Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

nu e asa bun str blader la pvp :P

cteo u parca erai pe grecia? :-?

pff ati intrat multi deodata pe server si in guild si nu va mai stiu care cum.. :D

mogul u mai intri p grecia?

Guest andy321
Posted

asa este pana te omora bladeru adormi :D

astept sa ma injure xeron akum ca el e blader :D daca mai citeste

Posted

pff ma baieti ... cui sa las averea mea? :-??

nush ma gandesc la un comeback .. da nush ... prea de kkt isro ... dar in orice caz ... care da mai mult sa vin la el pe serv? ;))) :P

Posted

nu e asa bun str blader la pvp :P

cteo u parca erai pe grecia? :-?

pff ati intrat multi deodata pe server si in guild si nu va mai stiu care cum.. :D

mogul u mai intri p grecia?

mai sincer nu stiu ca ma gandeam sa merg pe xian ca am un prieten care ma plvl pana la 32 :| (nu am gold pt echipament bun intelegi ? :) )

Posted

nimeni ? asa putin insemn io pt voi .. nimeni nu se ofera sa ma gazduiasca ... ok las .... stiu ca nu ma vreti .. nu ma apuc de isro ... mai vb noi ..cand mia veni chefu de lm ... :|

Posted

hehe elusion stii ca poti veni pe greece oricand :P

care dintre voi e Nucleon_RO de la mine din academie ??kobra park :-?

si u cteo esti in heroes?:) zi ce nume ai ca nu va mai tin minte pe toti

Guest andy321
Posted

dash te rog fati unu de 52 si aratai rogue power (dagger) :)

:)) ce film?:))

Posted

intrebare din partea cuiva care nu a mai avut nuker pana acum ...

cand dau cu nukul de foc .. eu folosesc si fire ca si imbue. normal se da numai nukul de foc? mi se pare mai logic sa se dea si imbue...cum se procedeaza? thnx

Posted

pai normal k fol si imbueul

imbueul il fol la orice atack

elusion

dak vrei vino inapoi pe red sea si itzi fac powerlvl cu un 2h swrd de lvl 48 xD sau cu un wizz de 40 :P

si app ce se mai aude de nukerul ala e al tau :P i realy need some money :P

Posted

dash .... tie iti merge serverul privat? ca eu jucam acolo sa vad nukurile de lvl 8x

primul pe pagina :))

\

si dash .. am dat click pe oul ala la semnatura ta..si acum scrie stolen...upz :D

Posted

dash cum banuiam ... nu mai e .. adica e la un prieten :( ...da si asa eu nu vreau pwlvl ... si nici bani doar cineva sa ma gazduiasca si sa am cu cine vorbi :D intelegeti?:D

si dash ti-as fi dat tie contu ala daca stiam cai nevoie da .. lam dat mai dmult .. la un prieten si nu am obiceiu sa iau inapoi ....

Posted

ce parere aveti ... se merita sa joc pe oficial cumparandumi silk ? pt k de mute ori nu poti intra insa a aparut premium care are si slot rezerved ... am jucat pe MTHC dar s-a inchis sv ... astept si eu parerile voastre si dak credeti ca se merita v-as ruga sa imi sugerati un server :beer:

Guest SilkroaD
Posted

Deci nu sa inchis servaru privat?

Guest andy321
Posted

dash te apuci pe pluto ? :D cu un rogue ? :P

dc sa se apuce pe pluto? crezi ca maa va bate pe mn? nici o sansa :)) pana face el50+ fac eu 72+

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...