Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

editeaza in Windows-> System32-> Drivers-> Etc-> Hosts cu bara:

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

va trebui sa arate ceva de genu :

# Copyright ? 1993-1999 Microsoft Corp.

#

# This is a sample HOSTS file used by Microsoft TCP/IP for Windows.

#

# This file contains the mappings of IP addresses to host names. Each

# entry should be kept on an individual line. The IP address should

# be placed in the first column followed by the corresponding host name.

# The IP address and the host name should be separated by at least one

# space.

#

# Additionally, comments (such as these) may be inserted on individual

# lines or following the machine name denoted by a '#' symbol.

#

# For example:

#

# 102.54.94.97 rhino.acme.com # source server

# 38.25.63.10 x.acme.com # x client host

127.0.0.1 localhost

222.111.150.111 gwgt1.joymax.com

editarea o faci cu f4 in total commander.. sau deschizi hosts cu notepad

Posted

poi si pe global faci lvl 15 in o zi...deci nu e asa mic Exp dar totul se complica de la lvl 20...atunci fiind greu....aja k dak tot face server...macar sa nu fie la fel pentru k in o saptamana m-am plictisit de chinezoii aia si de facut lvl

Guest Sayanu
Posted

Pe ce server jucati eu jok pe Alphs , si am lvl 15 , experienta e cam mica , asta jok, si sa faceti in continuu questuri ca dau bani si xp si skil pointuri ! Daca aveti clan sa imi ziceti si mie !

Posted

Mda DOAMNE FERESTE e experienta normala. Cica mica.....asa a fost facut jocul. Sa stii si tu ca la mu prostiile alea 2000x au fost facute de detinatorii de servere private pentru a nu se plictisi. Poate va aud acum ca ziceti si de ce nu dai restart.

si sa faceti in continuu questuri ca dau bani si xp si skil pointuri ! : Mersi chiar nu stiam.

Posted

Salut all, probabil ca pentru voi sunt nou pe aici insa pentru Silkroad sunt destul de vechi. Pentru inceput sunt un membru al XS Team si dupa 6 luni jumate de programming la silkroad emulator am reusit in sfarsit sa finalizam totul.

Inca lucram la scripturile paginii pentru inregistrare, Item Mall si forum.

In curand va vom arata si niste screenshots. Momentan timpul nu ne permite sa facem acest lucru pentru ca emulatorul sta 24/24 ore in inspectie completa.

Serverul va fi publicat numai in cazul in care timp de o luna sa fie minim 400 de playeri, aceasta fiind intelgerea noastra cu ISP`ul (Internet Service Provider).

Va vom tine la curent cu ultimele noutati despre acest emulator.

P.S Suntem Primii care am reusit sa facem un emulator fully working. So Romania Rullz wink.gifhello2.gifeusa_dance.gif ... So Far So Good. C`ya all later

Posted

Heavenly' date='Jul 28 2006, 10:43 PM'] Salut all, probabil ca pentru voi sunt nou pe aici insa pentru Silkroad sunt destul de vechi. Pentru inceput sunt un membru al XS Team si dupa 6 luni jumate de programming la silkroad emulator am reusit in sfarsit sa finalizam totul.

Inca lucram la scripturile paginii pentru inregistrare, Item Mall si forum.

In curand va vom arata si niste screenshots. Momentan timpul nu ne permite sa facem acest lucru pentru ca emulatorul sta 24/24 ore in inspectie completa.

Serverul va fi publicat numai in cazul in care timp de o luna sa fie minim 400 de playeri, aceasta fiind intelgerea noastra cu ISP`ul (Internet Service Provider).

Va vom tine la curent cu ultimele noutati despre acest emulator.

P.S Suntem Primii care am reusit sa facem un emulator fully working. So Romania Rullz wink.gifhello2.gifeusa_dance.gif ... So Far So Good. C`ya all later

sal, marfa avatarul.

si servu asta de sro de ati reusit sa il faceti e identic ca originalele?

Posted

Voi luati disconnect cand va logati pe vreun server?

Am instalat jocu acu 2 ore,cand aleg serveru si ma loghez imi da disconnect.

Mi-a mers de cateva ori ori.de 2 ori pe xian si pe de vreo 3 ori p servere diferite.

Am avut un caracter bunicel pe xian da nu m-am mai jucat de mult si acu nu il mai am,

Oare i-au dat deete la caracter ca nu m-am mai logat de mult?

Ori s-a dat rr la server...?

Posted

mie mi se blocheaza cand incerc sa il downlaodez mi se blocheaza pe la 11 % am incercat de mai mult ori ramane asa si cu IE si cu opera am incercat chiar si cu mozila

Posted

@ luk - incearca sa-l download-ezi de pe torrents, daca nu gasesti torrent-ul il urc pe un ftp

@ ceilalti 5.gif : sunt nou in silkroad, level 8 hello2.gifeusa_dance.gif si as vrea sa intru intr-un guild unde sunt romani ( ca majoritate )

edit : nick : OcTy

biggrin.gif

Posted (edited)

Deci Heavnly , sper ca ai vazut reactia comunitati de pe Gamerzplanet cand ai postat linkul cu siteul tau legat de hackuri pt silkroad.

Cica Blasturi.. o_O , this is not mu online...

Anyway ..lasand la o parte faptu ca cereai useru' si passu' la oameni pt a le "implementa" botu , gold , 1Hit Hack 24.gif se vedea clar ca siteu este facut exclusiv pt a fura pass-urile.

V-as da linku de la site dar e considerat reclama.

Prefer sa ma opresc aici wink.gif

PS:Emulatoru care ziceti ca este facut de voi (cel postat pe forumu XS-Team) este facut de echipa darking wink.gif.

PS2: Minte in continuare smile.gif

Have a nice day.

EDIT: Cateva reply-uri ale forumistilor de pe GP..

man... i missed that one scamm hack, the "1 Hit-kill-hack" xD

this was the best scamm ever xD

seriously..who would fall for that?

the best scammer website!!! enjoy and lost your account.

.:Searching for scamming.. .... ...... ........ Scamminga found, probability 402% of pure scammer.

Lamma.

he only have 6 post total.. com on... why dun they give us the hack if they work... instead ask us for our info?? lol

i dont believe u.

show me the screenshots.

i wan see screenshot of lvl 70 character with 700 million.

if u got the hack showing that is peanuts to u lol.

dun gimme some edited picture happy.gif

i personally believe that WHAT U WROTE IS TOTALLY CRAP

It's a scam to take some surveys, pls BAN this user.

si al meu

He's a scammer doh.. do NOT enter your real pass :|

PS: the unlegiteble part of the post was on the SCAMMERS language. He's romanian , just like me(unfortunetly)

Replyul meu era precedat de cateva "complimente" biggrin.gif

Acum puteti sa povestiti lumii in continuare despre serverul vostru and whatever you want to do... sa vedem daca mai crede cineva.

Nothing personal photo.gif

Edited by {Strik3}
Posted

PS:Emulatoru care ziceti ca este facut de voi (cel postat pe forumu XS-Team) este facut de echipa darking wink.gif.

PS2: Minte in continuare smile.gif

Well , strike , daca tot vorbeste gura fara tine , hai sa iti explic care e faza:

1. Emulatoru` de pe forumul XS nu este ala modificat , si facut in asa fel

o_O Tu chiar credeai ca o sa vezi emulatorul` care merge la release acolo ?

Nu cred

2. Pagina lui Heavenly e pagina lui , nu critica mai multi oameni pentru o pagina facuta.. Daca tot esti interesat de pagina aia , sa stii ca a avut mare succes.

3. Asteptam noutati de la tine in legatura cu emulatorul nostru. icon_thumright.gif

Nu pot sa cred cat de nub poti fi , daca tu credeai ca noi o sa punem emulatorul nostru acolo ... eusa_clap.gif

LE: Banuiesc ca nu stii sa faci diferenta intre Un Emulator si un Server

Posted

2. Pagina lui Heavenly e pagina lui , nu critica mai multi oameni pentru o pagina facuta.. Daca tot esti interesat de pagina aia , sa stii ca a avut mare succes.

Prin mare succes se intelege ca a aflat multe parole nu ? Atunci sper ca imi permiti sa ii transmit sincere felicitari tiphat.gif

evil5.gif

Asta e cam o discutie de pm , n'are rost sa continuam aici pt ca stricam frumusete de topic wink.gif

One last thing..

Nu pot sa cred cat de nub poti fi , daca tu credeai ca noi o sa punem emulatorul nostru acolo ...

Cei de la darking au facut-o , voi de ce nu incercati ? wink.gif

Posted

Nu ma cert , stai linistit , nu am motiv ....

O sa ii transmit eu personal felicitarile tale

Cat despre ce au facut cei de la darkinc ...

Stii ce iti propun ? ia putin asm , si ollydb , si uite`te putin prin emulatorul lor si o sa intelegi de ce au facut`o .

Gata , daca vrei continuam discutia pe PM , pentru ca deja sunt prea multe offtopic`uri :>

Posted

gg voua .... vad k voi vorbeati serios de un server pirat .

daca mai aveti un pic imi puteti zice si mie sau sa ma ajutati cu un GOLD KEY GENERATOR pentru Troy? smile.gif))))))

eu zic k multi au asa ceva avand in vedere k pe EBAY se vand golzi pt niste amarati de $....si nu prea cred k aia stau cu orele la un trade sau stau cu 20 de calculatoare puse pe STALL. Eu unul chiar vb serios in privinta asta.... ce ziceti?ma puteti ajuta? tongue.gif

Posted

Strike, iti dovedesti maiestria in a fi un adevarat noob. Sa iti zic si de ce.

-Emulatorul celor de la darkinC nicidecum darkinG (dupa cum ziceai tu zeu al cunoasterii ce esti) este un "emultor" de nimic facut pentru single play, no mobs, no npc`s, d.c if u say a word.

XS Team emulator este ceva in genul:

-se pot conecta playeri

-are mobs

-are npc`s cu items in ele

-nu iei d.c daca scrii ceva.

asa ca lasa criticile si gandeste`te inca odata.

Cat despre site`ul meu, treaba sta in felul urmator.

Topicul facut de tine este unu rautacios. Zic asa datorita faptului ca atata timp cat te uitai pe un site cu hacks,si pt ca folosesti hacks pt Silkroad nu ar trebui sa te numesti player.

Topicul deschis pe tema asta este airuea.

In timp cat tu cautai un hack care chiar sa functioneze ai dat peste site`ul meu, ai vazut care e treaba si ai vrut sa imi faci un renume prost.

Ideea este urmatoarea: Ca un utilizator de hack`uri pt jocurile MMORPG ce esti, nu ai fost in stare sa faci si tu ceea ce am facut eu, adica un site "minciuna" prin care sa faci rost de niste gold sau alte chestii, si te`ai rezumat la un simplu bot, care nici macar nu este 100% working, fapt pentru care ai deschis un topic pe linkmania in care doresti sa imi faci un renume urat si in care vrei sa fii laudat ca ai descoperit un lucru pe care orice prost ar fi fost in stare sa il descopere.

Daca interesul tau este atat de mare, atunci iti voi zice.Chestia chiar a functionat, cel mai mare caracter fiind unul de lvl 58 pe serverul Oasis.

Toate cele bune playeri de Silkroad, si pana rezolvam problemele cu Hostul, serverul de silkroad ramane in Beta.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...