Jump to content
GReedy

Internaţional SilkRoad Online

Recommended Posts

Posted

Am luat no d/c client da nu merge? please puteti sa ma ajutati?

Cu ce, il copiezi in locul executabilului original, si cand iti da "Cannot connect due to server traffic", mai dai enter si/sau connect.

Guest ArcHerU
Posted

Salut ! Sunt nou pe acest forum , momentan doresc doar sa va salut , iar pe parcurs sa va prezint problemele mele ! Am inceput pe serverul Greece acum cateva minute , sper sa ne simtim bine .

Posted

vreau sa imi fac caracter pe greece k pe alexander nu mai suport. Imi ia cel putin jumate de ora sa intru pe Alexander....imi puteti spune dak este un server mai gol decat greece si cu romani si gilda romana?

Guest ArcHerU
Posted

Din cate vad mai libere sunt Greece si Mars ...

Posted

vreau sa imi fac caracter pe greece k pe alexander nu mai suport. Imi ia cel putin jumate de ora sa intru pe Alexander....imi puteti spune dak este un server mai gol decat greece si cu romani si gilda romana?

Poti sa vii pe Neptune, un server decent deocamdata, Botii de gold au spoturile lor departe de locurile unde se fac questuri, in felu asta nu deranjeaza asa tare si te laas sa cresti, apoi gasesti aici guilde romanesti, 4-5 la numar, de level intre 2 si 4 deocamdata, au si union, baieti de treaba care ajuta cu iteme si ceva gold pt inceput, si serverul asta (Neptune) deocamdata nu e full fiind inceput de cateva luni, si si sansa sa fii in pas cu majoritatea, nu ca pe alte servere unde se joaca deja de cel putin 1 an si unde mai toti au lv peste 65 si in felu asta tu pierzi cam toata distractia, adica apuci doar la spartul petrecerii :)),

daca intri pe Neptune da pm lui snakebyte sau HeruviM , multa bafta

mesajul asta e pt toti cei care vor sa intre pe un server relativ nou sau cei care cred ca servarul unde sunt nu le mai ofera distractia necesara si vor sa inceapa un char nou pe alt server,

parerea mea, pt cei care nu sunt de acord cu ea , ii rog sa se abtina

Guest ArcHerU
Posted

Probabil si-a schimbat serverul sau poate chiar s-a lasat .

Posted

eu,archeru,kobra,bleaky si cu tine :P

LE: ma uitam la "bunul" de mustar andy ce multa viata are :))

3k si ceva la lev 63..eu aveam 6.2k la lev ala si sunt full int :))

oricum felicitari pt kill

Guest andy321
Posted

eu,archeru,kobra,bleaky si cu tine :P

LE: ma uitam la "bunul" de mustar andy ce multa viata are :))

3k si ceva la lev 63..eu aveam 6.2k la lev ala si sunt full int :))

oricum felicitari pt kill

man tu esti s[pear da?

2.e srv nou nu se gasesc iteme klumea

s/s cu snow shield + iron wall fac un spear de lvl meu

am spus fac charu cum vreau eu nu dupa filmele de pe youtube care sunt facaturi

deci concluzia este ca tu ai pasiva aia si cu pasiva aia la 80 le dau bataie cu pasiva cu to0t

pune si tu o poza cu charu tau s aii vedem fata

7:1 rulz

Posted

fatza la charul lui este chiar la avatarul lui......cred

si da, joc pe red sea si imi fac un 2h sword (my main char) si un wizz (my powerlvler char)

edit...stai satzi arat cum un lvl 53 park rogue face un lvl 78 nuker sa vezi k te kk un rogue

am ss uri

look here: http://kepup.ingyen.org/images/2612turk%20(2).jpg

http://kepup.ingyen.org/images/3831turk%20(3).jpg

http://kepup.ingyen.org/images/4056turk%20(1).jpg

http://kepup.ingyen.org/images/4573turk%20(4).jpg

Guest andy321
Posted

glavieru sau ce era se batea cu rogue celalt la facut si a dat si lindicaru ala cand mai aeva eva hp iti spun eu nu aeva cu.m sa omoare un glavier cu 2k crit

si uite ca nu ma omorat un rogue dintro lovitura lam lasat sa dea in mn

lovitura 1

Imagine IPB

lovitura 2

Imagine IPB

si am dat 1 hit si lam lasat lat

Imagine IPB

Guest andy321
Posted

daca iti da 2400 dmg cu full buff pentru p def si m def ...

pai da buffurile sunt parte din jok nu?

mogule:numai zic nimik de la tn nam pretentii

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...