Erhard Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 Acesta este TOPICUL OFICIAL SILKROAD, nu topicul despre serverul privat, deci va rog.Umm, pot iesi dintr-un guild?
Guest king_sfecla Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 :angry1: :sef: ma copchil prost ce iteme tiam luat tu te auzi ce spui ...dupa chiar crede lumea .......wa copchil vezi cine teo prostit si dupa mai vb nu mai fa afirmatii aiurea .....daca esti prost si dai contu la primu om care iti iese in cale asta e ......da nu ma fa u pe mine de kkt pe forum dupa chiar mai crede lumea ca e adevarat ......intra pe mess sa vb :angry1: :sef: :angry1:
Erhard Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :angry1: :sef: ma copchil prost ce iteme tiam luat tu te auzi ce spui ...dupa chiar crede lumea .......wa copchil vezi cine teo prostit si dupa mai vb nu mai fa afirmatii aiurea .....daca esti prost si dai contu la primu om care iti iese in cale asta e ......da nu ma fa u pe mine de kkt pe forum dupa chiar mai crede lumea ca e adevarat ......intra pe mess sa vb :angry1: :sef: :angry1: Chiar vrei sa postez discutia noastra de pe mess?
PartitiaN Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 ce plictiseala :whistle: da bine ca am intrat pe forumu asta ca asa mai afli o barfa, mai citesti o cearta si nu in ultimul rand afli informatii pretioase de pe servere private, asa da imi place aici, de 3 pagini nu mai afli decat prostii bv baieti , pt unii as recomnda sa se deskida vorba de un server K1 ( )....ca-i nevoie mare, hai ca m-am spart de ras cu forumu asta de ratati care vor sa arate la toti cat de bine se stiu certa, mai lasatine ma lume cu deastea si bagatziva si voi messu ca forumu asta e pt altceva nu sa va dati voi mari ce tare va stiti certa Sorry de off topic....dar nu cred ca o fi observat careva ca prea sunt ocupati si ei cu off topicul
un-q Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 :-? pe ce serv privat jucatzi voi ma :-? .. e exp mai mare decat pe SRO ?? zicetzimi si mie daca vrea vreunu... si nu are ce face sa dea add la banana_unq si sami zica si mie cum pot lua serv ala :D ca poate joc si eu :D
Erhard Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Daca tu zici ca e mai bine pe mess cu obsedati, posedati si petards, teraba ta, eu prefer LiinkMania!!!!!!!!
PartitiaN Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Daca tu zici ca e mai bine pe mess cu obsedati, posedati si petards, teraba ta, eu prefer LiinkMania!!!!!!!! te cred ca preferi linkmania, pt ca ai doar cunostintele de baza al unui neandertal modern, pt ca nu poti sa intelegi ideea de Topic Oficial, si nu Loc de Cearta, dar in fine nu pt asta am postat ca sa ajung si eu in situatia voastra de a ma certa cu unii pe forum, ci pt a atrage un semnal asupra faptului ca sunt unii care folosesc abuziv forumul pt a se bate cu pumnu in piept. si pana la urma nu vreau sa intelegi gresit...mie imi place sa citesc certurile voastre mai ales ca sunt in primul copilaresti( asta e valabil si in cazul tau) si apoi e diXtractiv dimineata la o cafea sa vad cum se harjonesc cativa lesinati dupa idei expirate, :)) :boohoo: :director: sorry pt atatea emoticons
Erhard Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Off: Eu nu am inceput absolut nicio cearta, ci doar v-am recomandat sa nu aveti grija in king_sfecla.On: A zis un prieten ca ma lasa sa joc pe charul lui full STR glavie lvl 69, credeti ca merita?
BeautifulMind Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Hmm daca'ti da secret question and answer ... e ok :)
The Dash Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 dap daor atunci se merita pentru ca vezi ca faci oleak de lvl si te trezesti cu parola schimbata si zice ca vrea el sa joace de acuma si ai facut lvl degeaba(ceea ce nu cred k o sa faci u ca nu prea vad progrese la caracterele tale)
Erhard Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Nu prea aam mai jucat ca nu mai am timp, ca a inceput scoala ! :(
mogul Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 da :) scoala dulce scoala , f*****s in gura ... :) apropo : pe cine ati paria pe un full sosun blader + 7 tot sau un glavier full sosun +7 ? care nu is botteri :)
Daddysady Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 da :) scoala dulce scoala , f*****s in gura ... :) apropo : pe cine ati paria pe un full sosun blader + 7 tot sau un glavier full sosun +7 ? care nu is botteri :)ce conteaza daca sunt botteri? :Premiza
Avzar Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 Se bat muuuult... De obicei lupta intre str e Foarte stransa, de exemplu 2 Blader se bat la nesfarsit, daca ii lasi o luna o luna se bat Cat despre Blader vs Glavier, as paria pe Glavie ;) dupa muuuuult timp de batut la blader...
MisterDevil Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 dragii mei .. care jucati silk din vaslui ? isi bat joc cei de la radio21 de voi
elusion Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 haha si apropo .. in legatura cu serveru sau neserveru privat .. aici Scrie Silkroad Online Topic Oficial .. nu vad unde ar scrie Isro Topic Oficial .. da mnoah voi sunteti batuti in cap .. unii .. restu care aveti minte ... nu va lasati dusi de val ... si Daddy .. cum zici tu e de preferat Light ... in unele cazuri :D
SimplySimple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 azi dupa insp urata de 5 ore m-am ofticat,am scos fraps de la naftalina,am plecat la unicii. iata rezultatul: http://imageshack.us
The Dash Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 u farmezi acuma?? ca nu vad progrese cu sp :P
SimplySimple Posted February 12, 2008 Posted February 12, 2008 da sunt in farm da farm cu premium si in curand cu ticket sp...si gap 0 asa ca le bag cum le fac :P
mogul Posted February 13, 2008 Posted February 13, 2008 ce conteaza daca sunt botteri? :Premizabine zici :) , vanator park esti pe xian nu ?