mogul Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 pai flinstone e in heroes si spooky a fost inainte sa fie hackatdami pm ingame H0raTrixxx si te bag in heroes ;)ma cresteti de intru pe grecia ?:)
elusion Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 nu ... probabil te ajuta cu bani .. cum ma ajutat pe mine.. da credema nu-i rentabil sa te muti pe alt server .. daca nu crezi ca o sa fie de durata ... eu mam mutat dp redsea .. pe zeus .. si a mers .. acu nu la toata lumea merge .. eu pe zeus cum am venit am avut un noroc imens ... poate tu nu o sal ai mogule ... btw vii la un suc la sanu babu ? :D
SimplySimple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 sry de intarziere dar chiar nu am avut timp...deci daca vrei sa vi pe xian te bag in guild dar eu nu mai fac plvl de la un incident...la nimeni si frate sa-mi fie...deci noi te vom ajuta daca putem da mie nu imi cere plvl.PS-dati si voi click pe linku ala sa-mi cresc si yo pokemonu:P
The Dash Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 povestestene incidentu ca tare curios mai sunt :PEdit: elusion....nu ai sa imi dai si mie un char cu care sami fac lvl pe red sea?? k itzi dau si eu glavierul meu de 51sau nish iteme gold ceva :P
SimplySimple Posted February 14, 2008 Posted February 14, 2008 eh na i-am ajutat pe toti din union plvl gold nusht ce...dupa care ei cica aveau pretentii in fiec zi 3 ore sa-i cresc....dupaia imi zice unu dc nu ii dau charu pe vinator lui ca se creste singur....adica nesimtire dinaia urata...nu mai scapam de pm-uri si le-am zis ca nu mai cresc pe nimeni am plecat din unionu RO in triadz.Apoi aia facuti mari si cu ajutoru meu sa ma ajute cu europeanu meu?nuuuu vezi sa nuu ca tre sa faca si ei lvl le pare rau da nu pot...ma rog...
FearNone Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 speedy asa e pe toate serverele : ) . get used to it...
mogul Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 eh na i-am ajutat pe toti din union plvl gold nusht ce...dupa care ei cica aveau pretentii in fiec zi 3 ore sa-i cresc....dupaia imi zice unu dc nu ii dau charu pe vinator lui ca se creste singur....adica nesimtire dinaia urata...nu mai scapam de pm-uri si le-am zis ca nu mai cresc pe nimeni am plecat din unionu RO in triadz.Apoi aia facuti mari si cu ajutoru meu sa ma ajute cu europeanu meu?nuuuu vezi sa nuu ca tre sa faca si ei lvl le pare rau da nu pot...ma rog...asa o fo si pe pluto la union :) , dar tot una e eu am fost multumit ca mo crescut UN TURK care stia pe engleza :D si era wizz lv 58 :)
[G.U.N.I.T]Ahile Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Cmf baietii...Sunt lvl 64 pe Alexander avem 2 uniuni si avem si fortressu muhaha.. :> :> aseara l-am pazit si am triumfat Bafta
The Dash Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 spedy dar u nu ai mc sa te cresti?? dak nul dai tzil dau eu pe mess....vb acolo :P ca am vaz si aseara te apuca sa dai masuri :P
elusion Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 dash .. stai sa vad ce am .. :) .... si til dau pe nimic .. eu nu mai joc .. pe isro .. ocazional pe serveru privat .. :)edit:pt ca .. sro = joc de kkt ;)) ...prefer de 100 de ori acuma .. sa ies in oras cu prietena/prietenii ... -_- ... so buh bye ... sro
SimplySimple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 problema e dash ca si ala mic e pe acelasi cont cu ala mare ca pe ala e premium si sa nu ma mai chinui cu log in...da as putea ca am recup pe Sp33Dy si acu incersc sa-l imbrac...
mogul Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 tre un cont rogue +20 are careva ? orice srv :)
FearNone Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 am eu pe neptune , cu vreo 4000 skill points , lvl 21 , insa e pe contul pe care am si glavieru... ma mai gandesc... dai ceva in schimb?
BeautifulMind Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 Sp33dy asa sunt romanii nu poti sa faci treaba cu ei ;)
The Dash Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 elusion pls tell me dak ai ceva :Psi speady fatzi alt cont lol :P itzi faci dupa un power farm si lvl de numa numa
SimplySimple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 da sa-mi dai pe mess ala...ti-a luat si pokemon? ma intreb cand apare ceva din ele:))
KoBrA9315 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zicetimi si mie acum cati ani so deschis silkroadu? ca un fraier pe mess zice ca joaca de 5 ani si ceva
wine Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 zicetimi si mie acum cati ani so deschis silkroadu? ca un fraier pe mess zice ca joaca de 5 ani si ceva 2-3 ani
[G.U.N.I.T]Ahile Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 2002 S-a deschis Silkroad si cand intri in joc apare acolo jos copyright 2002-2005 Pay more attention :D Dupa atatea incercari sa te strecori pe srv ai putea sa observi intr-un moment oarecare si chestia asta right?Bft
Iulian1990 Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 a aparut server privat ... eu am inceput sa joc .. la primu monstru iti da lvl 2 si 13% .... cine e interesat pm me .. precizez k versiunea e una mai veche 1.091 si k serveru are un lag enorm :angry1: asta e .. xp e mare oricum
SimplySimple Posted February 15, 2008 Posted February 15, 2008 lol iuli se discuta de cateva pagini bune numa de srv privat:P
wine Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 2002 S-a deschis Silkroad si cand intri in joc apare acolo jos copyright 2002-2005 Pay more attention :D Dupa atatea incercari sa te strecori pe srv ai putea sa observi intr-un moment oarecare si chestia asta right?BftInteresant...si timp de 3 ani nu a fost descoperit(uita-te la primul post din topic)?Plus ca am cautat si pe alte site-uri si ghici ce?Peste tot scrie ca data lansarii este 2004-2005
The Dash Posted February 16, 2008 Posted February 16, 2008 sper k tzia fost de folos dar nu impartzi la totzi k atunci chiar ca nu mai intru pe server (chiar dak intru cu cate 3 chare :P)soldier poate k din 2002-2003 era in alfa-beta si de aia....nu vreau sa ma cet cu nimeni asa k nu ma flamatzi :Psi iuli cum zice si speedy a aparut de vreo luna poate oleak mai putzin