gasesc black slade pt thief vreau sa ma fac thief si nu gasesc de unde sa il cumpar.
defiler666 Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Vreau si eu in guilda voastra da vad ca nu sunteti online acuma:(Cand sunteti in joc dati un pm la nicku meu _Speed_EDIT:Nu gasesc black slade pt thief vreau sa ma fac thief si nu gasesc de unde sa il cumpar. Tu joci pe serv Troy ??
Guest -=ToAS=-SkyLord Posted August 3, 2006 Posted August 3, 2006 Mergi la npc-ul de la nr. 28, te teleportezi in thiefs den (costa 2000 gold), iar de acolo poti sa iti cumperi un thief suit cu 10000 gold.