Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest andy321
Posted

mia murit porcu ..........sper ca va place carnea de porc :))

Guest andy321
Posted

tu ce faci cu banii ? ( de ex 50 mil , iei poturi) ?

bani reali ma...crezi ca setu ala sosun +6 il faci doar cu bani din alchemy sau etc? unele sunuri se cumpara cu bani reali sau cumperi gold ca sa iti cumperi sunu

sic a sa faci +6 si +9 trebuie imortal si astral +botu de la la luat ala sa faca lvl 80 + premium + animal de adunat

iti dai seama cat costa?

eu bag cate 1m si 500 de mii in sro lunar 300 silk lunar + tbot 1 luna de zile si 1 luna nai treaba

Posted

joc:silkroad

server:alexander

level:37

build:Full INT~spear~fire~light.~armor

guild:Cerna_Clan

status:farming(36-37-40)

BAFTA LA VOI :tiphat: :right:

credeti ce credeti nam dc sama supar B) :right:

Guest andy321
Posted

si u chiar crezi??

ala e un vechi tbot crack kre nici macar nu mai mere

thedash noobb

www.bot258.com 5$ 1 saptamana si 16$ o luna

iar primu pe pagina :P

Posted

sa zicem 1Usd= 26ooo LEI VECHI ==> 16Usd = 26ooo X 16 = 416ooo LEI VECHI...DECI ASTA VINE CAT ALOCATIA + VREO 1ooooo LEI VECHI

TARE :))

Da chiar iei ban dak nu cumperi silk ?

Posted

pot sa iau warn dar numi paza

fututzi mortzii mati ai incercat u ala?? prietenii de ai mei au fost scamuitzi de bani pt k au cumparat acel "bot"

nu se paote sa platesti un bot odata si sa nu mai platesti niciodata

citeste in pizda mati de retard inputzit, zice k platesti odata si gata

si cu faza cu versiunea curenta si eu pot sa zic k joc pe sro si am skiluri noi de deg 10 dar asa nu inseamna k e adevarat(nu, nu te injuram pe tine scorpio ci pe cacatul de andy) invatza intai sa citesti si dupa sa vii sa comentezi

Nu puteai sa-l contrazici fara sa-l injuri nu? Cont suspendat.

ps. Faptul ca iti dispareau imagini din semnatura nu a insemnat nimic pentru tine? E prea mare. Am scos-o iar.

Guest andy321
Posted

pot sa iau warn dar numi paza

fututzi mortzii mati ai incercat u ala?? prietenii de ai mei au fost scamuitzi de bani pt k au cumparat acel "bot"

nu se paote sa platesti un bot odata si sa nu mai platesti niciodata

citeste in pizda mati de retard inputzit, zice k platesti odata si gata

si cu faza cu versiunea curenta si eu pot sa zic k joc pe sro si am skiluri noi de deg 10 dar asa nu inseamna k e adevarat(nu, nu te injuram pe tine scorpio ci pe cacatul de andy) invatza intai sa citesti si dupa sa vii sa comentezi

muhahahahahahhaahh ceam mai ras la faza asta :))))))))) thedash tu te joci ca joci sro asai?:))))))))))))

nai cumparat niciodata asa ca taci :)))))))))))

Posted

Chiar asa inapti sunt moderatorii ? Nu puteti fratilor sa-i dati un ban lui Andy pe toate IP'urile ? De la el iese toata cearta.

Abtine-te. Noi decidem ce si cum, nu tu. Stie andy ce se intampla la urmatoarea abatere.

Guest andy321
Posted

Chiar asa inapti sunt moderatorii ? Nu puteti fratilor sa-i dati un ban lui Andy pe toate IP'urile ? De la el iese toata cearta.

de la mn? ma intreb cu ce am gresit lol

Posted

nu iei ban iti spun eu

sunt de acord cu tine .... adminii de pe silk niciodata nu dau ban .... pentru ca au nevoie de jucatori k sa faca bani .. de fapt .. pe ei nui intereseaza jucatorii cu banii :angry1:

Posted

luna viitoare cumpar bot...gata.Decat sa stau asa sa ma rup sa fac lvl...

Totusi mai bn nu sar fi inventat botu niciodata...

ACum 2 ani sa zicem pe la ora 10 -11 duminica intrai pe orice sv vroiai linistit...

In prezent nici la ora 6 nu prinzi loc...toate crowded...Botu ar trebui sa faca lvl nu sa adune gold...Doar nu suntem la cules de capsuni :))

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...