Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

cu no dc client sa zicem ca poti intra , max 1h , depinde de ora ...

pe la 7-9 AM intri fara probleme

oricum , joc pe rome , lev 25 , blade , STR ...

arma + scut sos ...

nick Cozmy1

Posted

reinstaleaza driverul video

am scanat clientu cu no-dc al lui bleaky

a gasit ceva Prevx1 V2 2008.02.27 Heuristic: Suspicious Self Modifying File

:-?

mai spart :)) nush nimic de video placi , cum tre am cd ...

Posted

e imposibil pentru k toti vor sa joace pe un server nou iar serverele vechi sunt abandonate ... pe cele vechi joaca doar cei care au prieteni de lvl 80 cares full de bani ... si de iteme cu sos :banghead:

nu sunt .... de ex aege nu o sa fie niciodata , nici troy , xian ... etc :) si nu am prieteni +60 cu sosuri si multi bani stai linistit :) dar tot raman pe srv vechi

Posted

reinstaleaza driverul video

am scanat clientu cu no-dc al lui bleaky

a gasit ceva Prevx1 V2 2008.02.27 Heuristic: Suspicious Self Modifying File

:-?

ma...macar merge sa intri in joc :P

apropo....ce vo dat cand ati facut 10 tickets? mie un scroll care iti da attack rating +30% :angry1: ....credeam cati da ceva mai de folos dar mam inselat :violent:

Posted

nu sunt .... de ex aege nu o sa fie niciodata , nici troy , xian ... etc :) si nu am prieteni +60 cu sosuri si multi bani stai linistit :) dar tot raman pe srv vechi

binenteles k ramai k ai caracter de 60 cu sosuri si o tona de bani .. ce altceva iti mai trebuie ... k nuti convine sa incepi iar cand ai muncit atat sa faci lvl 60 ... si banii aia :beer: si mie mi-ar conveni de aia vreau sa ma stabilesc pe un server

Posted

la event pot pica,dupa noroc, de la o potiune small pana la un lucky stone (daca nu cumva si ceva mai mishto dar pana acum asta e cel mai bun gift de care am auzit )

Posted

la event pot pica,dupa noroc, de la o potiune small pana la un lucky stone (daca nu cumva si ceva mai mishto dar pana acum asta e cel mai bun gift de care am auzit )
'

eu am dat sa iau eventu si imi zicea : You are not registred ...... si mereu cand vroiam sa il iau imi zice asta :( dc oare ...

Posted

binenteles k ramai k ai caracter de 60 cu sosuri si o tona de bani .. ce altceva iti mai trebuie ... k nuti convine sa incepi iar cand ai muncit atat sa faci lvl 60 ... si banii aia :beer: si mie mi-ar conveni de aia vreau sa ma stabilesc pe un server

abia am 34 in primu rand si mam referica ca NU AM PRIETENI PESTE LVL 60 CU SOSURI si .... altceva ,

Posted

abia am 34 in primu rand si mam referica ca NU AM PRIETENI PESTE LVL 60 CU SOSURI si .... altceva ,

aha ... si de ce iti convine sa joci ? cand toti sunt lvl 60+ si au seturi sosun ?

Posted

moama e super tare eventu asta cu battle flag.As vrea sa fie tot timpu.Acum am inteles despre c e vb.Eu am luat steagu castigator :P

eu cu echipa mea am trecut de javre :P si cealalta na reusit :D

Super tare.Nu ma intereseaza rewardu.Ai sansa sa faci moolt pvp tare...

Posted

nu prea primesti cine stiiece la event voi ati primi ceva mai mare de scrool shi gold..?tresa ai bulaaan bafta incontinuare :tiphat: B)

un prieten de amue de 72 a primit 50k gold naspa:|bani de aruncat la cersetori credeam cati da mai mult acolo min.500k shi max vreo 5 m:D shi iteme da eventu???

Guest hunter91
Posted

sal care joak de aici pe mars?am lvl 36 in prezent am si io nevoie de multiclient cine are sami dea si mie pls raman dator:D

Posted

nashpa event cad numai cu deia mici60 61 unii sunt euro dau intrun mor 3 niste glavieri praf cateodata iau steagu si nul doar cand mai este 1 minut imi place sai vad peia cu.m incearca sa ma omoare

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...