BillyTalent Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 spydy esti un adevarat zeu....3 TG on 1 day=bulan cu galeatama bucur pt tine :clap: .......uitativa la XP ce o luat OMG...eu am luat 2k la lvl 52 si 914 la 51
OvidiusMaximus Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 SkyWalker adevaru e ca tu ai murit de la zombie status nu tia facut nimeni pk ai pierdut prea multa experientza ... apropo is 00151 ^_-
The Dash Posted February 9, 2008 Posted February 9, 2008 bily el a luat atat k e pe serverul privat cu x10 xp :Po sa ma reapuc si eu...de fapt cred k acuma intru :P sa vad ce mai e pe acolo
EvilToileT Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 SkyWalker adevaru e ca tu ai murit de la zombie status nu tia facut nimeni pk ai pierdut prea multa experientza ... apropo is 00151 ^_- re re xD poi pana la urma mi sa blocat 1 min silku nam vaz nika dupaia sio revenit si faceam plaja @mogul : nu mia picat nici un drop la nici un kill :)
Gabuz Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 auto pot pt silkul privat are cineva? fac pachet si il uploadez pe net acum si am de toate in afara de autopot. kitulmedia (pt engleza)multyclientulpauza aici ---> autopot. thnx
Erhard Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Uitati ce idee mi-a venit : Sa incepem de la inceput pe un server mai nou, nu asa hight population, sa facem o guilda, si sa ne ajutam reciproc, ce ziceti? :)
The Dash Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 sa mai facut asa si nu rezistachiar eu am incercat, foarte multzi sau oferit altzii nu stiau am intrat vreo 20-30 dupa neam despartzit altzii sau lasat de la lvl mici si dupa pe la lvl 35-42 sau lasat si ceilaltziasa k bafta
mogul Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Uitati ce idee mi-a venit : Sa incepem de la inceput pe un server mai nou, nu asa hight population, sa facem o guilda, si sa ne ajutam reciproc, ce ziceti? :)cand se deschide hera vii pe el ? in zilele astea ar trebui sa se deschida ;)
Numitu Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 bine deci m-am facut trader si ziceti-mi si mie ce anume tre sa fac?
Piciu_black Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 unde trebuie sa imi fac cont pt serverul privat? ...ma bag si eu doar de curios sa vad cum e ...sa imi dati si mie un site ceva... va rog frumos... merci
EvilToileT Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Piciu AICEA da doar de la ora 7 dimineatza potisati faci cont bft
Daddysady Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 Uitati ce idee mi-a venit : Sa incepem de la inceput pe un server mai nou, nu asa hight population, sa facem o guilda, si sa ne ajutam reciproc, ce ziceti? :) NU =)) daca tot faci o suta de mii de caractere niciodata nu o sa ajungi tare...am impresia ca esti de ceva timp p forum si daca nu ma insel nu ai trecut de lev 20...
Daddysady Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 The Dash and CO. care sustineti tot timpul ca light are dmg mai mare decat fire ia spuneti-mi voi care aveti charuri de lvl 80 si full farming la light si la fire ,oare sunt eu chior si idiot si nu vad bine sau am dreptate cand afirm (si exact acum ma uit la mastery-ile de la fire si de la light duse la max la lvl 80) ca de fapt fire-ul are dmg-ul cel mai mare atunci cand il combini bineinteles cu si cu imbue-ul de la fire lvl max cu mastery la fire 80?Sau voi va uitati la faptul ca da,daca te uiti numai la ultimele "carti" activate doar la lvl 1 adik dat numai add la ele,atunci pare ca light e mai puternic ca damage,dar in acest caz faceti o eroare pt ca acele "carti" merg pana la un lvl destul de ridicat si anume (la Flame Wave Series) ;Arrow lvl 18,Burning lvl 18,Wide lvl 13 si Bomb lvl 6 iar la Light ai in primul rand doar 3 nuke-uri in loc de 4 iar primele 2(Wolf's and Tiger's ) sunt mai slabe decat primele 2 la Fire iar al treilea nu intrece in nici un caz nukul Bomb de lvl 6 de la fire si inca nu am socotit aici imbue-ul de la fire care are damage mai mare daca e combinat tot cu un nuke de la aceeasi masterie adik fire.So...faceti va rog afirmatii din practica voastra de zi cu zi nu din auzite sau din date fragmentate. Am de aproape 2 ani acest char principal (Pure Int Fire principal,Cold secundar iar light doar de componenta)si sunt extrem de multumit de el de aceea nu l-am abandonat si DA, afirm sus si tare ca FIRE e principalul la un nuker daca vrea sa aiba damage mare,....daca vrea altceva....alege altceva decat fire-ul.Acum astept sa imi sariti la gat...dar as dori sa o faceti cu date concrete si cu un limbaj civilizat daca se poate si daca sunteti civilizati.RESPEC"ALL :tiphat:Nu cred ca a afirmat cineva ca lightul face damage mai mare decat fire..eu cel putin am spus ca prefer light chiar daca imbue-ul de fire are damage mai mare si am doar 1 nuke p care il pot folosi(am lev 65 si primul nuke da damage prea mic pt a il mai folosi).am ales sa merg pe light +ice +heuskal pentru ca era prea mult de farmat :P si am preferat sa renunt la fire( am boala p glavieri si cu iceul la max ii fac usor).in plus lightul are buffuri bune si indispensabile dupa parerea mea( cel putin cel de viteza) si ultimul nuke de light e mai bun(nu vb din experienta proprie dar asa apare ca e damageul mai mare)am ales sa fac buildul dupa ce am urmarit multe filme p youtube cu int cu buildul asta...poate ca daca se mareste mastery cap-ul o sa bag fire desi nu cred(as prefera sa fac dual weapon ,adica sa bag la bicheon si sa fac weapon switching)
Numitu Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 ajutati-ma si pe mine nu reusesc sa iau iteme de la speciality shop.:(
mogul Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 tre sa ai steagu de trader pe tine si un cal :)
mogul Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 daca esti euro ai o magie la bard la lvl 20 park (noise) ;)
Numitu Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 yo sunt caster si apropo cum fac sa nu fiu calare pe un cal ca ma enerveaza thiefii?
Daddysady Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 yo sunt caster si apropo cum fac sa nu fiu calare pe un cal ca ma enerveaza thiefii?adica sa te dai joc de pe cal cand esti la trade??vezi ca e un buton deasupra "curelei" pentru skilluri in partea din dreapta...cam deasupra locului unde scrie F1 apare doar cand ai calul sumonat
mogul Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 cauta tutorial pe youtube plm Cine o sa vina pe xian ? :D
Guest king_sfecla Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece :bananadance2: dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece rog SERIOZITATE
iLoveCalifornia Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 bily el a luat atat k e pe serverul privat cu x10 xp :Po sa ma reapuc si eu...de fapt cred k acuma intru :P sa vad ce mai e pe acolosper sa apara un server de 10x ... sa vezi diferenta dintre 5x si 10x ;)
The Dash Posted February 10, 2008 Posted February 10, 2008 da mai taci cu x5 x10pe toate forumurile zic ca e x10 si u vii (u banuiesc ca esti creatorum serverului) si spui k e x5lasama k nu team intrebat nimic
Guest king_sfecla Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece rog SERIOZITATE
Erhard Posted February 11, 2008 Posted February 11, 2008 dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece :bananadance2: dau conturi pe aeege,olympus,alexander,sparta........etc......pe iteme sau conturi pe greece ........nu este vrajeala..........si niici nu prostesc pe nimeni .....dau yo primu contu daca e nevoie de incredere .........ma puteti contacta la id skyppy92 nu uitati conturi sau iteme pe greece rog SERIOZITATE Daaaa, alea-s si itemele mele care le-ai furat cunerusinare, si daca rpgi aceiasi seriozitate ca si cu mine......