Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Guest andy321
Posted

sp33dy daca te injur te superi? :beer:

Posted

pfff mai :angry1: ma duc cu guilda la vanatoare de unici ... si primu e tg .. merg astept 10 minute pac apare .... mha dau ca prostu ..

mai eram cu un prieten .. crek era afk tot dadea cu hituri :)) da e int ... si mnoah ... **** in ploaie

si io dau .. mai avea sfert ... pac tot dau acolo ... si LOOL ink 2-3 bucati dak mai dadeam ... si d/c from da zervar ... pff

intru rpd inapoi (dupa 10 minute ... vina booterilor :blink: ) ... pac pretenumio o venit si o luato -_-

sunt sau nu cel mai mare ghinionist daici? :whistle:

Posted

acuma vreau sa citesc ce au scris aia dar intai vreau sa va atentzionez sa nu dl de la titirezul nimic ca e un scamer care vrea sa va fure acontul cu keyloger....editez dupa ce citesc tot sa raspund si sa ill ownez pe andy

Edit: gg speady....sunt mandru de tine :P

andy satzi arat screen cum am facut eu (cu 2h de lvl 48 inainte........trebe sa fac acuma iara pvp dar sunt 49) un nuker de lvl 57-58-59 park

sa vezi ce umilit o sa fii

Guest andy321
Posted

acuma vreau sa citesc ce au scris aia dar intai vreau sa va atentzionez sa nu dl de la titirezul nimic ca e un scamer care vrea sa va fure acontul cu keyloger....editez dupa ce citesc tot sa raspund si sa ill ownez pe andy

andy satzi arat screen cum am facut eu (cu 2h de lvl 48 inainte........trebe sa fac acuma iara pvp dar sunt 49) un nuker de lvl 57-58-59 park

sunt eu umilit ca il faci tu pala?:))) sau? ca nu am inteles cred ca lai prins fara pots sau nebufat si iai dat un crit miraculos si ala e un mare noob pe mn nu ma face un amarat de 2h de 48 :))

lai vaut pe deathzoor? intro zi o sa fiu ca el dar in versiunea maimuta :))

Guest andy321
Posted

elusion lvl ? ... elusion lvl 56 raspuns :D

elusion build?......elusion raspuns......? elusion server? elusion ...................raspuns

Posted

ahahahahahhahaha dash tu nu sti sa faci diferentza intre un scammer si intre un noob =)) titirezu asta e cu mine in cls si habar nu are ce e ala keylogger ...o gasit si el no dc de pe elitepvp bla bla si acuma mnah sa fie si el bucuros a postat si el....

vai mor la faza aia "sa nu dl de la titirezul nimic ca e un scamer " :))=))=))

Posted

elusion build?......elusion raspuns......? elusion server? elusion ...................raspuns

elusion raspunde: str blader/garment/fire 52/light52/bicheon52/level 56/iteme praf/blade+5/zeus .............. RASPUNS ANDY ?

Guest andy321
Posted

elusion raspunde: str blader/garment/fire 52/light52/bicheon52/level 56/iteme praf/blade+5/zeus .............. RASPUNS ANDY ?

andy321 este multumit de raspunsul dorit ^:^)^ ^:^)^

Posted

joc:silkroad

server:alexander

level:36+

build:full INT-spear-fire-light.-armor...

guild:Cerna_Clan

status:farming(36-40)

MS mult skywalker cesa zic iesti buuun!!!(de aruncat la gunoi nu de altceva...)

auzi la el cica am keyloger bha mars mha mai invata

Guest andy321
Posted

ooo...vorbe grele vrei sa te bat la fundulet ma/.?

Guest andy321
Posted

oameni care nau ce face cu banii

Posted

titirez te rog sa ma iertzi dar dupa cum teai prezentat direct la subiect cu e super programul (nici macar nu e program) asa parea.....dak nu e te rog sa ma iertzi.

Posted

neatza

PAI YO IL CUNOSC PE SPYDY ALA E CU MN IN CLS SHI NUS CEARE DA MINTE DESE SPARGE DECI POATE YO FI CIUDA DE CEV SAMI SCUNA CE NARE GURA...ASTAT PT EL(DEJA INCEPI SA SEMENI PE UN COLEG PE ANOSTRU STI U CARE...)BAFTA LA TOTI... B)

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...